اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت منبع تغذیه

من یک پاور ۱۲ ولت ۱۵ آمپر دارم و میخوام با اون یک منبع تغذیه متغیر ۰ تا ۱۲ ولت بسازم به نظر شما از چه روشی برای کاهش ولتاژ استفاده کنم که جریان خروجی بالا و دوام بالا در برابر اتصال کوتاه داشته باشد؟

نوشته اصلی توسط 88arad88 نمایش پست ها
    من یک پاور ۱۲ ولت ۱۵ آمپر دارم و میخوام با اون یک منبع تغذیه متغیر ۰ تا ۱۲ ولت بسازم به نظر شما از چه روشی برای کاهش ولتاژ استفاده کنم که جریان خروجی بالا و دوام بالا در برابر اتصال کوتاه داشته باشد؟
    سلام

1.ماژول رگولاتور اتوماتیک DC به DC کاهنده - افزاینده LTC3780 مناسب برای شارژرهای خورشیدی
    کد کالا:3011015009​

2.ماژول کاهنده 8 آمپر 200 وات XL4016E1 به همراه نمایشگر ولتاژ
    کد کالا:3011015167​

3.ماژول کاهنده 1000 وات دیجیتال مدل DPS5020 با رابط بیسیم​ (این ماژول گرونه)

نتیجه :

- اگه ارزون و معمولی بخوای XL4016 خوبه، ولی برای جریان بالا خیلی مطمئن نیست.
    - با ورودی 12 ولت، LTC3780 بهتره چون کاهنده‌افزاینده‌ست.
    - DPS5020 هم خیلی خوبه ولی گرونه و برای 12 ولت خیلی به‌صرفه نیست.
    - در کل برای این کار LTC3780 منطقی‌تره، فقط باید خنک‌کاری و محدودکننده جریان هم داشته باشه.
    - ​فقط بهتره ماژولی بگیره کهCC/CV داشته باشه، یعنی هم ولتاژ هم جریانش تنظیم بشه، که موقع اتصال کوتاه یا بار سنگین آسیب نزنه.​
    - ورودی 12 ولت، معمولاً 0 تا 12 ولت دقیق و کامل نمیده​.
    فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

در طراحی مدار خوب هستم راه حل خطی نیز بسیار با دوام است و یک بار هم برای منبع تغذیه یکی از آشنایان طراحی کرده ام. اما نیاز به خنک کاری قوی دارد و بسیار بزرگ است. اگر مداری در نظر دارید که خودم طراحی کنم لطفا بگویید. مانند رگولاتور سوییچینگ یا آیسی مقایسه کننده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X