اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پک باتری لیتیومی 12.6 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پک باتری لیتیومی 12.6 ولت

سلام وقتتون بخیر من یه پک باتری لیتیومی درست کردم با سه تا باتری لیتیوم پلیمری پاوربانکی 3.7 ولت 10 هزار میلی امپر به صورت سری شده، که در نهایت شده 12.6 ولت 10 هزار میلی امپر با bms 40 امپری

میخوام این هویه ی فندکی 12 ولت 40 وات رو بخرم میخوام بدونم با این پک باتری ای که درست کردم اوکیه به راحتی و بدون هیچ فشاری به باتری ها و bms ، هویه روشن میشه؟
    من نصاب تابلو ام و در حد نهایت 20 دقیقه هویه ی داغ در ارتفاع رو لازم دارم

و اینکه با چه شارژری این پک رو میتونم شارژش کنم؟
    شارژر های بازاری 3 سل 12.6 ولت تا چند امپر واسش اوکیه و داغ نمیکنه؟

Hey everyone! I’m working on a small battery-powered DIY project and trying to choose the right Battery Holders, Clips, and Contacts for a stable, long-lasting power setup. While researching different options, I came across several components from Rohm Semiconductor, and they seem to offer some solid solutions for compact and reliable battery connections.

I’ve heard that choosing the right holder or contact point is super important — especially if the device might face vibration, frequent battery replacement, or long-term use. So I’m trying to pick something that won’t loosen up or cause inconsistent power.

I’ve checked out a few Rohm Semiconductor options, but I’m still figuring out what best fits beginner-level electronics.

Just wondering:
    • Are Rohm Semiconductor battery contacts a good fit for standard AA/AAA or coin cells, or are they mainly designed for more specialized applications?
    • For durability, is it better to use PCB-mounted clips, or should I stick with external battery holders and route wires to the board?
    • Any tips for preventing power dropouts, weak terminals, or wear over time?

I’m still in the planning stage before assembling anything, so any advice or experience would be a huge help! ⚡????

دیدگاه

https://courses.sahpam.ir/ https://sahpam.ir/ https://bestiboss.ir https://www.mahanai.ir/

دیدگاه

سلام وقتتون بخیر من یه پک باتری لیتیومی درست کردم با سه تا باتری لیتیوم پلیمری پاوربانکی 3.7 ولت 10 هزار میلی امپر به صورت سری شده، که در نهایت شده 12.6 ولت 10 هزار میلی امپر با bms 40 امپری
        میخوام این هویه ی فندکی 12 ولت 40 وات رو بخرم میخوام بدونم با این پک باتری ای که درست کردم اوکیه به راحتی و بدون هیچ فشاری به باتری ها و bms ، هویه روشن میشه؟
        من نصاب تابلو ام و در حد نهایت 20 دقیقه هویه ی داغ در ارتفاع رو لازم دارم

هویه 40W فندکی 12V سومو SOMO مدل SM-132

هویه 40 وات سومو با سوکت فندکی 12 ولت قابل استفاده در خودرو

و اینکه با چه شارژری این پک رو میتونم شارژش کنم؟
        شارژر های بازاری 3 سل 12.6 ولت تا چند امپر واسش اوکیه و داغ نمیکنه؟

دیدگاه

درود
          باتری ها باید با حداکثر 30 درصد جریان نامی خود شارژ شوند(البته در حالت سری جریان کل، ماکزیمم جریان هر یک از باتری ها است نه جمع جریان آنها و در این حالت باید باتری ها از نظر جریان یکسان باشند) لذا بر فرض صحیح بودن جریان 10 آمپر (که البته من به صحت آن شک دارم ) شما با شارژر 12 ولت و جریان 3 آمپر این پک را شارژ کنید، البته 3 عدد باتری 3.7 ولت در حالت سری 11.1 ولت میشود ولی اگر فول شارژ را در نظر بگیریم هر کدام تا 4.2 ولت هم میتوانند شارژ شوند که بطور متوسط همان 4 ولت را در نظر بگیریم 12ولت میشود.

دیدگاه

درود بر شما.
            هویه فندکی خریدی ؟
            اگر نخریدی نخر.چون خیلی با کیفیت نیست نسبت به پولی که میدی.

پیشنهادم اینه یک دسته هویه قلمی گرداک بخر کیفیت بالایی داره و دوام خیلی بیشتری داره نسبت به اون هویه فندکی.

لینک هویه گرداک

حتما نوک هویه کاتری بخر.با این نوک تیز فقط کاری های smd میتونی لحیم کنی.

فقط نکته اینه که که باید با ۴ سلول روشن کنی.۱۶.۸ ولته.
            ۴ سلول سری.با ۳ سلول خیلی داغ نمیشه.

من خودم تو قطعی های برق اینو درست کردم سوکت فابریک زدم از استیشنم هویه را جدا میکردم میزدم به این پک شارژی

بهتره که یک ماژول دیمر ۲ امپری هم بخری برای کنترل حرارات.چون روی ۱۶.۸ ولت خیلی خیلی داغ میکند.

لینک دیمر

سلول خوب بخری میتونی نیم ساعت لحیمکاری کنی.

شارژر ۱ امپر ۴ سلول.

لینک شارژر
            جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۲:۵۳ ۱۴۰۴/۰۹/۰۳.
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X