اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منابع آزمون نظام مهندسی - تاسیسات برقی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منابع آزمون نظام مهندسی - تاسیسات برقی

ممنون از دوستان که تجربیاتشون رو قرار دادند، بله همونطور که دوستمون میگن از آسانسور سوال خیلی اومده بود، مبحث 13 هم به نسبت تعداد سوالاش زیاد بود.
    نوشته اصلی توسط محسن رهنما
    سلام ، سوالات امسال به نسبت پارسال سخت تر شده بود و نسبت به سال 30 دقیقه زمان آزمون بیشتر شده ، امرزو یه سری از دوستان صحبت از این میکردن که شاید آزمون نظام مهندسی رو در آینده ی نزدیک به صورت کنکوری برگزار بکنن.
    بله با اینکه 30 دقیقه زمان بیشتر بود ولی بازم من وقت کم آوردم، 33 تا رو تونستم بزنم که امیدوارم غلط در نیاد ازشون و بتونم بگیرم نصف نمره رو.
    امیدوارم همه موفق باشن.
    بله جناب رهنما زمزمه هاش هست بعید نیست به این سبک بخوان برگزار کنن.

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
    سلام.آفرین و احسنت به این حجم بالای مطالعه!! :biggrin: البته، احتمال خیلی زیاد میدم که فرصت مطالعه نداشتین.
    بله متاسفانه اصلا نرسیدم بخونم، همون هر چی از پارسال خونده بودم و نُتهایی که گوشه کتاب نوشته بودم امروز کمکم کرد.
    زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
    امتحان ریشه هاست
    ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
    زندگی چون پیچک است
    انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pama
      سلام دوستان.
      دوستان تاسیسات برقی آزمونتون چطور بود؟
      من احساس میکنم نسبت به دوره گذشته (اسفند 91) آسونتر بود، سوالات تکراری هم داشت که میشد از تو کتاب آزمونای دکتر شایقی در آورد، من فقط 5 دقیقه ی قبل از آزمون و همون سر جلسه فقط کتابا رو ورق زدم! ولی حس میکنم اگه کسی برنامه ریخته بود واسش، می تونست امروز نتیجه بگیره، بر خلاف دوره ی قبل که مسئله هاش خیلی زیاد و سخت بود.
      خوشحال میشم نظر دوستان رو هم بدونم.
      به امید موفقیت همه
      به نظر منم آسونتر از پارسال و حتی سالهای قبلتر بود45 تا زدم که تا الان غلط بودن یکیش مسجل شده!! :cry:
      چندتا سوال هم بود که اولین بار بود طرح شده بودن و خب از خیر پاسخ ددن ریسکدار بهشون گذشتم!
      راستی کلیدهای آزمون کی منتشر میشه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم عزیزی

دوستان کسی کلید سوالات یا خود سوالات رو نداره؟
        کلی حیف شد که میتونستم سوالها را بیارم بیرون(به یه روش حقه آمیز :mrgreen اما خب وقتی میگن 10 دقیقه از وقتتون مونده آدم یکم همچین دسپاچه میشه!! و نشد بیارم :cry:

دیدگاه

اگر کارشناسی پیوسته هستی باید سه سال از تاریخ فارغ التحصیلیت بگذره
          آقا من میتونم برای امتحان بعدی ثبت نام کنم؟تاریخ ثبت نام کی هست؟
          من 3 سال از تاریخ اخذ مدرک کارشناسیم گذشته ولی این 3 سال سابقه کار حرفه ای که تو راهنمای ثبت نام نوشته چیه؟ باید سه سال سابقه بیمه ای داشته باشیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m6788
            من 3 سال از تاریخ اخذ مدرک کارشناسیم گذشته ولی این 3 سال سابقه کار حرفه ای که تو راهنمای ثبت نام نوشته چیه؟ باید سه سال سابقه بیمه ای داشته باشیم؟
            این سه سال به اون سه سال ربطی نداره
            بعد اینکه سه سال از دریافت کارشناسیت گذشت میتونی ثبت نام کنی برای آزمون و بعد از قبولی برای دریافت پروانه کار باید سه سال سابقه کار مرتبط داشته باشی
            حالا اگر سابق نداشته باشی 4 سال مهلت داری تا سابقه را جور کنی.
            چطور سابقه را اثبات کنی؟؟
            باید یه مهندس با ده سال سابقه کار تایید کنه که 3 ساله کار مرتبط میکنی
            یا از اداره دولتی یا خصوصی استعلام بگیری بیاری
            به بیمه ارتباطی نداره .چون تو سابق بیمه که نمینویسن فلانی چکاره بوده از سابقه بیمه فقط میشه فهمید طرف چه مدت بیمه ش رد شده و توسط چه کسی پرداخت شده

