اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای ساخت رله ریموت کنترل RF تک کانال بدون ماژول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای ساخت رله ریموت کنترل RF تک کانال بدون ماژول

سلام بر مهندسین محترم. من می‌خواهم یک فرستنده تک کانال با سه گیرنده داشته باشم که خروجی گیرنده ها به یک رله برسه و وقتی که کلید روی فرستنده رو فشار می‌دهم، رله ها به طور همزمان وصل و با برداشتن انگشت از روی کلید فرستنده، رله ها به طور همزمان قطع بشوند. به این دلیل میخوام از ماژول استفاده نشه و صرفا خود IC ها باشند چون هدف اینه که هر گیرنده توی یک پریز روکار جا بشوند و در واقع سه پریز رو کنترل کنند و هر گیرنده، با یک باتری ساعت انرژی خودش رو تامین بکنه. من در ای حوزه سواد چندانی ندارم و در جستجوهایی که کردم اطلاعات زیادی درباره این که مدار چطور باید بسته بشه و اینکه چه فرستنده ای با چه گیرنده ای سازگار هست یا نیست یا انکدر و دیکدر (در صورت نیاز) پیدا نکردم. ارتباط باید برد حدودی ۳۰ الی ۵۰ متر توی ساختمان داشته باشه. اگر ماژول های خیلی کوچک هم وجود داشته باشه که ارزان هم باشند (حدود ۶۰ هزار تومان یا کمتر برای هر ماژول/IC مورد نظر هست) که مدار را ساده تر کنند بهتر هم هست.
    راهنمایی درباره این میخوام که چه IC ها یا ماژول هایی نیاز دارم و مدار رو به طور کلی چطور باید ببندم و اگر امکانش باشه اطلاعات بیشتر یا منابعی درباره این حوزه ارائه بدید که مطالعه کنم هم ممنون می‌شم.
لطفا صبر کنید...
X