پاسخ : چجوری چسب سیلیکن که زیر هیتسینک الیدی زدم رو زودتر خشک کنم؟
این چسبها همون زمانی که عرضه میشدن اواخر اکسپایر تایم بودن .
هر چند چسب ، خیلی مواد شیمیایی , روغن فلاکس ، خمیر قلع ، اسپری ، باتری و مشابهاتشون تازه تولید شده باشن هم شرایط نگهداری خاص دارن ( از نظر دمای محیطی ... دمای بالای محیط روند فاسد شدن رو تسریع میکنه )
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چجوری چسب سیلیکن که زیر هیتسینک الیدی زدم رو زودتر خشک کنم؟
Collapse
X
-
رنگ چسبش خاکستری کمرنگ (نقره ای)
2 تا تیوب 80 گرمی kafuter 5202 مرداد 1400 از eca گرفتم و تازه همین هفته ی قبل و امروز سرشون رو باز کردمجدیدترین ویرایش توسط Electr0nics; 2022/08/31, 07:42.
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
درود،نوشته اصلی توسط Electr0nics نمایش پست هاسلام دوستان
حدود 40 تا هیتسینک (برای الیدی های 3W) روی یک تسمه ی آلومینیومی با چسب سیلیکن چسبوندم و لای گیره گذاشتم تحت فشار تا سفت بشه ولی یکهفته ای میشه که انگار همچنان نسبتا شل و خمیریه و سفت نشده
ضمنا برای اینکه نگین باید خمیر سیلیکن استفاده می کردم نه چسب سیلیکن ، علتش این هست که امکان پیچ کردن اون هیتسینکها نیست و هر چی فکر کردمراه دیگه ای هم برای محکم کردنشون روی تسمه در اختیار نداشتم لذا از چسب سیلیکن استفاده کردم و گذاشتم زیر فشار گیره تا ضخامت چسب زیاد نباشه تا جلوی انتقال گرما رو بگیره
حالا مشکلم اینه که چکار کنم که زودتر این چسب خشک بشه تا برم سروقت لحیمکاری الیدی ها
یک چسب اگر طی یک هفته هم خشک نشه!
یعنی به کل بدرد نخور هست*.
احتمالا چسب شما جعلی هست ( طی چند ماه اخیر
تاجران عزیز چند کانتینر چسب سیلیکون کپی رو وارد
کشور کردن)
با خیال راحت بندازید سطل آشغال.
- تشکرها 3
یک دیدگاه بنویسید:
-
احتمالا چسب مورد استفاده kafuter بوده ؟
اگر آره و رنگ چسب هم کاملا سفید نیست ( مایل به کرمی میزنه ) چسب تاریخ مصرفش گذشته و فاسد شده .
این چسبها اگر سالم باشن طی کمتر از نیم ساعت تا نهایتا دو ساعت شبیه چسب های بیس سیلیکونی ( آکواریوم ، مزدا ، RTVو مشابهاتش ) سفت میشنجدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; 2022/08/31, 22:10.
- تشکرها 3
یک دیدگاه بنویسید:
-
چجوری چسب سیلیکن که زیر هیتسینک الیدی زدم رو زودتر خشک کنم؟
سلام دوستان
حدود 40 تا هیتسینک (برای الیدی های 3W) روی یک تسمه ی آلومینیومی با چسب سیلیکن چسبوندم و لای گیره گذاشتم تحت فشار تا سفت بشه ولی یکهفته ای میشه که انگار همچنان نسبتا شل و خمیریه و سفت نشده
ضمنا برای اینکه نگین باید خمیر سیلیکن استفاده می کردم نه چسب سیلیکن ، علتش این هست که امکان پیچ کردن اون هیتسینکها نیست و هر چی فکر کردمراه دیگه ای هم برای محکم کردنشون روی تسمه در اختیار نداشتم لذا از چسب سیلیکن استفاده کردم و گذاشتم زیر فشار گیره تا ضخامت چسب زیاد نباشه تا جلوی انتقال گرما رو بگیره
حالا مشکلم اینه که چکار کنم که زودتر این چسب خشک بشه تا برم سروقت لحیمکاری الیدی هاجدیدترین ویرایش توسط Electr0nics; 2022/08/30, 14:43.
یک دیدگاه بنویسید: