اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
تست بلندگوهای پیزو الکتریک
چطور میشه بلند گو پیزپ الکتریکو تست کرد؟؟؟؟؟؟؟
-
توییتر پیزو یا التراسونیک
از اساتید کسی میدونه از کجا میشه تویتر التراسونیک پیدا کرد.جنس خوبی که حداکثر فرکانس 80kh رو ساپورت کنه....
-
AliTabaie یک موضوع ایجاد کرده اسم یکی دو تا پیزو (سنسور لرزشی) خوب و قیمت مناسب که میشناسید رو بگیدin سنسورهااسم یکی دو تا پیزو (سنسور لرزشی) خوب و قیمت مناسب که میشناسید رو بگید
سلام
آقا برای دزدگیر ماشین میخام از یک پیزو استفاده کنم.
پیزو با دقت خوب چی میشناسید؟...
-
ahmadpashaei یک موضوع ایجاد کرده تقویت کننده های التراسونیک و پیزو الکتریک ها (نیاز به راهنمایی)in سنسورهاتقویت کننده های التراسونیک و پیزو الکتریک ها (نیاز به راهنمایی)
سلام
دوستم پروژه ای در دانشگاه صنعتی شریف داره که یجایی به مشکل خورده که از شما خواهش...
-
استفاده از سنسور پیزو در محاسبه گرم
سلام دوستان
میخوام با سنسور پیزو و آی سی 7116 مداری رو طراحی کنم تا بتونم فشاری که...
-
مدار سنسور پیزو
با سلام
مدار سنسور پیزو الکتریک با ورودی کمتر از میلی ولت خروجی 24 ولت با ذکر وسایلی که توی بازار گیر بیاید خریداریم
-
سنسور پیزو
با سلام میخواهم مدار سنسور پیزو با ورودی کمتر از میلی ولت به 24 ولت را یاد بگیرم هر چه ساده بهتر...
-
شتاب یا پیزو
چطور میتوانم دامنه و فرکانس لرزشهای ناشی از عبور یک تریلر از رو یک پل را در ستون پل اندازه...
-
بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
سلام دوستان
میخواهیم در این تایپیک با کمک شما علاقه مندان راجب دستگاه بخارسرد یه...
- مهم
- تشکرها 405
-
سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)
کسی میدونه این پیزو واس چه کاری هست ؟
محدوده فرکانس کارش چقدره ؟
توضیح اینکه...
- تشکرها 1
-
تقویت کننده برای پیزو الکتریک
با سلام
تقویت کننده سیگنال تولید شده توسط پیزو الکتریک بخشی از پروژه ای است که طراحی و ساختش به عهده من...
-
فیلتر برای پروب (پیزو)
سلام بچه ها . برای حذف نویز یک دستگاه پیزو دار نساز به یه فیلتر برای فرکانس 2M دارم ترجیحا...
-
پیدا کردن فرکانس تشدید پیزو الکتریک
سلام دوستان
من یه پیزو خریدم به نام C1 البته این رو فروشنده می گفت.
موقع خرید فروشنده...
-
پیزو 3 پایه
میخوام بدونم کسی از دوستان در مورد پیزو سه پایه اطلاعات یا لینکی دارن؟ اینکه چطور کار...
-
چگونگی کار با پیزو الکتریک
اگه کسی مطلبی در مورد پیزو الکتریک داره ،لطفا کمکم کنه