با سلام دوستان من 2 تا چراغ قوه dp دارم که هر دوتاش از کار افتاد باز کردم و اون 3 تا مقاومت + خازن توی هر2تا چراغ قوه خراب شده که مقاومتا چون سوخته مشخص نیست چه مقاومتیه کسی میتونه راهنمایی کنه؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپمبا سلام.......در نقشه فوق *کلید s1 می*تواند برداشته شده و به جای آن یک تکه سیم لحیم کرد.....این کلید فقط برای تست ...است .....باتری می*تواند *تواند از نوع نیکل متال.هیدرید باشد...و باتری می*تواند برای مدت طولانی بااین جریان کم...چند سال زیر شارژ باشد و. آسیب نمی بیند .... و به جالی لامپها می*توان تا ۳۰ عدد LED..سفید از نوع ....های برایت.....قرار داد.....دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپمhttps://s19.picofile.com/file/843828...B%B1%DB%B8.jpgدلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
با سلام مجدد ...این عکسی از نمونه ساخته شده......و خازن صافی می*تواند...تا ۳۳۰۰ میکرو فاراد باشد....که بهتر است...3300 میکرو باشد....مقاومت ۴۷۰ اهم بهتر است..از دومقاومت موازی نیم وات ۱۰۰۰ و ۸۲۰ اهم بوده ...یا طبق شکل باشد .....و مقاومت ۳۳ اهم ....در ابتدا دو مقاومت ۲۲اهم نیم واتی را با هم موازی کرده و سپس با یک مقاومت ۲۲ اهمی نیم واتی سری می کنید........موفق باشید...
این جریانش چیه من تا الان ندیدم چنین چیزی

یک دیدگاه بنویسید: