اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توان مصرفی led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

توان مصرفی led

سلام، این led چند میلی آمپر مصرف داره؟با۱۲ولت روشن میشه،،مقاومته قرمز قرمز قهوه‌ای طلایی هست.
    باوجود این مقاومت چندامپر از منبع تغذیه مصرف میکنه؟
    این مقاومته بحدی داغ میشه که چند ثانیه بیشتر نمیشه بین انگشتا نگهش داشت،حدودای فک کنم۶۰ ۷۰درجه داغ میشه،،ایا مشکلی داره یا معمولیه این حرارت؟

نوشته اصلی توسط omid2s نمایش پست ها
    سلام، این led چند میلی آمپر مصرف داره؟با۱۲ولت روشن میشه،،مقاومته قرمز قرمز قهوه‌ای طلایی هست.
    باوجود این مقاومت چندامپر از منبع تغذیه مصرف میکنه؟
    این مقاومته بحدی داغ میشه که چند ثانیه بیشتر نمیشه بین انگشتا نگهش داشت،حدودای فک کنم۶۰ ۷۰درجه داغ میشه،،ایا مشکلی داره یا معمولیه این حرارت؟
    با سلام،
    مقاومت مد نظر 220 اهم هست
    این LED سبز های اوال هم ولتاژ فوروارد در حدود 2.5 ولت دارن.
    پس ولتاژ دوسر مقاومت: 2.5-12=9.5 یعنی 9.5 ولت دو سر مقاومت افت میکنه ،
    جریان عبوری از مدار : 9.5/220=0.043 یعنی از مقاومت و LED مقدار 43 میلی آمپر عبور میکنه ( چون مدار سری هست همین مقدار هم از منبع تغذیه کشیده میشه)
    حالا توانی که روی مقاومت تلف میشه : 9.5*0.043 = 0.4 که یعنی 0.4 وات روی مقاومت به شکل گرما تلف میشه و با این توان ، هیچ تعجبی نداره که مقاومت در حد سوزوندن انگشت داغ بشه !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
      مقاومت مد نظر 220 اهم هست
      این LED سبز های اوال هم ولتاژ فوروارد در حدود 2.5 ولت دارن.
      پس ولتاژ دوسر مقاومت: 2.5-12=9.5 یعنی 9.5 ولت دو سر مقاومت افت میکنه ،
      جریان عبوری از مدار : 9.5/220=0.043 یعنی از مقاومت و LED مقدار 43 میلی آمپر عبور میکنه ( چون مدار سری هست همین مقدار هم از منبع تغذیه کشیده میشه)
      حالا توانی که روی مقاومت تلف میشه : 9.5*0.043 = 0.4 که یعنی 0.4 وات روی مقاومت به شکل گرما تلف میشه و با این توان ، هیچ تعجبی نداره که مقاومت در حد سوزوندن انگشت داغ بشه !
      ممنون ازشما،،الان با این دما عمر مقاومت کم میشه؟چجوری میتونم گرمای این مقاومتو کمترش کنم؟راهی هست؟ایا در این صورت جریان بیشتری از منبع کشیده میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid2s نمایش پست ها

ممنون ازشما،،الان با این دما عمر مقاومت کم میشه؟چجوری میتونم گرمای این مقاومتو کمترش کنم؟راهی هست؟ایا در این صورت جریان بیشتری از منبع کشیده میشه؟
        باید از مقاومت با توان بالاتر ( حداقل 1 وات یا بالاتر ) استفاده کنید ، یا اینکه مقدار مقاومت رو به 1 کیلو اهم افزایش بدید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X