سلام دوستان.
این نمونه خرابه کار نمیکنه؟
چجوری سمپل شبیه ساز LED رو به نرم افزار LEDTool معرفی کنم تا فقط جای پایه LED ها مشخص بشه ؟
سلام
پیدا کردم.اگر کسی خواست بگه تا بزارم.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
سلام دوستان, من دو تا سوال دارم
1. من ال ای دی ها رو به صورت 4 تایی سری کردم وقتی 12 ولت میدم بهشون 30 میلی امپر ازشون میگذره با مقاومت 18 اهم جریانشو آوردم تا 18 میلی آمپر ولتاژ دوسر ال ای دی ها 3 ولت میفته, اما وقتی بدون مقاومت به ال ای دی ها 2.9 ولت میدم 12 میلی آمپر جریان میکشه, سوالم اینه که با مقاومت کار کنم؟ یا ولتاژ 2.9 به ال ای دی ها بدم؟
سوا دومم هم اینه که من میخوام از یک فلاشر ساده و ابتدایی شروع کنم تقریبا چیزی بلد نیستم ممنون میشم راهنمایی کنید
به خاطر حجم بالای صفحات و کمبود وقت نتونستم همه ی پست ها رو بخونم
با تشکر :rolleyes:
سلام دوستان من تاحالا ازال ای دی اوال LT استفاده کردم خیلی عالی بوده آیا HG بهتره یاLT?
با سلام خدمت دوست عزیزم ال ای دی اوال lt خیلی بهتر از hg ولی اورلایت باز بهتر از lt هستش باز فیلیپس بهتر از اورلایت ویک موضوع دیگه اینکه جریان ای ای دی اوال خیلی بالاتر از کلاهیه وسفیدشون هم کم رنگ میشه به غیر از فیلیپس البته فیلیپس اصلی نه اینکه چینی باشه
سلام
من فیلم را دیدم چیز خواصی نداشت حیف اینهمه LED مه فقط چشمک میزنند. چندتا افکت سازنده ایگاش برایش قرار میداد
و اما
کسی از دوستان تونسته مدار باران شهاب سنگ را بسازه؟
:redface:
بچه ها تابلو املاک سجاد رو برای تعمیر آوردن مغازه من
وقتی بهش گفتم چن دشب پیش عکس گرفتم تعجب کرده بود
اگه بگم چیکار کرد همیمیرید از خنده
دو تا منبع 12 ولت 6 آمپر براش گذاشته
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
با سلام مهندسا
کسی بلده چجوری میشه وقتی تو کورل ledها رو میچینیم 2تا نقطه داخل دایره منظورم پایه های led درست روی خط نوشتمون بیفته ممنون میشم زود جواب بدین
با تشکر :sad:
a happy person is one who wants happiness for other
دوستان کسی می تونه عملکرد مدار عکس زیر رو توضیح بده
http://peron.tk/up/5c7ac946880a.jpg
دوستان شاید این وسیله ربطی به اینجا نداشته باشه ولی چون led داره و بچه های باحالی هم توی این تایپیک هستن گفتم شاید اون ضرب المثل که میگه پرسیدن عیب نیست مال اینجا باشه!!!!!
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
دیدگاه