پاسخ : تابلو led ثابت
اول ممنون از پاسختون 
در مورد مقاومت بله خودمم فکر میکردم که باید بره بالا
چون ترانزیستور بی موقع به اشباع میره
در مورد میکرو هم نه بچه پرروو سالمه مثه ساعت کار میکنه !!!
oo:
از روی برد اصلی برداشتمش روی برد بورد (با یک LED روی پین ها) تستش کردم همه ی پین هایی که قرار بود فرمان بدن سالم بودن !
oo:
oo:
وقتی اینجوری تست کردم و سالمه به نظرتون بازم نیازه که عوضش کنم ؟ (میکرو آماده خونه بازم دارم)
ترانزیستور کار میکنه ولی فقط وقتی که درین ترانزیستور رو لمس میکنم !
ولتاژ تستم هم 12 ولت 1 آمپر بود
جالبه که وقتی ترانزیستور رو به یک LED وصل میکنم بدون مشکل روشن میشه(بدون لمس ترانزیستور) ولی یه بخش تابلو که بهش وصل میشه اینجوری چت میزنه !
حتی یکی کردن گراند 2 تا تغذیه(میکرو و تابلو) هم تست کردم ولی جواب نداد :sad:
اینم شماتیک که جناب "kinj" قبلا توی همین تاپیک داده بودن و منم با همین پیش رفتم(البته بجز مقاومت بیس !)
با تشکر

اول ممنون از پاسختون 
در مورد ترانزیستور آشنایی دارم ولی چون کارهام بیشتر با میکرو بوده اکثر ترانزیستور هایی که استفاده کردم کم توان بوده و درین نداشته که یه همچین سیستمی پیاده کنه سرم !
در مورد اتصال هم دقیقا همینی که شما گفتید رو انجام دادم و حتی حالت برعکس امیتر و کلکتور رو هم تست کردم !
حالا جالبه که 5 تا ترانزیستور همگی دقیقا همین مشکل رو دارن !
کلا درین به جایی نباید وصل باشه ؟!
شماتیک هم که گذاشتم بالا
با تشکر
نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده

در مورد مقاومت بله خودمم فکر میکردم که باید بره بالا
چون ترانزیستور بی موقع به اشباع میره
در مورد میکرو هم نه بچه پرروو سالمه مثه ساعت کار میکنه !!!

از روی برد اصلی برداشتمش روی برد بورد (با یک LED روی پین ها) تستش کردم همه ی پین هایی که قرار بود فرمان بدن سالم بودن !

وقتی اینجوری تست کردم و سالمه به نظرتون بازم نیازه که عوضش کنم ؟ (میکرو آماده خونه بازم دارم)
ترانزیستور کار میکنه ولی فقط وقتی که درین ترانزیستور رو لمس میکنم !
ولتاژ تستم هم 12 ولت 1 آمپر بود
جالبه که وقتی ترانزیستور رو به یک LED وصل میکنم بدون مشکل روشن میشه(بدون لمس ترانزیستور) ولی یه بخش تابلو که بهش وصل میشه اینجوری چت میزنه !

حتی یکی کردن گراند 2 تا تغذیه(میکرو و تابلو) هم تست کردم ولی جواب نداد :sad:
اینم شماتیک که جناب "kinj" قبلا توی همین تاپیک داده بودن و منم با همین پیش رفتم(البته بجز مقاومت بیس !)
با تشکر

آقای Jervis ببین پایه های ترانزیستور رو درست وصل کردی چون tip41 یه نوع ترانزیستور npn هستش برای راه اندازی این ترانزیستور نیاز به پالس مثبت داری که باید پایه ی بیس ترانزیستور رو با یه مقاومت بالای 1 کیلو اهم بدی به پورت خروجی میکرو در گام بعدی پایه ی امیتر ترانزیستور رو به زمین ( منفی منبع تغذیه ) وصل کنی و پایه کاتد ال ای دی ها رو به پایه ی کلکتور ترانزیستور tip41 بزنی پایه های آند ال ای دی ها رو هم بده به مثبت منبع تغذیه هیچ مقاومتی هم توی امیتر یا کلکتور ترانزیستور tip41 نیاز نیست بزاری برحسب تجربه جواب میده - شماتیک ترانزیستور رو داری ؟؟؟

در مورد ترانزیستور آشنایی دارم ولی چون کارهام بیشتر با میکرو بوده اکثر ترانزیستور هایی که استفاده کردم کم توان بوده و درین نداشته که یه همچین سیستمی پیاده کنه سرم !

در مورد اتصال هم دقیقا همینی که شما گفتید رو انجام دادم و حتی حالت برعکس امیتر و کلکتور رو هم تست کردم !
حالا جالبه که 5 تا ترانزیستور همگی دقیقا همین مشکل رو دارن !

کلا درین به جایی نباید وصل باشه ؟!
شماتیک هم که گذاشتم بالا
با تشکر

دیدگاه