اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطوری این روشن شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چطوری این روشن شده

سلام و خسته نباشید
    این مدل چگونه لامپ رو روشن کرده؟
    من عین همینو ساختم ولی روشن نشد!
    جهت سیم پیچی رو نیز دقیق رعایت کردم و از اهن ربای نئودیمیوم ۲۰ در ۱۰ و قطر ۵ میلی متر و یکی هم ساندویچ کردم فقط ۲ میلی متر قطرش کمتره تا قویتر بشه.
    پیچ اهنی نیم سانت بدنه و ۱ سانت سر پیچ و طول ۴ سانت
    قطر سیم ۲ میلی متر و لامپی که تست کردم کوچیکه LED 9 وات
    یک مدل دیگه هم بود که با ارمیچر روشن میکنه! اونو تست نکردم...

این ساخته من:

این ویدیو اموزش دهنده:

اینم با ارمیچر:

جدیدترین ویرایش توسط Majideany1365; ۱۷:۵۳ ۱۴۰۵/۰۲/۰۵.

دوست عزیز از سری فیلمهای انرژی رایگانه ...در اصل حقه بازی
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Majideany1365 نمایش پست ها
      سلام و خسته نباشید
      من عین همینو ساختم ولی روشن نشد!
      جهت سیم پیچی رو نیز دقیق رعایت کردم و از اهن ربای نئودیمیوم ۲۰ در ۱۰ و قطر ۵ میلی متر و یکی هم ساندویچ کردم فقط ۲ میلی متر قطرش کمتره تا قویتر بشه.
      پیچ اهنی نیم سانت بدنه و ۱ سانت سر پیچ و طول ۴ سانت
      قطر سیم ۲ میلی متر و لامپی که تست کردم کوچیکه LED 9 وات
      یک مدل دیگه هم بود که با ارمیچر روشن میکنه! اونو تست نکردم...

این ساخته من:

این ویدیو اموزش دهنده:

اینم با ارمیچر:

https://www.aparat.com/v/HL3Un
      سلام.

ای کسانی که ایمان اورده ایددددد
      شمارا به خدا قسممم این هارا باور نکننیییددد

مگه میشه با یه سیم پیچ ساده ار اهنربا برق گرفتتت؟؟؟؟؟غیررممممکنننهههه
      اینا همشش دروغههه

حتی برق رایگان با ارمیچر فقط اول ویدیو که با دستشه راسته بقیش دوروغه چون با اتصال دو ارمیچه به هم به خاطر اتلاف بالای انرژی غیررمممکککنههه

باطری گذاشته تو ارمیچر اول(باتری لیتیوم پلیمری)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها

سلام.

ای کسانی که ایمان اورده ایددددد
        شمارا به خدا قسممم این هارا باور نکننیییددد

اینا همشش دروغههه
        خدا مُرده به عقل سلیم و ماشین حساب و حساب و کتاب رجوع کن
        (((((((((هر بِده ای بِستانی دارد انرژی رایگان نداریم ولی تبدیل انرژی بر طبق قانون پایستگی فیزیک و شیمی از ازل تا ابد همیشه برقرار هست و خواهد بود )))))))))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronium نمایش پست ها

خدا مُرده به عقل سلیم و ماشین حساب و حساب و کتاب رجوع کن
          (((((((((هر بِده ای بِستانی دارد انرژی رایگان نداریم ولی تبدیل انرژی بر طبق قانون پایستگی فیزیک و شیمی از ازل تا ابد همیشه برقرار هست و خواهد بود )))))))))
          بله شما درس میفرمایید

اما اخه از اهن رباا؟؟؟؟اونم با فقط 2 متر سیم پیچچ؟؟؟ مگه اهن ربا به تنهایی بدون اینکه سیم پیچ ها تکان بخورند می تواند جریان متناوب تولید کند؟؟؟؟برفرض که تولید کرد، اخه 220 ولت متناوب که DC کنی میشه 310 ولت؟؟

