اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای روشن و خاموش شدن نرم لامپ ال ای دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای روشن و خاموش شدن نرم لامپ ال ای دی

درود خدمت اساتید و همکاران گرامی
    راهنمایی از خدمتتون می خواستم چه روش یا راهکارهایی می تونید ارائه بفرمایید برای اینکه لامپ ال ای دی معمولی (لامپ سرپیچ خور) مثل لامپ های سقفی خودروها نرم (از کم نور به پر نور) روشن و خاموش بشه
    سپاس که راهنمایی می فرمایید

عزیزان لطفاً مساعد فرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zmojtaba161 نمایش پست ها
      درود خدمت اساتید و همکاران گرامی
      راهنمایی از خدمتتون می خواستم چه روش یا راهکارهایی می تونید ارائه بفرمایید برای اینکه لامپ ال ای دی معمولی (لامپ سرپیچ خور) مثل لامپ های سقفی خودروها نرم (از کم نور به پر نور) روشن و خاموش بشه
      سپاس که راهنمایی می فرمایید
      ,,,,,,,,
      سلام فکر میکنم چراغ سقفی ماشین یه خازن ظرفیت بالا باهاش موازیه . و نرم خاموش میشه فقط چیزی که من دیدم
      این نرم روشن شدن و خاموش شدن برای لامپ سقفی هم فکر کنم بشه قسمت خروجی dc درایو داخل لامپ که به pcb led ها وصله یه خازن ظرفیت بالا اضافه کرد ، البته اگه این خازن برای درایور مشکلی ایحاد نکنه
      این نرم خاموش شدن شاید در حد حداکثر یکی دو ثانیه باشه .

دیدگاه

سلام.
        با خازن که فقط نرم خاموش میشه ولی اگه بین برد تغذیه و لامپ ها یک عدد سلف مثلا 100 میکرو هانری قرار بدید نرم روشن میشه.
        برای نرم خاموش شدن هم یک خازن با خروجی برد تغذیه موازی کنید ترجیها یک خازن 5000 هزار که باید قبلش خروجی رو بگیری ببینی چند ولته تا خازن مناسب بزنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mrz79 نمایش پست ها

,,,,,,,,
          سلام فکر میکنم چراغ سقفی ماشین یه خازن ظرفیت بالا باهاش موازیه . و نرم خاموش میشه فقط چیزی که من دیدم
          این نرم روشن شدن و خاموش شدن برای لامپ سقفی هم فکر کنم بشه قسمت خروجی dc درایو داخل لامپ که به pcb led ها وصله یه خازن ظرفیت بالا اضافه کرد ، البته اگه این خازن برای درایور مشکلی ایحاد نکنه
          این نرم خاموش شدن شاید در حد حداکثر یکی دو ثانیه باشه .
          درود
          ممنون که پاسخ دادید میشه بیشتر توضیح بدید و اینکه چه محاسباتی باید انجام بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
            سلام.
            با خازن که فقط نرم خاموش میشه ولی اگه بین برد تغذیه و لامپ ها یک عدد سلف مثلا 100 میکرو هانری قرار بدید نرم روشن میشه.
            برای نرم خاموش شدن هم یک خازن با خروجی برد تغذیه موازی کنید ترجیها یک خازن 5000 هزار که باید قبلش خروجی رو بگیری ببینی چند ولته تا خازن مناسب بزنی.
            درود
            ممنون که پاسخ دادید
            میشه در مورد محاسباتش توضیح بفرمایید؟

دیدگاه

درود
              ممنون که پاسخ دادید میشه بیشتر توضیح بدید و اینکه چه محاسباتی باید انجام بشه
              $$$$$$$$$$$$$
              محاسبه خاصی مد نظر ندارم من دوستمون یه حدودی دادن هرچی خازن ظرفیت بالاتر باشه زمان خاموش شدن بیشتر میشه برای نرم روشن شدن هم دوستمون علیرضا گفتن که سلف صد میکرو هانری بزاری (من تا حالا امتحان نکردم) اگه مدار مهمی نیست با آزمون خطا به نظرم بهتره نتیجه بگیری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mrz79 نمایش پست ها

$$$$$$$$$$$$$
                محاسبه خاصی مد نظر ندارم من دوستمون یه حدودی دادن هرچی خازن ظرفیت بالاتر باشه زمان خاموش شدن بیشتر میشه برای نرم روشن شدن هم دوستمون علیرضا گفتن که سلف صد میکرو هانری بزاری (من تا حالا امتحان نکردم) اگه مدار مهمی نیست با آزمون خطا به نظرم بهتره نتیجه بگیری
                منظورم لامپ های ال ای دی معمولی هستش - لامپ های 20 تا 30 وات

دیدگاه

خب همون سلف 100 باید جواب نرم روشن شدن رو بده.

محاسبه خاصی نداره

خازن هم که دوستمون گفتن هرچی بیشتر بهتر اما چون مصرف لامپ های اینجوری برای خازن زیاده ظاهرا که خیلی خازن بزرگی لازم دارید.

دیدگاه

با سلام و عرض ادب و احترام،
                    متاسفانه روی اکثر لامپ های LED نمیشه چنین حرکتی پیاده کرد ، دلیلش هم وجود درایور جریان ثابت در لامپ های LED هست.
                    مگر اینکه از لامپ های LED دیمر خور استفاده کنید و با یک مدار Fade in / Fade out چنین حرکتی رو پیاده سازی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و عرض ادب و احترام،
                      متاسفانه روی اکثر لامپ های LED نمیشه چنین حرکتی پیاده کرد ، دلیلش هم وجود درایور جریان ثابت در لامپ های LED هست.
                      مگر اینکه از لامپ های LED دیمر خور استفاده کنید و با یک مدار Fade in / Fade out چنین حرکتی رو پیاده سازی کنید.
                      درود
                      میشه در این مورد بیشتر توضیح بفرمایید یا یک مدار در این مورد معرفی کنید؟

دیدگاه

درود.

یک درایورهای توی بازار هست خود درایور دیمر خور هست.
                        یعنی درایور جوری طراحی شده که شما با دیمر معمولی بتونی نور لامپ led را کم و زیاد کنی‌.

لینک سایت درایور دیم پذیر

یک درایور های دیگه ای هم هست یک سیم برای کنترل دیم دارد.به اون سیم ولتاژ ۰ تا ۱۰ بدید نور لامپ کم و زیاد میشه.
                        جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۰:۳۴ ۱۴۰۵/۰۳/۰۲.
                        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
                          درود.

یک درایورهای توی بازار هست خود درایور دیمر خور هست.
                          یعنی درایور جوری طراحی شده که شما با دیمر معمولی بتونی نور لامپ led را کم و زیاد کنی‌.

لینک سایت درایور دیم پذیر

یک درایور های دیگه ای هم هست یک سیم برای کنترل دیم دارد.به اون سیم ولتاژ ۰ تا ۱۰ بدید نور لامپ کم و زیاد میشه.
                          درود
                          وقتتون به خیر
                          ممنون که پاسخ دادید
                          دوست عزیز دنبال راهی هستم که در حال 3 تا 4 ثانیه زمان ببره که لامپ از حداقل نور به حداکثر برسه و موقع خاموش شدن هم از حداکثر نور به خاموشی کامل برسه
                          بردهای دیمری که شما فرمودید هم قیمت بالایی دارند و هم باید به صورت دستی این کار انجام بشه

دیدگاه

اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X