دیدگاه

دوستان کسی کلید سوالات یا خود سوالات رو نداره؟
              میتونید سوالات را از این لینک دریافت کنید

http://dejaran.com/files/uploads/Dejaran.com.pdf

با اینکه جواب سوالات 41.42.43 را میدونستم گزینه 4 هستن ولی ظاهرا همه را 3 زدم :cry: :cry: :cry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m6788
                دوست من شما میتونید اطلاعات تکمیلی در مورد زمان و ... آزمون رو از این سایت پیگیر باشید:
                http://www.inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=260

جناب mohammadg846 ممنون از اینکه دفترچه رو قرار دادید، منم 2 تا از اشتباهام در اومد :sad:
                ضمنا جواب سوال 50 گزینه 3، سوال 53 گزینه 3 (صفحه 343 راهنمای مبحث 13) و سوال 55 هم گزینه 1 بود که عینا در سوال 52 آزمون سال 89 تکرار شده بود.
                به امید موفقیت همه
                زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                امتحان ریشه هاست
                ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                زندگی چون پیچک است
                انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

امیدوارم اینهارو درست زده باشم:
                  15 ---> 3
                  16 ---> 1
                  17 ---> 1
                  18 ---> 4
                  مرحبا همت قومی که چو دلبر گیرند
                  بجـز از دلبـر خود از همه دل بر گیرند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pama

جناب mohammadg846 ممنون از اینکه دفترچه رو قرار دادید، منم 2 تا از اشتباهام در اومد :sad:
                    ضمنا جواب سوال 50 گزینه 3، سوال 53 گزینه 3 (صفحه 343 راهنمای مبحث 13) و سوال 55 هم گزینه 1 بود که عینا در سوال 52 آزمون سال 89 تکرار شده بود.
                    به امید موفقیت همه
                    اون سوالات را درست جواب دادم :icon_razz:
                    ضمنا غلط های مسجل من شد 3 تا!!!!!!!!!!
                    خدا آخر عاقبتمون را در این آزمون بخیر کنه!!
                    راستی اون دفترچه که مال من نیست. یکی از داوطلبان تونسته از جلسه خارجش کنه و ما هم ازش استفاده کنیم
                    اینم یه لینک دیگه از یه داوطلب دیگه
                    http://azmoonline.com/media/files/bargh 92.pdf

نوشته اصلی توسط pishraft
                    15 ---> 3
                    16 ---> 1
                    17 ---> 1
                    18 ---> 4
                    سوال 15 را منهم 3 را زدم اما بقیه ش را نزدم!!(ترجیح دادم بجاش جواب سوالات راحتتر را پیدا کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pishraft
                      15 ---> 3
                      16 ---> 1
                      17 ---> 1
                      18 ---> 4
                      من هم همین طور زدم این چهار سوال رو ولی یکی از بچه ها میگفت که جریان رو ضربدر رایدکال 3 کرده و بر اساس اون پاسخهای متفاوتی بدست میاد.

در مورد سوال 50 درسته که در راهنمای مبحث 13 گفته که کلید خودکار محدودکننده جریان و فیوز ولی در گزینه ها این واژه نیست و سوالای نظام مهندسی هم
                      هرکی نمونه سوال کار کرده باشه میدونه که روی واژه ها خیلی حساسیت داره
                      حالا من یک سوال دارم خودکار اتوماتیک یعنی چی؟
                      توی گزینه سه گفته کلید خودکار اتوماتیک محدودکننده و فیوز
                      این گزینه ممکنه گزینه درست هم باشه ولی از دو جنبه ایراد اساسی داره و من به همین دلیل گزینه 4 یعنی فیوز رو زدم
                      1- واژه خودکار اتوماتیک اصلا نداریم و غلطه حالا شاید بگین پرانتز یادشون رفته ولی بهرحال در سطح یک آزمون این ایرادها قابل قبول نیست
                      2- محدودکننده رو تعیین نکرده محدود کننده چی و در کلید محدود کننده داریم که اصلا ربطی به محدودیت جریان نداره
                      مهم نیست چه مدرکى دارید
                      مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

من هم همین طور زدم این چهار سوال رو ولی یکی از بچه ها میگفت که جریان رو ضربدر رایدکال 3 کرده و بر اساس اون پاسخهای متفاوتی بدست میاد.

