اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
    سلام
    اولا مقاومت بیس ترانزیستور رو ببرش بالا در حدود 1 کیلو اهم تا 4.7 کیلو اهم باید بزاری
    من فکر کنم آی سی اتمگا هشت وسوزوندی :sad:
    بازم اگه میتونی اتمگا هشت رو عوض کن و مقاومت بیس رو هم 4.7 کیلو اهم بزار و نتیجه رو بگو
    شماتیکت رو هم بکش ببینیم چه کردی
    اول ممنون از پاسختون
    در مورد مقاومت بله خودمم فکر میکردم که باید بره بالا
    چون ترانزیستور بی موقع به اشباع میره
    در مورد میکرو هم نه بچه پرروو سالمه مثه ساعت کار میکنه !!! oo:
    از روی برد اصلی برداشتمش روی برد بورد (با یک LED روی پین ها) تستش کردم همه ی پین هایی که قرار بود فرمان بدن سالم بودن ! oo: oo:
    وقتی اینجوری تست کردم و سالمه به نظرتون بازم نیازه که عوضش کنم ؟ (میکرو آماده خونه بازم دارم)
    ترانزیستور کار میکنه ولی فقط وقتی که درین ترانزیستور رو لمس میکنم !
    ولتاژ تستم هم 12 ولت 1 آمپر بود
    جالبه که وقتی ترانزیستور رو به یک LED وصل میکنم بدون مشکل روشن میشه(بدون لمس ترانزیستور) ولی یه بخش تابلو که بهش وصل میشه اینجوری چت میزنه !
    حتی یکی کردن گراند 2 تا تغذیه(میکرو و تابلو) هم تست کردم ولی جواب نداد :sad:
    اینم شماتیک که جناب "kinj" قبلا توی همین تاپیک داده بودن و منم با همین پیش رفتم(البته بجز مقاومت بیس !)
    با تشکر

آقای Jervis ببین پایه های ترانزیستور رو درست وصل کردی چون tip41 یه نوع ترانزیستور npn هستش برای راه اندازی این ترانزیستور نیاز به پالس مثبت داری که باید پایه ی بیس ترانزیستور رو با یه مقاومت بالای 1 کیلو اهم بدی به پورت خروجی میکرو در گام بعدی پایه ی امیتر ترانزیستور رو به زمین ( منفی منبع تغذیه ) وصل کنی و پایه کاتد ال ای دی ها رو به پایه ی کلکتور ترانزیستور tip41 بزنی پایه های آند ال ای دی ها رو هم بده به مثبت منبع تغذیه هیچ مقاومتی هم توی امیتر یا کلکتور ترانزیستور tip41 نیاز نیست بزاری برحسب تجربه جواب میده - شماتیک ترانزیستور رو داری ؟؟؟
    اول ممنون از پاسختون
    در مورد ترانزیستور آشنایی دارم ولی چون کارهام بیشتر با میکرو بوده اکثر ترانزیستور هایی که استفاده کردم کم توان بوده و درین نداشته که یه همچین سیستمی پیاده کنه سرم !
    در مورد اتصال هم دقیقا همینی که شما گفتید رو انجام دادم و حتی حالت برعکس امیتر و کلکتور رو هم تست کردم !
    حالا جالبه که 5 تا ترانزیستور همگی دقیقا همین مشکل رو دارن !
    کلا درین به جایی نباید وصل باشه ؟!
    شماتیک هم که گذاشتم بالا
    با تشکر
    مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
    [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
      دوست عزیز دیدی که روش سه تا سری مشکل داره اونم محاسبه دقیق اونه من که خوشم نمیاد درضما روش خیلی وقت گیری هم هست
      روش دسته های موازی بعدا سری رو میپسندم ولی آقای باغبان زاده که تجربه این روش رو دارن که روش خیلی ساده ای هم هست رو نمیپسندم منم مثل شما بازم موندم کدوم روش بهتره!؟!؟!؟
      سلام
      ممنون از جواب شما.......
      ولی ای کاش جواب پست بالایی من که چند تا توش سوال داشت دوستان می دادند...........
      ذر ضمن من نقهمیدم چرا با سری کردن 4 ال ای دی کلاهی با مقاومت 150 اهم باز هم ال ای دی ها می سوزند؟؟ خواهشا دوستان توضیح دهید...........

