نوشته اصلی توسط electronium
نمایش پست ها
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چطوری این روشن شده
Collapse
X
-
نه بابا mA هست همون طور که در پست قبل گفتم کارایی نداره لعنتیا یک جوری ویدیو میگیرن که بیننده دچار سردر گمی بشهنوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
اره میتونن ژنراتور باشن اما متونن 1 امپر هم تحویل بدن؟ایا یک ارمیچر معمولی میتواند با توان خروجی موتور بزرگ طوری بچرخد که موتور بزرگ 1 امپر بدهد؟ قطعا نمیتواند و همین ناتوانی باعث میشود که که سرعت چرخش به سرعت کاهش بیابد و چرخش دائمی نباشد.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط electronium نمایش پست ها
نه بابا mA هست همون طور که در پست قبل گفتم کارایی نداره لعنتیا یک جوری ویدیو میگیرن که بیننده دچار سردر گمی بشه
من هم این را گفتم تا این نوع ویدیو ها را تکذیب کرده باشمجدیدترین ویرایش توسط Alireza2025; ۲۲:۲۷ ۱۴۰۵/۰۲/۰۵.
دیدگاه
-
یه نکته خیلی مهم و جالب اینهنوشته اصلی توسط Majideany1365 نمایش پست هاسلام و خسته نباشید
این مدل چگونه لامپ رو روشن کرده؟
من عین همینو ساختم ولی روشن نشد!
جهت سیم پیچی رو نیز دقیق رعایت کردم و از اهن ربای نئودیمیوم ۲۰ در ۱۰ و قطر ۵ میلی متر و یکی هم ساندویچ کردم فقط ۲ میلی متر قطرش کمتره تا قویتر بشه.
پیچ اهنی نیم سانت بدنه و ۱ سانت سر پیچ و طول ۴ سانت
قطر سیم ۲ میلی متر و لامپی که تست کردم کوچیکه LED 9 وات
یک مدل دیگه هم بود که با ارمیچر روشن میکنه! اونو تست نکردم...
این ساخته من:
این ویدیو اموزش دهنده:
اینم با ارمیچر:
https://www.aparat.com/v/HL3Un
شما اولین نفر نیستی که از این تاپیکا ایجاد کردی آخری هم نیستی این روند تکرار الگوی خیلی آشنایی دارد
این رفتار و واکنش شما بر حسب عدالت همه یک روزی تا فیها خالدونش درگیرش میشند مثل شما نسبت به یک پدیده به ظاهر عجیب شبیه به یک شبیه ساز و ماتریکس از دیدگاه منه نوعی هست
دقیقاً همین نوع سئوال و ویدیوی چالش برانگیز رو تو همین انجمن و انجمن های دیگه در این حوزه چند نفر از این دست تاپیکا و سئوالات پرسیده بودند و دنبال پاسخ منطقی می گشتند
و به جواب سرراست و منطقی دست یافتند و با دانش و علم و منطق حساب و کتاب به فلاح و رستگاری نایل شدند ولاغیر
دیدگاه
-
درود...
لازم است یک نکته مهم و پایه را بگویم...
طبق قوانین فیزیک انرژی نه از بین میرود و نه به وجود میاید . بلکه از شکلی به شکل دیگر تبدیل میشود...
از هیچ نمیتوان انرژی تولید کرد...
آن دو آرمیچر متصل به هم و تسمه های معروف هم یک ایده ی کاملا غلط و اشتباه است... صرف نظر از نیروی تلف شده لغزش روتور موتور و مقاومت هوا و نیروی اصطکاک خود بلبرینگ شفت موتور و اصطکاک شفت و پولی تسمه و جاروبک ها و .... اصلا اصلا به هیچ وجه امکان ندارد....
این را هم بدانید برای تولید ولتاژ ac در سیم پیچ و آهن ربا حتما باید یک عامل حرکت داشته باشیم تا ولتاژ ac معنا پیدا کند و در سیم پیچ القا شود...
الکترومغناطیس در ولتاژ ac معنا پیدا میکند... اگر ما سیم پیچ را دور آهن ربا ببندیم و ثابت بماند هییچ جریان و ولتاژی در سیم القا نمیشود...
درحال حاضر که دارم فکر میکنم بهترین روش و کم هزینه ترین و به صرفه ترین برای تولید برق استفاده از دیزل ژنراتور است ...اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 3
دیدگاه

دیدگاه