اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ
    نه تو نت بزنید فکر کنم حدود 500 یا 600 باشه ولی من از dvd که کپی میکردم 800 بود (ورژن 5اش)
    با نرم افزار دیگه ای نمیشه این مدلی طراحی کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
      با نرم افزار دیگه ای نمیشه این مدلی طراحی کرد؟
      چرا دوستان میگفتند با اتوکد یا نرم افزارهایی که برای طراحی هست میشه خروجی گرفت ولی خب حتما با اونها مشکل بوده یا دلیلی داشته که تابلو کارها اومدن سراغ کورل،به هرحال باید تو طراحی بهترین روش از نظر سرعت و دقت رو انتخاب کرد به نظرم کورل خوبه من میونم با اتوکد خوب نیست هرچند داداشم معماریه و اتوکد رو فوت آبه :mrgreen:
      در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

دوستان واسه ساخت تابلوی ثابت از کدوم مدل این مدل پلکسی میشه استفاده کرد؟

پلکسی سه نوع است :1- شفاف 2- نیمه شفاف 3- کدر

1- شفاف : پلکسی شفاف به شدت نور را از خود عبور می دهد .از این نوع پلکسی در جاهایی استفاده می کنند که می خواهند فضای داخل ساختمان مشخص باشد تا بتوانند دید به داخل داشته باشند یا در جاهای متعدد دیگر مانند:

2- نیمه شفاف : این نوع پلکسی نیز نور را از خود عبور می دهد ولی حالتی مات دارد که پشت ان به راحتی دیده نمی شود

3- کدر : پلکسی کدر نور را از خود عبور نمی دهد و به خاطر رنگ های بسار متنوعی که دارد و به ضخامت های متفاوتی دارند به جای شیشه استفاده می شود

دیدگاه

دوستان واسه ساخت تابلوی ثابت از کدوم مدل این مدل پلکسی میشه استفاده کرد؟

پلکسی سه نوع است :1- شفاف 2- نیمه شفاف 3- کدر

1- شفاف : پلکسی شفاف به شدت نور را از خود عبور می دهد .از این نوع پلکسی در جاهایی استفاده می کنند که می خواهند فضای داخل ساختمان مشخص باشد تا بتوانند دید به داخل داشته باشند یا در جاهای متعدد دیگر مانند:

2- نیمه شفاف : این نوع پلکسی نیز نور را از خود عبور می دهد ولی حالتی مات دارد که پشت ان به راحتی دیده نمی شود

3- کدر : پلکسی کدر نور را از خود عبور نمی دهد و به خاطر رنگ های بسار متنوعی که دارد و به ضخامت های متفاوتی دارند به جای شیشه استفاده می شود
          معمولا از همین مشکی ها استفاده میشه یعنی من که رفته بودم تو مغازه ای که cnc داشت بیشتر کارهایی یا بهتره بگم هرچی کار رم میزش بود همش از همین جنس و رنگی بود که برای من زد
          یعنی همین مشکی که تو آواتارم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ
            معمولا از همین مشکی ها استفاده میشه یعنی من که رفته بودم تو مغازه ای که cnc داشت بیشتر کارهایی یا بهتره بگم هرچی کار رم میزش بود همش از همین جنس و رنگی بود که برای من زد
            یعنی همین مشکلی که تو آواتارم هست
            فک کنم کدر باشه که پشتتش مشخص نیست درسته
            پشت تابلوتون مشخصه؟

دیدگاه

فک کنم کدر باشه که پشتتش مشخص نیست درسته
              پشت تابلوتون مشخصه؟
              ببین این ها دوطرفش روکش داره بعد از برش شما روکش سمت جلو که ال ای دی ها چیده میشه رو برمیداری (چسبی هست)
              پشتش یه لایه کاغذمانند هست که چسبیده بهش اون دیگه کنده نمیشه مگر به زور بکنیش :mrgreen: نمیدونم جز کدوم دسته بندی بشه آخه نور رو منعکس میکنه همونظور که تو عکس هست اون سفیدی لامپ بالای سرمه

دیدگاه

حتما نباید پلکسی باشه ها
                خیلی ها هم MDF سه میل میزنن که قیمت خیلی پایینتری داره ولی خب مثل پلکسی شیک نیست
                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                  حتما نباید پلکسی باشه ها
                  خیلی ها هم MDF سه میل میزنن که قیمت خیلی پایینتری داره ولی خب مثل پلکسی شیک نیست
                  راست میگین ورق ام دی اف هم میشه
                  من تو شهرمون هرجا رفتم اصلا نمیدونستن پلکسی چیه :cry2:

دیدگاه

راست میگین ورق ام دی اف هم میشه
                    من تو شهرمون هرجا رفتم اصلا نمیدونستن پلکسی چیه :cry2:
                    میتونید شهرهای دیگه سفارش بدید
                    یا پلکسی رو خودتون بگیرید بدین براتون برش بدن
                    فقط یه کرایه بهش اضافه میشه :icon_razz:
                    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

حتما نباید پلکسی باشه ها
                      اگر توی آفتاب کار نصب میکنید، پلکسی رنگ مشکی گاهی تاب بر میداره.
                      ضمنن برای روی تابلوها (پلکسی شفاف) هم بعد از مدتی کدر و تیره میشه.

در واقع پلکسی قیمت خیلی بالاتری داره چون هزینه های جانبی حمل از چین و تایوان بسیار بالاست.
                      در حالی که MDF رو خیلی از شهر ها کارخونه دارند و تولید میکنند.
                      ضمنن شکنندگی پلکسی رو هم در نظر بگیرید.

طی سه سال کار همکاری برای شهرستان های دیگه تنها دو بار کار های ما توی راه (ارسال تیپاکس) شکستند که هر دو بار پلکسی بودند و تیپاکس هم هیچ مسئولیتی بر عهده نگرفت.

دیدگاه

ورق 1 در 1 ام دی اف با ضخامت 3 میلیمتر چند در میاد؟

دیدگاه

ورق 1 در 1 ام دی اف با ضخامت 3 میلیمتر چند در میاد؟
                          اگه اشتباه نکنم یک متر مشکی تایوان سه میلیمتر رو چند وقت پیش خریدم 100هزار تومن!

دیدگاه

اگه اشتباه نکنم یک متر مشکی تایوان سه میلیمتر رو چند وقت پیش خریدم 100هزار تومن!
                            چقدر گرون در میاد
                            من یه مدل ورق دیدم پلاستیک فشرده بود خیلی هم ارزون در می اومد ضد آب هم بود
                            فقط موندم با دستگاه لیزر میشه برشش داد؟

دیدگاه

چقدر گرون در میاد
                              من یه مدل ورق دیدم پلاستیک فشرده بود خیلی هم ارزون در می اومد ضد آب هم بود
                              فقط موندم با دستگاه لیزر میشه برشش داد؟
                              ورق PVC اگر منظورتونه 2میل ورقی حدود 80ت قیمت داره و میشه برش داد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                                ورق PVC اگر منظورتونه 2میل ورقی حدود 80ت قیمت داره و میشه برش داد.
                                این ورق PVC با پلیکربنات فرق داره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X