دیدگاه

سلام
        من coreldraw x6 و led tool6 x6 رو دانلود و نصب کردمشون. وقتی متنی رو می نویسم و میخوام از macros --> run macros رو اجرا کنم ران هیدنه و کلیک نمی شه. دوستان میتونید کمکم کنید؟؟؟؟ممنون
        هیچ چیز غیر ممکن نیست مگر شما آنرا غیر ممکن سازید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bnmo
          سلام
          ممنون از جواب شما.......
          ولی ای کاش جواب پست بالایی من که چند تا توش سوال داشت دوستان می دادند...........
          ذر ضمن من نقهمیدم چرا با سری کردن 4 ال ای دی کلاهی با مقاومت 150 اهم باز هم ال ای دی ها می سوزند؟؟ خواهشا دوستان توضیح دهید...........
          این مشکل برای من هم پیش اومده البته فقط برای رنگ سبز که به فروشنده مراجعه کردم گفت حال این سبزه ها همینه و شما باید تابلوت رو ببندی بزاری یه چند روزی کار کنه هر چند تا ال ای دی سبز که سوخت عوضشون کنی و دیگه ال ای دی نمی سوزه و من هم همین کار رو کردم و جواب داد اما بعد شما ال ای دی های قرمز رنگ 2.2 ولتی رو 4 تا 4تا با یه مقاومت 150 اهم سری میکنی و میدی به 12 ولت ؟؟؟اگه اینطوره باید 5 تا 5تا و با یه مقاومت 120 یا بهتر 150 اهم سری کنی
          Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

یکی جواب ما رو بده لطفا. کسی نمی تونه کمک کنه؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad_musavi69
              یکی جواب ما رو بده لطفا. کسی نمی تونه کمک کنه؟؟؟؟
              دوست عزیز وقتی از منو تولز مارکوس و بعد ران مارکوس رو انتخاب میکنی یه پنجره باز میشه که سمت راستش ران هیدنته؟
              پایین همون صفحه یه قرقره هست بازش کن و ال ای دی تولز رو انتخاب کن و بعد ران فعاله
              همین
              **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                علت اینکه من از این روش خوشم نمیاد اینه که ولتاژ ال ای دی ها کمتر میشه و نورشون یه جور نمیشه
                برا همین
                و یه اتصال کوتاه کلی ال ای دی رو خاموش میکنه
                ممنون از جوابتون ولی توضیح میدید اینا یعنی چی؟
                علت اینکه من از این روش خوشم نمیاد اینه که ولتاژ ال ای دی ها کمتر میشه و نورشون یه جور نمیشه
                یه اتصال کوتاه کلی ال ای دی رو خاموش میکنه
                اتصال کوتاه شدن ال ای دی ها رو ندیدم چون مال من که تا حالا نزدیک 50 تا ال ای دی اوال سوزوندم هیچ کدوم اتصال کوتاه نمیشند و همشون اتصال باز میشن شما هم میگید اتصال کوتاه میشن؟!؟!؟ بنظرتون این اختلاف نظر از مارک ال ای دی ها نیست؟؟؟

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط مجتبی1368
                این مشکل برای من هم پیش اومده البته فقط برای رنگ سبز که به فروشنده مراجعه کردم گفت حال این سبزه ها همینه و شما باید تابلوت رو ببندی بزاری یه چند روزی کار کنه هر چند تا ال ای دی سبز که سوخت عوضشون کنی و دیگه ال ای دی نمی سوزه و من هم همین کار رو کردم و جواب داد اما بعد شما ال ای دی های قرمز رنگ 2.2 ولتی رو 4 تا 4تا با یه مقاومت 150 اهم سری میکنی و میدی به 12 ولت ؟؟؟اگه اینطوره باید 5 تا 5تا و با یه مقاومت 120 یا بهتر 150 اهم سری کنی
                دوست عزیز منم این طوری تست کردم 48 ساعت تابلو روشن بود مشکلی نداشت دادم به طرف بعد یه هفته 6 تا خاموش شدند این روش اصولی نیست و باید دلیل سوختن معلوم بشه

تازه فلشر ور ساختم زدم رو تابلو دادم به طرف حالا اومده میگه کل خیابون که با من از یک فاز تیر برق انشعاب گرفتن روی تلوزیوناشون متناسب با نوع فلشر نویز شدیدی دارن کسی دلیل این رو میدونه؟!؟!؟ فلشر ور هم با تغذیه سویچینگ و میکروکنترلر و تی آی پی 41 ساختم ؟!؟!؟!
                در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                  دوست عزیز منم این طوری تست کردم 48 ساعت تابلو روشن بود مشکلی نداشت دادم به طرف بعد یه هفته 6 تا خاموش شدند این روش اصولی نیست و باید دلیل سوختن معلوم بشه

