چرا دوستان میگفتند با اتوکد یا نرم افزارهایی که برای طراحی هست میشه خروجی گرفت ولی خب حتما با اونها مشکل بوده یا دلیلی داشته که تابلو کارها اومدن سراغ کورل،به هرحال باید تو طراحی بهترین روش از نظر سرعت و دقت رو انتخاب کرد به نظرم کورل خوبه من میونم با اتوکد خوب نیست هرچند داداشم معماریه و اتوکد رو فوت آبه :mrgreen:
در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........
دوستان واسه ساخت تابلوی ثابت از کدوم مدل این مدل پلکسی میشه استفاده کرد؟
پلکسی سه نوع است :1- شفاف 2- نیمه شفاف 3- کدر
1- شفاف : پلکسی شفاف به شدت نور را از خود عبور می دهد .از این نوع پلکسی در جاهایی استفاده می کنند که می خواهند فضای داخل ساختمان مشخص باشد تا بتوانند دید به داخل داشته باشند یا در جاهای متعدد دیگر مانند:
2- نیمه شفاف : این نوع پلکسی نیز نور را از خود عبور می دهد ولی حالتی مات دارد که پشت ان به راحتی دیده نمی شود
3- کدر : پلکسی کدر نور را از خود عبور نمی دهد و به خاطر رنگ های بسار متنوعی که دارد و به ضخامت های متفاوتی دارند به جای شیشه استفاده می شود
دوستان واسه ساخت تابلوی ثابت از کدوم مدل این مدل پلکسی میشه استفاده کرد؟
پلکسی سه نوع است :1- شفاف 2- نیمه شفاف 3- کدر
1- شفاف : پلکسی شفاف به شدت نور را از خود عبور می دهد .از این نوع پلکسی در جاهایی استفاده می کنند که می خواهند فضای داخل ساختمان مشخص باشد تا بتوانند دید به داخل داشته باشند یا در جاهای متعدد دیگر مانند:
2- نیمه شفاف : این نوع پلکسی نیز نور را از خود عبور می دهد ولی حالتی مات دارد که پشت ان به راحتی دیده نمی شود
3- کدر : پلکسی کدر نور را از خود عبور نمی دهد و به خاطر رنگ های بسار متنوعی که دارد و به ضخامت های متفاوتی دارند به جای شیشه استفاده می شود
معمولا از همین مشکی ها استفاده میشه یعنی من که رفته بودم تو مغازه ای که cnc داشت بیشتر کارهایی یا بهتره بگم هرچی کار رم میزش بود همش از همین جنس و رنگی بود که برای من زد
یعنی همین مشکی که تو آواتارم هست
معمولا از همین مشکی ها استفاده میشه یعنی من که رفته بودم تو مغازه ای که cnc داشت بیشتر کارهایی یا بهتره بگم هرچی کار رم میزش بود همش از همین جنس و رنگی بود که برای من زد
یعنی همین مشکلی که تو آواتارم هست
ببین این ها دوطرفش روکش داره بعد از برش شما روکش سمت جلو که ال ای دی ها چیده میشه رو برمیداری (چسبی هست)
پشتش یه لایه کاغذمانند هست که چسبیده بهش اون دیگه کنده نمیشه مگر به زور بکنیش :mrgreen: نمیدونم جز کدوم دسته بندی بشه آخه نور رو منعکس میکنه همونظور که تو عکس هست اون سفیدی لامپ بالای سرمه
حتما نباید پلکسی باشه ها
خیلی ها هم MDF سه میل میزنن که قیمت خیلی پایینتری داره ولی خب مثل پلکسی شیک نیست
اگر توی آفتاب کار نصب میکنید، پلکسی رنگ مشکی گاهی تاب بر میداره.
ضمنن برای روی تابلوها (پلکسی شفاف) هم بعد از مدتی کدر و تیره میشه.
در واقع پلکسی قیمت خیلی بالاتری داره چون هزینه های جانبی حمل از چین و تایوان بسیار بالاست.
در حالی که MDF رو خیلی از شهر ها کارخونه دارند و تولید میکنند.
ضمنن شکنندگی پلکسی رو هم در نظر بگیرید.
طی سه سال کار همکاری برای شهرستان های دیگه تنها دو بار کار های ما توی راه (ارسال تیپاکس) شکستند که هر دو بار پلکسی بودند و تیپاکس هم هیچ مسئولیتی بر عهده نگرفت.
دیدگاه