اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نتیجه جستجو
Collapse
نتایج در
کلمات کلیدی
کاربران
برچسب ها
-
Soheil22 یک موضوع ایجاد کرده میشه دیود 4007 یا مشابه رو با یه المنت 300 وات برای نصف کردن توان المنت سری کرد؟in منابع تغذیهمیشه دیود 4007 یا مشابه رو با یه المنت 300 وات برای نصف کردن توان المنت سری کرد؟
سلام خدمت اساتید محترم...بنده قبلا این کار رو با لامپ 100 وات کردم خواستم بدونم با المنت...
-
منبع تغذیه 300 ولت مستقیم
سلام خدمت همه بزرگواران و اساتید محترم
من رشته تحصیلیم برق نبوده ولی علاقه...جدیدترین ویرایش توسط Hamid-nice; ۱۸:۲۳ ۱۳۹۸/۰۷/۲۶.
-
تفاوت S7 300 با 1200
دوستان سلام ، خسته نباشید
من تویه دانشگاه s7 300 داریم . اولین ترم هست که plc داریم...
-
استپر موتور با گشتاورهای 40 ، 300 و 520 کیلوگرم سانتی متر
به استپر موتورهایی با گشتاورهای 40 ، 300 و 520 کیلوگرم سانتی متر برای بازوی روبات نیاز دارم....
-
ساده ترین و ارزان ترین روش تغذیه 250 تا 300 وات
سلام. بنده میخوام از یک هیتر 12 ولتی در مدارم استفاده کنم. (المنت 12 ولتی 200 وات).
سوالم...
-
ماژول دریافت فرکانس محدوده 300 الی 450 مگ
سلام.
ماژولی داریم که بجایی مثلا 433 مگ بتونه در این محدوده فرکانسی ( 300 الی 450) کار کنه؟
-
مشکل هنگ بعد از چند بار دریافت 300 تا 800 بایت ازuart0 و ارسال به uart1 در ATmega 128
دوستان خسته نباشید.
یه پروژه سنگین رو انجام دادم فقط مونده آخرین قسمتش و واقعا توش...جدیدترین ویرایش توسط mshadanpoor; ۱۶:۳۵ ۱۳۹۶/۰۸/۲۰.
-
hewillcome یک موضوع ایجاد کرده سوال در مورد چگونگی ساخت کوادکوپتر با برد بالا، حدوداً 200 الی 300 کیلومترسوال در مورد چگونگی ساخت کوادکوپتر با برد بالا، حدوداً 200 الی 300 کیلومتر
سلام دوستان. وقتتون بخیر.مورد اول عذر خواهی می کنم اگر جای اشتباهی سوال پرسیدم. مرتبط...جدیدترین ویرایش توسط hewillcome; ۲۱:۱۶ ۱۳۹۶/۰۶/۱۸.
-
farhad1364 یک موضوع ایجاد کرده سوال-راه اندازی اینورتر LS با استفاده از مد باس در پی ال سی زیمنس 300 و CP-341in PLCسوال-راه اندازی اینورتر LS با استفاده از مد باس در پی ال سی زیمنس 300 و CP-341
سلام دوستان
من می خوام یه اینورتر LS رو از طریق مدباس زیمنس کنترل کنم تا اونجایی که متوجه...
-
sadegh.parokh یک موضوع ایجاد کرده مدار آمپلی فایر ۳۰۰ واتی ترانزیستوری ماسفت (MOSFET) با کیفیت Hi-Fiin مدارات صوتیمدار آمپلی فایر ۳۰۰ واتی ترانزیستوری ماسفت (MOSFET) با کیفیت Hi-Fi
مهندسان برق در طی سال*هایی که از اختراع ترانزیستور می*گذرد همواره به دنبال تقویت کننده*های...جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۳:۳۹ ۱۳۹۶/۰۲/۰۱.
-
درایور پروژکتورهای 300 وات
سلام
از اساتید کسی در مورد درایورهای پروژکتور های ال ای دی 300 واتی که تو بازار هستن...
-
سنسور فاصه یاب برد 300 متر ؟
با سلام یا سنسور آلتراسونیک یا سنسور دیگری وجود داره که بشه باهاش فاصله تا حدود 250 الی 300 متر رو اندازه گرفت ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
-
ساخت مدار حساس به فرکانس صوتی در محدوده 300 تا 500 هرتز
سلام دوستان
من میخوام یه مداری بسازم که به فرکانس صوتی در محدوده 200 تا 500 هرتز حساس...
-
ساخت یک مدار که صدا رو با سیم بفرسته تا 300 متر
سلام
مداری می خوام که از یک سمت صحبت میشه در سمت دیده صدا به صورت کاملا واضح شنیده...
-
ساخت مدار اینورتر 12 به 220 ولت 300 وات
سلام همگی
من دارم یک مدار اینورتر 12 به 220 ولت 300 وات میسازم
تا بحال که مدار...