تازه فلشر ور ساختم زدم رو تابلو دادم به طرف حالا اومده میگه کل خیابون که با من از یک فاز تیر برق انشعاب گرفتن روی تلوزیوناشون متناسب با نوع فلشر نویز شدیدی دارن کسی دلیل این رو میدونه؟!؟!؟ فلشر ور هم با تغذیه سویچینگ و میکروکنترلر و تی آی پی 41 ساختم ؟!؟!؟!
                  فکر کنم فلشر شما رو باید ثبت تاریخی کرد !!!!! :biggrin: نقشه فلشر تون رو بفرستید تا ما هم اینجا پیاده کنیم :biggrin:
                  Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                    دوست عزیز وقتی از منو تولز مارکوس و بعد ران مارکوس رو انتخاب میکنی یه پنجره باز میشه که سمت راستش ران هیدنته؟
                    پایین همون صفحه یه قرقره هست بازش کن و ال ای دی تولز رو انتخاب کن و بعد ران فعاله
                    همین
                    تشکر بابت جوابت. این کارو کردم وقتی run macros رو میزنم این خطا میاد:
                    you havn't installed update 1 for corel draw x6
                    من که ال ای دی تول رو نصب کردمش :angry:
                    چیکارش کنم؟

دیدگاه

oo: oo: :applause:

1-قبل و بعد رگولاتور_ت، خازن 2200 میکرو ببند، اگه 12 ولت داری، جفتش 16 یا 25 خوبه، (این برا نویزهای برعکس حالتیه که گفتی)
                      2-بسته به جریانی که می کشی از سویچینگ ی شبکه خازنی ظرفیت بالا (مثلآ 10000 میکرو با ی خازن 100n جنس پلی استر) که با خروجی سویچینگ موازی شده استفاده کن،
                      3-غبر اینا باشه، که به نظر میرسه مشکل جدی یه، ، یحنمل مشکل از منبع سویچینگه.

امیدوارم کمکی کرده باشم.

دیدگاه

سلام
                        چطور یه کلمه رو نورش رو کم وزیاد میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟

با بسکام میخوام بنویسم

اگه کسی یه برنامه ساده ای داره واسه ما قرار بده
                        مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirtaksavar
                          سلام
                          چطور یه کلمه رو نورش رو کم وزیاد میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟

با بسکام میخوام بنویسم

اگه کسی یه برنامه ساده ای داره واسه ما قرار بده
                          مرسی
                          سلام دوست عزیز
                          فکر می کنم با pwm میشه اینکارو کرد.

دیدگاه

پورت هات رو روشن کن. یه تاخیر بده . پورت هاتو خاموش کن. یه تاخیر بده.
                            مجموع دو تاخیر بالا باید کمتر از 20 میلی ثانیه باشه و نسبت دوتا تاخیر میزان روشناییتو مشخص میکنه
                            گفت که دیوانه نهی لایق این خانه نهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mr.prm
                              oo: oo: :applause:

1-قبل و بعد رگولاتور_ت، خازن 2200 میکرو ببند، اگه 12 ولت داری، جفتش 16 یا 25 خوبه، (این برا نویزهای برعکس حالتیه که گفتی)
                              2-بسته به جریانی که می کشی از سویچینگ ی شبکه خازنی ظرفیت بالا (مثلآ 10000 میکرو با ی خازن 100n جنس پلی استر) که با خروجی سویچینگ موازی شده استفاده کن،
                              3-غبر اینا باشه، که به نظر میرسه مشکل جدی یه، ، یحنمل مشکل از منبع سویچینگه.