ارمیچرم که چه عرض کنم اونم غیرممکنه چون تلفات انرژی بالاست خیلییی(باید اصتحکاک بالا رو در نظر گرفت)

دیدگاه

پس اینم دروغه:

دیدگاه

بله شما درس میفرمایید

اما اخه از اهن رباا؟؟؟؟اونم با فقط 2 متر سیم پیچچ؟؟؟ مگه اهن ربا به تنهایی بدون اینکه سیم پیچ ها تکان بخورند می تواند جریان متناوب تولید کند؟؟؟؟برفرض که تولید کرد، اخه 220 ولت متناوب که DC کنی میشه 310 ولت؟؟

ارمیچرم که چه عرض کنم اونم غیرممکنه چون تلفات انرژی بالاست خیلییی(باید اصتحکاک بالا رو در نظر گرفت)
              الگوریتم یوتیوب اون زمانی که برای ما یوتیوب باز بود نیامزره که کار میکرد طوری بود که فقط براشون ویو مهم بود. ویو تبلیغ دهنده و ویو میشه گفت مخاطب بیننده اصلاً علم براشون مهم نیست که اونجا فقط ویو مهمه بعد چون ویو مهمه افرادی که سطح بالا هستن میاند از افراد سطح پایین سوء استفاده میکنن با اون از افرادی که سطح پایین هستن مخاطب اصلی هستند به خاطر همین یک کلک هایی میزنن که تو فیلم یا فیلمو قطع میکنن یا مثلا کارای عجیب غریب انجام میدن که چیز عجیب غریب رقم بخوره در صورتی که اصلا اینجوری نیست حتی میشه گفت بچه هایی که تو این حوزه میشه گفت از اینکه این الکترونیک فعالیت دارن یا مثلاً فارغ تحصیل هستند دانشجویی اصلاٌ میدونند

اون لامپ کم مصرف لعنتی دستکاری شده است. هر موقع اون لامپ با ۲۲۰ ولت تست کرد بعد اومد این کارو انجام داد روی این آهن رو با تست کرد روشن شد میشه گفت درسته.
              اون لامپ لعنتی دستکاری شده است داخلش مشخص نیست شاید میشه گفت با یه مدار باتری یه چیزی لیتیومی ۱۲ ولت به صورت یه بالاست سی اف ال درست کرده داره کار میکنه. ببین وقتی که مخاطب به این سطح درجه برسه هیچ موقع اسیر کار اونا نمیشه اینا از سطح پایین مخاطب سطح آگاهی پایین مخاطب دارن سوء استفاده میکنن از خودشون دارن بازار درست میکنن نیچ درست کردند

دیدگاه

پس اینم دروغه:
                https://www.aparat.com/v/KMmd6
                این میشه گفت ویدیو دروغ هست تبدیل انرژی صورت گرفته یکی موتور یکی ژنراتور و اون جریانی که تولید می‌کنه خیلی کمه اصلاً کارایی نداره شاید فرض کن مثلاً ۵۰ میلی آمپره باتری که داره شارژ می‌کرد ۳۰ درصد به ۳۱ درصد نیم ساعت طول می‌کشه اصلاً کارایی نداره با ماژول پاور بانک اومده ولتاژ ۳ ولت کرده ۵ ولت جنبه نمایش داره کارایی نداره
                جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۰۵:۱۳ ۱۴۰۵/۰۲/۰۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronium نمایش پست ها
                  این میشه گفت ویدیو دروغ نیست تبدیل انرژی صورت گرفته یکی موتور یکی ژنراتور و اون جریانی که تولید می‌کنه خیلی کمه اصلاً کارایی نداره شاید فرض کن مثلاً ۵۰ میلی آمپره باتری که داره شارژ می‌کرد ۳۰ درصد به ۳۱ درصد نیم ساعت طول می‌کشه اصلاً کارایی نداره با ماژول پاور بانک اومده ولتاژ ۳ ولت کرده ۵ ولت جنبه نمایش داره کارایی نداره

اینم دروغه ؟!
                  طبق حرف دوست قبلی که گفتند باتری کوچیک جاگذاری کرده این لامپ که اصلا جایی نداره خودتون ویدیو رو ببینید!

