اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
alireza18feb یک موضوع ایجاد کرده این کلیپ واقعیه؟ تبدیل پاور کامپیوتر به اینورتر بدون تغییر ترانسفورمرin منابع تغذیهاین کلیپ واقعیه؟ تبدیل پاور کامپیوتر به اینورتر بدون تغییر ترانسفورمر
-
این کلیپ واقعیت هست؟
سلام لطفا ویدیو رو ببینید و نظرتون رو بگید...جدیدترین ویرایش توسط آبرنگ; ۲۰:۰۹ ۱۴۰۰/۰۵/۰۲.
-
کلیپ های مربوط به مسابقات رباتیک
با سلام و تبریک بهار نو
امروز برای معرفی مسابقات ایران اوپن به دانش آموزان...
- تشکرها 2
-
آموزش دانلود کلیپ یا ویدئو از فیسبوک ( آموزش در PDF همراه با عکس )
سلام دوستان :mrgreen:
آیا تاحالا شده که کلیپ زیبایی رو در فیسبوک ببینید و دوست داشته...
-
کلیپ کم حجم از ربات مسیر یاب
دوستان یک کلیپ کم حجم از یک ربات مسیر یاب براتون گذاشتم
در این کلیپ یک ربات مسیر یاب رو در حال حرکت می...
-
دانلود کلیپ آموزش نصب انواع درایور ساین نشده در Win 8.1
سلام ؛ بعد از ارائه ویندوز محبوب Win 8.1 ، خیلی از کاربرا با مشکل نصب نشدن درایور پروگرامر...
-
کلیپ های شرکت altium
با سلام
تعداد از کلیپ های 14 altium را توی پارات برای استفاده دوستان پلود کردم. امیدوارم...
-
فیلم و کلیپ ماشین الکتریکی....
سلام دوستان
من فیلم و کلیپ هایی در مورد ماشین های القایی (البته ماشین الکتریکی هر...
-
مهران چمنی یک موضوع ایجاد کرده آموزش تعمیر دیافراگم بلندگو ( بسیار جالب و حتما ببین ) { تصویر + کلیپ }آموزش تعمیر دیافراگم بلندگو ( بسیار جالب و حتما ببین ) { تصویر + کلیپ }
سلام
همه ما توی خونه هامون بلندگو هایی پیدا میشه که دیافراگم وسطش قُر شده و اسپیکر...
-
ساخت بتنی که خود را ترمیم میکند ! (همراه با عکس و کلیپ )
هنگامی که ما در مورد ساخت و ساز صحبت می کنیم، یکی از مهم ترین مواد و مصالح ساختمانی...
-
تایپیک دانلود کلیپ موتورهای بخار دست ساز ( د&
سلام دوستان
چند وقتی بود که این کلیپ رو داشتم و هر بار با دیدنش لذت میبردم.......
-
haji125 یک موضوع ایجاد کرده نتایج نهایی هشتمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران+کلیپ اختتامیهنتایج نهایی هشتمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران+کلیپ اختتامیه
به گزارش واحد مرکزی خبر، دبیر همایش بین المللی روبوکاپ آزاد ایران گفت : خوشبختانه امسال...
-
مهران چمنی یک موضوع ایجاد کرده آموزش ساخت یک مینی آرمیچر در 10 دقیقه ( به همراه عکس و کلیپ ) بسیار جالبآموزش ساخت یک مینی آرمیچر در 10 دقیقه ( به همراه عکس و کلیپ ) بسیار جالب
سلام
از روی بیکاری نشتم یک مینی آرمیچر طراحی کردم :mrgreen:
فکر کردم برای علاقه مندان...
-
کلیپ های جالب و صد البته علمی
لطفا کلیپ های جالب و و و و علمی تون رو در اینجا قرار بدید
فکر کنم تاپیک خوبی بشه
-
کلیپ امواج پر قدرت رادیو
سلام.تجربیات بنده حقیر را در زمینه فرستنده های پر قدرت رادیویی مشاهده بفرمایید.البته...