در مورد سوال 50 درسته که در راهنمای مبحث 13 گفته که کلید خودکار محدودکننده جریان و فیوز ولی در گزینه ها این واژه نیست و سوالای نظام مهندسی هم
                        هرکی نمونه سوال کار کرده باشه میدونه که روی واژه ها خیلی حساسیت داره
                        حالا من یک سوال دارم خودکار اتوماتیک یعنی چی؟
                        توی گزینه سه گفته کلید خودکار اتوماتیک محدودکننده و فیوز
                        این گزینه ممکنه گزینه درست هم باشه ولی از دو جنبه ایراد اساسی داره و من به همین دلیل گزینه 4 یعنی فیوز رو زدم
                        1- واژه خودکار اتوماتیک اصلا نداریم و غلطه حالا شاید بگین پرانتز یادشون رفته ولی بهرحال در سطح یک آزمون این ایرادها قابل قبول نیست
                        2- محدودکننده رو تعیین نکرده محدود کننده چی و در کلید محدود کننده داریم که اصلا ربطی به محدودیت جریان نداره
                        اینجور مباحث تا کلید آزمون منتشر نشه وجود خواهد داشت
                        اما بنظر من چون دیدن در صورتیکه گزینه را بنویسن "کلید خودکار محدودکننده جریان" اونوقت جواب درست زیادی تابلو میشه و حتی بدون مراجعه به راهنما هم میشه جواب داد برای همین "جریان" را حذف کردن که یکم ایجاد تشکیک بکنن :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadg846
                          اینجور مباحث تا کلید آزمون منتشر نشه وجود خواهد داشت
                          اما بنظر من چون دیدن در صورتیکه گزینه را بنویسن "کلید خودکار محدودکننده جریان" اونوقت جواب درست زیادی تابلو میشه و حتی بدون مراجعه به راهنما هم میشه جواب داد برای همین "جریان" را حذف کردن که یکم ایجاد تشکیک بکنن :smile:
                          سلام دوستان
                          کلید آزمون آذر 92 از طرف دفتر مقررات ملی ارائه شد.
                          آخرین صفحه پی دی اف پاسخنامه هست
                          http://inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=274

دیدگاه

اقا محمد دستت درد نکنه بالاخره کلیدها هم رسید.
                            من همچنان برروی سوال 50 فکر میکنم ایراد داره و اینطور که شنیدم اگر اعتراض زیاد باشه و استدلال منطقی پشتش باشه امکان حذف سوال و یا دو گزینه صحیح وجود دارد. البته خودم از 50 سوال پاسخ داده طبق این کلید 42 سوالم صحیح شده و مشکلی نیست ولی یکی از دوستام سرنوشت قبولیش به این سوال بستگی داره و از این جهت این مورد برام مهم شده
                            مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

اقا محمد دستت درد نکنه بالاخره کلیدها هم رسید.
                              من همچنان برروی سوال 50 فکر میکنم ایراد داره و اینطور که شنیدم اگر اعتراض زیاد باشه و استدلال منطقی پشتش باشه امکان حذف سوال و یا دو گزینه صحیح وجود دارد. البته خودم از 50 سوال پاسخ داده طبق این کلید 42 سوالم صحیح شده و مشکلی نیست ولی یکی از دوستام سرنوشت قبولیش به این سوال بستگی داره و از این جهت این مورد برام مهم شده
                              از اینکه قبول میشید خوشحال شدم :applause:
                              منم از 44 تایی که زدم حداکثر 9 اشتباه دارم 52.33 درصد :smile:
                              درصد دوستتون چند میشه با همین کلیدها؟؟

دیدگاه

ممنون از شما به شما هم بخاطر موفقیت و قبولیتون تبریک میگم
                                دوستم از 38 سوال 7 اشتباه داره که اگر سوال 50 درست بشه 6 اشتباه میشه و با دقیقا 50 درصد قبول میشه
                                مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X