امیدوارم کمکی کرده باشم.
                              ممنون دوست عزیز
                              1. رو بستم
                              2. رو فکر میکردم باید یه همچین داری گذاشت ولی میشه مدار پیشنهادی رو بذارید؟
                              3. بذار ببینیم با با گزینه دوم حل میشه نشد منبع رو عوض میکنم
                              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bnmo
                                سلام
                                ممنون از جواب شما.......
                                سلام به همه
                                دوستان محض رضای خدا یکم از علم الکترونیک خودتون استفاده کنید.!
                                اکثر دوستان هم که ماشاالله همگی برق خوندند ، فکر نمیکنم استفاده از قانون اهم برای محاسبه مقاومت مدار سخت باشه.!
                                ببینید من برای یک مجموعه خاصی نزدیک به 10,000 عدد لامپ ال ای دی 12 ولت درست کردم.
                                هر لامپ هم 9 تا ال ای دی اوال داره و 3 تا مقاومت با توان 1/8 وات ، یعنی 3 تا شاخه سری که با هم موازی شدند.
                                دوستان ولتاژ های ال دی های اول و کلاهی به تر تییب زیر هست:
                                قرمز و زرد 2 تا 2.2 ولت
                                آبی و سبز 3 تا 3.2
                                در ماکزیمم ولتاژ ال دی ها 30 میلی آمپر جریان میکشن.
                                حالا طبق قانون اهم و ولتاژ مرکزی تعداد را محاسبه کنبد و مقاومت مناسب را قرار دهید
                                میتونید برای اینکه جریان کمتری از ال دی ها رد بشه مقاومت محاسبه شده را کمی افزاریش دهید
                                ولی در کل جریان 30 میلی آمپر حداکثر جریان مصرفی هست کمی هم گرم میشه ولی نمیسوزه
                                --------------------------------------------------------------------------------------
                                دوستان عزیز من قصد بی احترامی و یا جسارت به محضر شما عزیزان را نداشتم و ندارم
                                با بیان این پست فقط خواستم یاداوری کنم که این مسائل به راحتی قابل حل هستند :arrow:
                                امیدوارم مفید واقع شده باشه

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط jervis
                                اول ممنون از پاسختون
                                در مورد مقاومت بله خودمم فکر میکردم که باید بره بالا
                                چون ترانزیستور بی موقع به اشباع میره
                                در مورد میکرو هم نه بچه پرروو سالمه مثه ساعت کار میکنه !!! oo:
                                از روی برد اصلی برداشتمش روی برد بورد (با یک LED روی پین ها) تستش کردم همه ی پین هایی که قرار بود فرمان بدن سالم بودن ! oo: oo:
                                وقتی اینجوری تست کردم و سالمه به نظرتون بازم نیازه که عوضش کنم ؟ (میکرو آماده خونه بازم دارم)
                                ترانزیستور کار میکنه ولی فقط وقتی که درین ترانزیستور رو لمس میکنم !
                                ولتاژ تستم هم 12 ولت 1 آمپر بود
                                جالبه که وقتی ترانزیستور رو به یک LED وصل میکنم بدون مشکل روشن میشه(بدون لمس ترانزیستور) ولی یه بخش تابلو که بهش وصل میشه اینجوری چت میزنه !
                                حتی یکی کردن گراند 2 تا تغذیه(میکرو و تابلو) هم تست کردم ولی جواب نداد :sad:
                                اینم شماتیک که جناب "kinj" قبلا توی همین تاپیک داده بودن و منم با همین پیش رفتم(البته بجز مقاومت بیس !)
                                با تشکر
                                اول ممنون از پاسختون
                                در مورد ترانزیستور آشنایی دارم ولی چون کارهام بیشتر با میکرو بوده اکثر ترانزیستور هایی که استفاده کردم کم توان بوده و درین نداشته که یه همچین سیستمی پیاده کنه سرم !
                                در مورد اتصال هم دقیقا همینی که شما گفتید رو انجام دادم و حتی حالت برعکس امیتر و کلکتور رو هم تست کردم !
                                حالا جالبه که 5 تا ترانزیستور همگی دقیقا همین مشکل رو دارن !
                                کلا درین به جایی نباید وصل باشه ؟!
                                شماتیک هم که گذاشتم بالا
                                با تشکر
                                سلام
                                عجیبه من تا بحال به همچین مشکلی برنخوردم ، احتمال داره وقتی ترانزیستور رو به تابلو وصل میکنی توان زیادی ازش میکشی که موجب میشه روشن نشه.
                                چند تا نکته هست که شما هم میدونید ولی من یاداوری میکنم.
                                متناسب با توان مصرفی تابلو از ترانزیستور مناسب استفاده کنید.!

در مورد Tip41 توان این ترانزیستور 65 وات هست
                                اکه قرار باشه که جریانی در حد 2 آمپر ازش بگذره بیس این ترانزیستور جریان میکشه که باید به با یه ترانزیستور مثبت این جریان تامین بشه.
                                در کل برای اینکه از این مشکل ها نداشته باشیم من پیشنهاد میکنم از ترانزیستور های ماسفت کانال منفی استفاده بشه ، گیت آن جریان خیلی کمی میکشه و میتونید با مقامت 1 کیلو مستقیم به میکرو وصلش کنید ، جایگزین مناسبی برای BJT هست
                                موفق باشید

قومی متفکرند اندر ره دین
                                قومی بگمان فتاده در راه یقین
                                میترسم از آن که بانگ آید روزی
                                که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X