دیدگاه

سلام و خسته نباشید
                    من عین همینو ساختم ولی روشن نشد!...
                    با سلام ، با قدرت سحر
                    جدیدترین ویرایش توسط smartee; ۱۰:۰۶ ۱۴۰۵/۰۳/۰۳.

دیدگاه

اینم دروغه ؟!
                      طبق حرف دوست قبلی که گفتند باتری کوچیک جاگذاری کرده این لامپ که اصلا جایی نداره خودتون ویدیو رو ببینید!
                      https://cdn.imgurl.ir/uploads/p08601...95009-144p.mp4
                      اره اگه دورغ نبود دقیقه ۷:۲۷پاز استپ نمی خورد و قشنگ مثل بچه ادم تست می کرد
                      این ناپویسته بودن ویدیو حقیقت رو افشا میکنه
                      احتمالاً زیر برد سیمی چیزی رو از با سوراخ کردن پیچ و آهنربا رد کرده لامپ روشن شده

دیدگاه

فکککررررر نکنننننننممممم
                        فیک،جعلی
                        فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

پس اینم دروغه:
                          https://www.aparat.com/v/KMmd6
                          اخه برادرمن
                          دارم میگم اصتحکاکککک شما هر وقت که ارمیچر رو چرخوندی بدون اینکه به هیچی وصل باشه تا چند ساعت بچرخه اون موقع میشه این کار رو کرد. این یک

دوم اینکه وقتی میخواست قرقره بزاره ویدیو رو قطع کرده و باطری رو جاساز کرده و به ویدیو ادامه داده

دیدگاه

از نظر من که اگر شما میخواهید برق تولید کنید که بهترین راه استفاده از خورشید یا باد یا اب هست.

باد و خورشید همه جا هستند

هزینه ساخت پنل به صرفه نیست و نیاز به دانش زیاد و تجهیزات حرفه ای دارد

میمونه باد که به صرفه تره برای کار های ساده

شما یک تیکه چوب بردار یه پایه درست کن بالاش یه بلبرینگ بزار، یک میله هم بزار تو سوراخ وسط بلبرینگ و چسب بزن

حالا موتور مورد نظرت رو بزار روی میله متصل به بلبرینگ

یه دم شبه دم هلکوپتر هم با مقوا درست کن بزار پشت موتور

یه پره هم روی سر موتور و تمام

حالا اینو بزار روی پشت بوم و وقتی باد بیاد موتور میره به جهت باد و برق تولید میکنه
                            فقط برقش در حد روشن کردن یکی دوتا ledکوچیکه

دیدگاه

اخه برادرمن
                              دارم میگم اصتحکاکککک شما هر وقت که ارمیچر رو چرخوندی بدون اینکه به هیچی وصل باشه تا چند ساعت بچرخه اون موقع میشه این کار رو کرد. این یک

دوم اینکه وقتی میخواست قرقره بزاره ویدیو رو قطع کرده و باطری رو جاساز کرده و به ویدیو ادامه داده
                              دقیقاً
                              ثانیه ۰۰:۲۵ یک ولتاژ اولیه به موتور بزرگه داده که نقش راه اندازی رو داشته باشه ولی تو ویدیو مشخص نیست پنهان هست اگه یادتون باشه دوران کودکی این ماشین قدرتیا که آرمیچر داشتن هل شون میدادی یا می کشیدش چراغ های ماشین تانک مانند معروف

با چرخ و لاستیک آج دار و خار دار نرم موقعی که باتری داخل جاباتری نبود انگار قدرتی کار میکرد و چراغاش روشن میشد از همون جا میشه فهمید این آرمیچرا هم میتونند موتور باشه و هم ژنراتور کوچک
                              جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۲۲:۳۸ ۱۴۰۵/۰۲/۰۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X