سلام دوستان
یه سری قطعات و ماژول های نو هستند که دارم و مدت ها استفاده نشده
قصد...
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
راهکار برای فروش قطعات الکترونیکی مازاد؟
-
شبیه سازیه یک رویداده الکترونیکی
درود.یه منبع تغذیه دارم هم12وهم22ولت تولید میکنه یک لامپ کوچکه12ولتو21وات رو برای تستشون...
-
فروش کیت الکترونیکی
سلام
یکسری کیت هست و تعداد ی موبایل کجا می توانم بفروشم ؟ ( ضایعات و خراب )جدیدترین ویرایش توسط HOOMAMIRS; ۱۱:۲۸ ۱۴۰۰/۰۵/۱۶.
-
بهینه نمودن مصرف انرژی در برد الکترونیکی
با سلام.من یک مداری دارم که با یک باتری لیتیوم یونی 4.2 ولتی کار میکنه (میزان جریان مصرفی...
-
راهنمایی برای شناخت نام این قطعه الکترونیکی
درود بر دوستان عزیز
این بورد برای سنسور ورودی هوای خودرو یا MAF SENSORهست.
توی عکس...جدیدترین ویرایش توسط HIROSHIMA; ۰۲:۱۸ ۱۳۹۹/۰۵/۲۰.
-
قطعات الکترونیکی
سلام و وقت به خیر
اگ ممکنه نوع قطعات زیر مشخص کنید:
آیا همه شون خازنن؟...
-
اتصال دو نقطه A وB از یک مدار الکترونیکی ؟
با سلام و وقت بخیر ...من میخوام دو نقطه از یک مدار الکترونیکی را که که مربوط به یک مدار...
-
درخواست مدار فیوز الکترونیکی dc
سلام . یک مدار ساده میخواستم که ولتاژ منیع تغذیه افزایش پیدا کرد قطع کنه ولتاژو (فیوز الکترونیکی) . منبع تغذیه ام 5 ولتی هست میخوام...
-
شبیه سازی یک برد الکترونیکی (سوال اماتوری)
سلام
یک سوالی که برای من پیش اومده اینه که برای شبیه سازی یک module یا برد الکترونیکی...
-
محافظ اهمی، محافظ الکترونیکی مدارهای الکتریکی مقاومت متغیر
محافظ اهمی، محافظ الکترونیکی مدارهای الکتریکی مقاومت متغیر:
با سلام خدمت تمامی...جدیدترین ویرایش توسط Muohammad; ۱۴:۵۵ ۱۳۹۸/۰۸/۱۰.
-
کمک برای فروش وسایل و لوازمات الکترونیکی
سلام دوستان من بیش از 20 ساله که به صورت تفریحی و برای دل خودم دستگاه های الکترونیکی...
-
تست قطعات الکترونیکی
دوستا ن کسی مطلبی داره که به زبان ساده تست قطعات رو آموزش بده
عکس هم داشته باشه تا...
-
اموزش تعمیرات الکترونیکی
سلام من رشته الکترونیک هستم و می خواهم که تعمیرات بردهای الکترونیکی را یاد بگیرم کسی...
-
نازل سوخت الکترونیکی
سلام خدمت دوستان. من میخوام یه نازلی درست کنم سرش سنسور باشه که با پر شدن باک شیر برقی...
-
Freelancer یک موضوع ایجاد کرده مشکل قطعه سازان در تولید خودرو، تامین قطعات الکترونیکی در شرایط تحریم استin گفتگوی عمومیمشکل قطعه سازان در تولید خودرو، تامین قطعات الکترونیکی در شرایط تحریم است
مشکلی که سالها بود دلسوزان و افراد آگاه نسبت به حوزه ی الکترونیک، نسبت به آن هشدار می...