کار چیپ یا همان آی سی ITE در مادربرد کامپیوتر چیست
در اصل چیکار می کند و چگونه بفهمنیم...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
کار چیپ یا همان آی سی ITE در مادربرد کامپیوتر چیست
-
مد ctc در کد ویژن همان مد compare در بیسکام است!!؟؟؟؟
دوستان سلام
از ونجایی که هم با بیسکام هم کد وژن کار می کنم ای سوال برام پیش اومده...
-
alirezaeca یک موضوع ایجاد کرده راهنمایی برای ساخت یا خرید پروگرمر FPGA?CPLD غیر از روس پارالل یا همان JTAGin پروسسورهاراهنمایی برای ساخت یا خرید پروگرمر FPGA?CPLD غیر از روس پارالل یا همان JTAG
سلام
به یک پروگرمر احتیاج دارم که از نوع jtag نباشه چون کامپیوترم پورت پارالل نداره....
-
ali_sh625 یک موضوع ایجاد کرده درخواست مدار کنترل دما توسط scr یا همان تریستور ونیز مدارساده ای ازupsدرخواست مدار کنترل دما توسط scr یا همان تریستور ونیز مدارساده ای ازups
از همه دوستان عزیز مدار کنترل کننده یا تثبیت کننده ی دما می خواهم که در آن المان scr نیز...
-
تبدیل یک رشته ی عددی به همان عدد به صورت integer در basic
سلام دوستان . من زبان بیسیک رو درست بلد نیستم و تو یه مشکل ساده اما خیلی مهم گیر افتادم...
-
تبدیل پورت COM یا همان سریال به EterNet یا همان شبکه
سلام و سال نو مبارک :
کسی از دوستان هستند که در خصوص تبدیل COM پورت به پورت شبکه اطلاعی داشته باشند. در صورتی که...
-
تبدیل پورت COM یا همان سریال به EterNet یا همان شبکه
سلام و سال نو مبارک :
کسی از دوستان هستند که در خصوص تبدیل COM پورت به پورت شبکه اطلاعی داشته باشند. در صورتی که...
-
انتقال شماتیک به pcb به همان ترتیب چیدمان عناصر در شماتیک
آیا امکان داره ؟
من یک طرح مدار رو در شماتیک ترسیم کردم یک طرح نسبتا بزرک بعد پدیت...
-
Vahid_karbasian یک موضوع ایجاد کرده اطلاعات در مورد وجود سنسور Rate of turn یا همان سرعت زاویهای می خواستمin ابزار دقیقاطلاعات در مورد وجود سنسور Rate of turn یا همان سرعت زاویهای می خواستم
اگر کسی در باره وجود سنسورهای سرعت زاویه ای در بازار اطلاع داره ممنون می شم کمکم کنه....