اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ساخت فلاشر 220 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه ساخت فلاشر 220 ولت

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
    دوست عزیز
    اون لامپ قراره روشن و خاموش بشه یا بهتره بگیم همون فلشر ماست
    تایریستور جریانی را که ار دیودها عبور میکنه کنترل میکنه و در حقیقت با لامپ به صورت سری قرار گرفته
    از تایریستورهای دیگه هم میتوانید استفاده کنید .... اگر قصد استفاده تجاری از مدار را دارید باید حتما یک تایریستور مناسب که به قیمت خوب در بازار ایران موجود باشه را جایگزین کنید
    ,واسه استفاده تجاری نمیخوام . یه پروژکتور ال ای دی 900 وات درست کردم که میخوام تبدیلش کنم به فلاشر
    واسه دی جی توی عروسیها میخوام . میخوام سرعتش بسیار زیاد باشه و مدار کوچیک باشه تا توی قابم جا بشه
    این مدار رو هر کار کردم توی شبیح سازی پروتئوس جواب نداد و چراغ ثابت روشن میشه
    اطمینان دارین در واقعیت چشمک میزنه ؟ و اگر میزنه چطوری سرعتش رو میشه برد بالا ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrpmmm نمایش پست ها
      ,واسه استفاده تجاری نمیخوام . یه پروژکتور ال ای دی 900 وات درست کردم که میخوام تبدیلش کنم به فلاشر
      واسه دی جی توی عروسیها میخوام . میخوام سرعتش بسیار زیاد باشه و مدار کوچیک باشه تا توی قابم جا بشه
      اطمینان دارین در واقعیت چشمک میزنه ؟ و اگر میزنه چطوری سرعتش رو میشه برد بالا ؟
      دوست عزیز زیاد به شبیه سازی ها متکی نباشید ولی مدار به واسطه تایریستور ممکنه با درایور LED شما هماهنگ نباشه مدار ساده تری وجود داره بد نیست امتحان کنید

قطعه استفاده شده بالاست لامپ فلورسنت یا همان استارت مهتابی میباشد
      پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
        دوست عزیز زیاد به شبیه سازی ها متکی نباشید ولی مدار به واسطه تایریستور ممکنه با درایور LED شما هماهنگ نباشه مدار ساده تری وجود داره بد نیست امتحان کنید

قطعه استفاده شده بالاست لامپ فلورسنت یا همان استارت مهتابی میباشد
        سلام مجدد
        این مدار رو تست کردم کار نکرد
        یعنی واقعا یه مدار فلاشر ساده نمیشه درست کرد که کار منو راه بندازه
        یادمه قبلا بهنام کیت مشهد یه فلاشر 220 دو کانال داشت دقیقا همینی بود که من میخواستم ولی اونجا هم رفتم گفت دیگه اونو نمیاریم

دیدگاه

کسی نمیتونه واسه یه فلاشر چشمک زن به من کمک کنه ؟
          واقعا کارم گیره واسه همچین چیز ساده ای ...

دیدگاه

up ..........

دیدگاه

سلام
              وقت بخیر
              ,......... یه پروژکتور ال ای دی 900 وات درست کردم که میخوام تبدیلش کنم به فلاشر
              ...............
              ممکنه تصاویر مناسب و همینطور تعداد و نوع ال ای دی ها و نقشه شماتیک این پروژکتور رو جهت بررسی و در نهایت انتخاب یک درایور مناسب ، در تاپیک قرار دهید ؟

با احترام
              98/6/22

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها
                سلام
                وقت بخیر

ممکنه تصاویر مناسب و همینطور تعداد و نوع ال ای دی ها و نقشه شماتیک این پروژکتور رو جهت بررسی و در نهایت انتخاب یک درایور مناسب ، در تاپیک قرار دهید ؟

