من یک هواپیمای دینام rc https://www.dynamrc.com/products/wac...plane-dy8952yl دارم و می خواهم چند LED اضافه کنم. من از LED های ws2812 استفاده می کنم، بنابراین آنها حدود 50 میلی متر در یک قطعه می کشند. FC من فقط 1.5a خروجی می دهد و INAV فقط 32 LED را پشتیبانی می کند. در حال حاضر میخواهم آنها را روی لبه پایینی و انتهایی بال قرار دهم، تنها استفاده از 32 الایدی به من فاصله حدود 2 اینچ میدهد. من مشکلی ندارم که نور کمی لکه دار باشد، اما فقط منابع نور جداگانه را نمی خواهم. من دوست دارم یک نوع کانال باریک برای هدایت LED های خود برای پخش نور. من فقط به ساخت یک کانال از فوم برد فکر کردم، اما شاید گزینه بهتری وجود داشته باشد.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
آیا ایده خوبی برای پخش LED ها وجود دارد؟
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط MerkleRon نمایش پست هامن یک هواپیمای دینام rc https://www.dynamrc.com/products/wac...plane-dy8952yl دارم و می خواهم چند LED اضافه کنم. من از LED های ws2812 استفاده می کنم، بنابراین آنها حدود 50 میلی متر در یک قطعه می کشند. FC من فقط 1.5a خروجی می دهد و INAV فقط 32 LED را پشتیبانی می کند. در حال حاضر میخواهم آنها را روی لبه پایینی و انتهایی بال قرار دهم، تنها استفاده از 32 الایدی به من فاصله حدود 2 اینچ میدهد. من مشکلی ندارم که نور کمی لکه دار باشد، اما فقط منابع نور جداگانه را نمی خواهم. من دوست دارم یک نوع کانال باریک برای هدایت LED های خود برای پخش نور. من فقط به ساخت یک کانال از فوم برد فکر کردم، اما شاید گزینه بهتری وجود داشته باشد.
-
فکر کنم متنهای پست شده برای ریپورتاژ آگهی و دریافت بک لینک بسیار هوشمندتر شده است و هوش مصنوعی چقدر بهتر توانسته صحبت کند و اگر غیر از این است که معذرت.
گرچه فروم هم گاهی اوقات پذیرای انواع تبلیغات میباشد به من هم دیگه ربطی ندارد!
مثلا لینک بالا چنین وضعیتی به کاربران ایرانی نمایش میدهد که خودش نوعی پارادوکس است :
You do not have permission to access this website
The owner of this website has either blocked your IP address (21.21.21.07), or the country or region your IP address is in (IR), from accessing this website.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست هافکر کنم متنهای پست شده برای ریپورتاژ آگهی و دریافت بک لینک بسیار هوشمندتر شده است و هوش مصنوعی چقدر بهتر توانسته صحبت کند و اگر غیر از این است که معذرت.
گرچه فروم هم گاهی اوقات پذیرای انواع تبلیغات میباشد به من هم دیگه ربطی ندارد!
مثلا لینک بالا چنین وضعیتی به کاربران ایرانی نمایش میدهد که خودش نوعی پارادوکس است :
You do not have permission to access this website
The owner of this website has either blocked your IP address (21.21.21.07), or the country or region your IP address is in (IR), from accessing this website.
تاریخ عضویتشون رو دقت کنید مربوط به چند ماه قبل هست و این هم اولین پست و تاپیکش هست.
معمولا ربات های تبلیغاتی به محض عضویت، شروع به ایجاد پست های تبلیغاتی با وقفه های زمانی چند دقیقه تا چند ساعت میکنن ، در حالی که اینجا شاهد چنین موردی نیستیم.
همچنین تا حالا ندیدم یک سایت خارجی ، تبلیغات فارسی ایجاد کنه.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
بله حدس شما منطقی هست، البته شاید یک کاربر عادی غیر فارسی باشن که از مترجم استفاده میکنن و لحن گفتار هم میتونه بیانگرش باشه.
تاریخ عضویتشون رو دقت کنید مربوط به چند ماه قبل هست و این هم اولین پست و تاپیکش هست.
معمولا ربات های تبلیغاتی به محض عضویت، شروع به ایجاد پست های تبلیغاتی با وقفه های زمانی چند دقیقه تا چند ساعت میکنن ، در حالی که اینجا شاهد چنین موردی نیستیم.
همچنین تا حالا ندیدم یک سایت خارجی ، تبلیغات فارسی ایجاد کنه.
دیدگاه
دیدگاه