اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر تعدادی LED سقفی (گرد)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر تعدادی LED سقفی (گرد)

سلام دوستان خسته نباشید ، ۱۷ لامپ LED سقفی ۹وات دارم که تولید ۱۴۰۲/۱۲ هستن، لامپ ها نو بودن و توی سقف خونه جای‌گذاری شده بودن اما در زمان جن.گ و نوسانات برقی همه شون سوختن، بازشون کردم اول دیدم یکیشون یک دونه ازLED هاش سیاه شده، از بورد جداش کردم و جاشو لحیم کردم اما مثل اینکه مشکل از LED ها نیست و مشکل از درایور شون هست.

عکس هاشو براتون میزارم اگر میتونید کمک کنید به تعمیرش

مقاومتش سوخته از شدت داغ شدن که احتمالاً یکی از قطعات که باید تعویض بشه همین مقاومت هست، خازن هم که انگار پشماش ریخته و با یک فوت رنگش از بدنش جدا میشه

چون تعدادشون زیاده و خودم هم میخام تعمیر کنم به‌صرفه هست بنظرم.

تصاویر ۲۴ساعت قابل دسترس هستند اگر براتون نمایش داده نمیشه بگید تا دوباره آپلود کنم.

بنظر خودم که با تعویض مقاومت و خازن باید مدار دوباره کار کنه.

خازن 4.7uF و 400ولت هست، الکترولیتی هست دیگه؟ با هر خازع400ولتی میشه عوضش کرد؟

خازن مد نظرم: 2021001667

مقاومت مد نظرم: 2011004001
    جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۰۹:۵۵ ۱۴۰۵/۰۲/۰۴.

نوشته اصلی توسط MMDMT نمایش پست ها
    سلام دوستان خسته نباشید ، ۱۷ لامپ LED سقفی ۹وات دارم که تولید ۱۴۰۲/۱۲ هستن، لامپ ها نو بودن و توی سقف خونه جای‌گذاری شده بودن اما در زمان جن.گ و نوسانات برقی همه شون سوختن، بازشون کردم اول دیدم یکیشون یک دونه ازLED هاش سیاه شده، از بورد جداش کردم و جاشو لحیم کردم اما مثل اینکه مشکل از LED ها نیست و مشکل از درایور شون هست.

عکس هاشو براتون میزارم اگر میتونید کمک کنید به تعمیرش

مقاومتش سوخته از شدت داغ شدن که احتمالاً یکی از قطعات که باید تعویض بشه همین مقاومت هست، خازن هم که انگار پشماش ریخته و با یک فوت رنگش از بدنش جدا میشه

چون تعدادشون زیاده و خودم هم میخام تعمیر کنم به‌صرفه هست بنظرم.

تصاویر ۲۴ساعت قابل دسترس هستند اگر براتون نمایش داده نمیشه بگید تا دوباره آپلود کنم.

بنظر خودم که با تعویض مقاومت و خازن باید مدار دوباره کار کنه.

خازن 4.7uF و 400ولت هست، الکترولیتی هست دیگه؟ با هر خازع400ولتی میشه عوضش کرد؟

خازن مد نظرم: 2021001667

مقاومت مد نظرم: 2011004001
    سلام
    در منابع آموزشی و ویدئویی که قبلا دیده بودم، بیشترشون میگفتن led سوخته باید تعویض بشه و بهتره که اتصال کوتاه نشه چون درایور اون ledها یک جریان ثابت برای بقیه ledها برقرار میکنه و اگه یک یا چند led حذف و اتصال کوتاه بشن، عمر بقیه ledها کم میشن.
    فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eleca نمایش پست ها

سلام
      در منابع آموزشی و ویدئویی که قبلا دیده بودم، بیشترشون میگفتن led سوخته باید تعویض بشه و بهتره که اتصال کوتاه نشه چون درایور اون ledها یک جریان ثابت برای بقیه ledها برقرار میکنه و اگه یک یا چند led حذف و اتصال کوتاه بشن، عمر بقیه ledها کم میشن.
      بله میدونم، جهت تست مدار اینکارو کردم اما مشکل LEDها نیستن مشکل از درایور هست

دیدگاه

بله میدونم، جهت تست مدار اینکارو کردم اما مشکل LEDها نیستن مشکل از درایور هست
        با سلام،
        شکننده شدن پوسته خازن الکترولیت در LED های DOB بخاطر گرمای زیاد عادی و رایج هست.
        اگر دو سر خازن الکترولیت بالای 280 ولت دارید ، مشکل از آیسی درایور LK2085 هست که البته پیدا نمیشه و میتونید به جای اون از آیسی RM9003A استفاده کنید.
        ​​​​​​​

دیدگاه

سلام.
          اگر اشتباه نکنم خازن روی برد باید از نوع جامد باشد نه الکترولیت.
          مقاومت روی برد هم فیوزی است که فکر کنم بهتر باشد که از نوع فیوزی تهیه شود.
          متاسفانه نه خازن و نه مقاومت مناسب در سایت موجود نمیباشد.
          اگر می شود ابعاد دقیق مقاومت را بنویسید تا ببینیم چند وات است.

دیدگاه

درود.
            اگه لامپ ها بمدت دوسال روشن بودن دیگه عمر الیدی ها تمام شده و همه ی الیدی ها رو باید عوض کنید که بصرفه نیست.
            میتونید برد dob جدید بخرید و داخل لامپ نصب کنید
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
              شکننده شدن پوسته خازن الکترولیت در LED های DOB بخاطر گرمای زیاد عادی و رایج هست.
              اگر دو سر خازن الکترولیت بالای 280 ولت دارید ، مشکل از آیسی درایور LK2085 هست که البته پیدا نمیشه و میتونید به جای اون از آیسی RM9003A استفاده کنید.
              بله متاسفانه این درایو پیدا نمیشه ، ممنونم که جایگزین شو گفتید دنبالش بودم​​​​​​​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
                سلام.
                اگر اشتباه نکنم خازن روی برد باید از نوع جامد باشد نه الکترولیت.
                مقاومت روی برد هم فیوزی است که فکر کنم بهتر باشد که از نوع فیوزی تهیه شود.
                متاسفانه نه خازن و نه مقاومت مناسب در سایت موجود نمیباشد.
                اگر می شود ابعاد دقیق مقاومت را بنویسید تا ببینیم چند وات است.
                ابعاد : ۹×۴×۴ میلیمتر

متاسفانه خازن جامد با این مشخصات توی فروشگاه موجود نیست
                جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۲۲:۵۵ ۱۴۰۵/۰۲/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
                  درود.
                  اگه لامپ ها بمدت دوسال روشن بودن دیگه عمر الیدی ها تمام شده و همه ی الیدی ها رو باید عوض کنید که بصرفه نیست.
                  میتونید برد dob جدید بخرید و داخل لامپ نصب کنید
                  به مدت دو سال به طور متداوم روشن نبودن، دو سال صرفا مدت زمان ساختشون تا الان هست، خود LED ها سرجمع ۶ماه (4300ساعت) هم روشن نبودن

دیدگاه

ابعاد : ۹×۴×۴ میلیمتر

متاسفانه خازن جامد با این مشخصات توی فروشگاه موجود نیست
                    سلام.
                    به احتمال زیاد مقاومت فیوزی 1 وات باشند اما احتمال 2 وات بودنشون هم هست.
                    اول 1 وات رو بزارید اگر مشکلی پیش اومد یعنی و مقاومت سوخت یعنی 2 وات بوده.

احتمال می دهم پلدیود هم اسیب دیده باشد، پل دیود هم تست بکنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X