با احترام
                98/6/22
                سلام
                وقت بخیر
                مدار رو اینطوری حساب کنین که 18 تا ال ای دی 50 وات از اینایی که با برق 220 روشن میشه گزاشتم روی یک هیتسینک
                زیرش هم 2 تا فن بزرگ دور بالا گذاشتم . توی ثابت روشن موندن مشکل ندارم و حرارت دفع میشه
                فقط الان برای مدار فلاشرش موندم ...
                کوچیک بودن مدار برام مهمه

دیدگاه

سلام
                  وقت بخیر
                  سلام
                  وقت بخیر
                  مدار رو اینطوری حساب کنین که 18 تا ال ای دی 50 وات از اینایی که با برق 220 روشن میشه گزاشتم روی یک هیتسینک
                  زیرش هم 2 تا فن بزرگ دور بالا گذاشتم . توی ثابت روشن موندن مشکل ندارم و حرارت دفع میشه
                  فقط الان برای مدار فلاشرش موندم ...
                  کوچیک بودن مدار برام مهمه

هر کدام از این 18 ال ای دی 50 واتی ، دارای درایور جداگانه هستند ؟
                  و
                  ورودی همه این درایور ها ، بصورت موازی به هم وصل شده اند ؟

با احترام
                  98/6/27

دیدگاه

سلام
                    وقت بخیر

هر کدام از این 18 ال ای دی 50 واتی ، دارای درایور جداگانه هستند ؟
                    و
                    ورودی همه این درایور ها ، بصورت موازی به هم وصل شده اند ؟

با احترام
                    98/6/27
                    سلام
                    عذرخواهم این روزها خیلی سرم شلوغه و زیاد نمیتونم بیام نت
                    بله هر کدوم درایور خودشو داره و همه با هم اومده توی 220

دیدگاه

سلام
                      وقت بخیر
                      سلام
                      .......
                      بله هر کدوم درایور خودشو داره و همه با هم اومده توی 220
                      چیپ کنترولر بعضی از درایور های ال ای دی ، دارای پینهای on/off و PWM هستند( البته ممکنه بصورت معمول بصورت یک پین ، در دسترس نباشند ) .
                      اگر درایورهای ال ای دی شما دارای این قابلیت باشند ، میتونید با مدارات ساده یا میکروکنترولری قابل برنامه ریزی ، افکت فلاشر را روی این پروژکتور اجرا نمایید .
                      در غیر اینصورت باید ، ورودی 220 ولت درایورهای ال ای دی رو با استفاده از مدارات فلاشر که دارای ترایاک هستند ، وصل و قطع کنید .

در صورت امکان ، تصاویر واضحی از بورد درایور ال ای دی رو جهت بررسی دوستان ، در تاپیک قرار بدید .

با احترام
                      98/7/5
                      جدیدترین ویرایش توسط amir_moayeri; ۱۱:۳۷ ۱۳۹۸/۰۷/۰۵.

دیدگاه

سلام
                        وقت بخیر

چیپ کنترولر بعضی از درایور های ال ای دی ، دارای پینهای on/off و PWM هستند( البته ممکنه بصورت معمول بصورت یک پین ، در دسترس نباشند ) .
                        اگر درایورهای ال ای دی شما دارای این قابلیت باشند ، میتونید با مدارات ساده یا میکروکنترولری قابل برنامه ریزی ، افکت فلاشر را روی این پروژکتور اجرا نمایید .
                        در غیر اینصورت باید ، ورودی 220 ولت درایورهای ال ای دی رو با استفاده از مدارات فلاشر که دارای ترایاک هستند ، وصل و قطع کنید .

در صورت امکان ، تصاویر واضحی از بورد درایور ال ای دی رو جهت بررسی دوستان ، در تاپیک قرار بدید .

با احترام
                        98/7/5
                        عزیز فکر کنم شما اصلا نخوندین من چی میخوام
                        من از اول گفتم که یه فلاشر ساده میخوام که خروجیش با تریاک باشه یا همون فلاشر 220
                        ولی فکر کنم حتی 1 نفر که کمی الکترونیک بلد باشه اینجا نیست که شماتیک همچین چیز ساده ای رو به من بده ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X