اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ شدن بیش از حد 7805 در مدار فلاشر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : داغ شدن بیش از حد 7805 در مدار فلاشر

نوشته اصلی توسط J.Esmaili92
    سلام

شما تو، دو روش آخر تون عملا حرارت رو پخش کردین ولی همچنان اتلاف توان و حرارت رو دارین

مهندسین عزیز درباره روش اول (دو ترانزیستوری) هم اگر امکان داره بیشتر توضیح بدهین چرا اینطوری رگولاتور داغ نمی شه ؟ یعنی تو حالت عادی ترانزیسور بیشتر هدایت میکنه (ولتاژ بیس بیشتر ) یا چیز دیگه ای هست؟ اگر فقط همین باشه که باید تقسیم مقاوتی بزنه!!!
    به نقطه ای که ازش vcc گرفته شده دقت کنید جوابتون رو میگیرید.
    در این روش جریان کمتری از رگولاتور 7805 عبور میکنه که با توجه به فرمول توان تلف شده که در ای سی های سری 78xx به صورت حرارت ظاهر میشه کاهش پیدا میکنه
    درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b.saeed65
      به نقطه ای که ازش vcc گرفته شده دقت کنید جوابتون رو میگیرید.
      در این روش جریان کمتری از رگولاتور 7805 عبور میکنه که با توجه به فرمول توان تلف شده که در ای سی های سری 78xx به صورت حرارت ظاهر میشه کاهش پیدا میکنه
      نقطه vcc از قبل از رگولاتوره درست ولی مگه شما تو حالت معمولی هم تغذیه ال ای دی ها رو از قبل رگولاتور نمیگرفتین پس نباید فرق زیادی بکند!! چرا این طوری میشه؟

من دو تا نکته بیشتر به نظرم نمیریسه حالا شما بگین که درسته یانه و...

یا شما جریان بیس مورد نیاز دومی که احتمالا باید زیاد باشد ( :sadرو از ترانزیستور اولی تامین کردین

ترانزیستور اولی خودش داره روشن و خاموش میشه چون در زمان روشن شدن ولتاژ افت خودش کم میشه و ولتاژ امیتر بیشتر از ولتاژ بیس (5 ولت) میشود!! که خطرناکه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man

این مدار رو ببندید مشکل داغ شدنتون حل میشه.
        ترانزیستور اولی ترجیحا c945 دومی هم هر چی گزاشتید.
        *نکته ی بسیار مهم :
        vcc رو از قبل از روگولاتور بگیرید
        آقا یه سوال ؟ میشه واسه درایو کردن ترانزیستور قدرت آیا از بافر استفاده کرد ؟
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J.Esmaili92
          سلام

شما تو، دو روش آخر تون عملا حرارت رو پخش کردین ولی همچنان اتلاف توان و حرارت رو دارین

مهندسین عزیز درباره روش اول (دو ترانزیستوری) هم اگر امکان داره بیشتر توضیح بدهین چرا اینطوری رگولاتور داغ نمی شه ؟ یعنی تو حالت عادی ترانزیسور بیشتر هدایت میکنه (ولتاژ بیس بیشتر ) یا چیز دیگه ای هست؟ اگر فقط همین باشه که باید تقسیم مقاوتی بزنه!!!
          دلیلش می تونه این باشه که ترانزییستتور قدرت جریان زیادی از پایه های مگا 8 میکشه و در نتیجه این جریان با ولتاژ زیادی که باید روی دوسر رگولاتور افت کنه سبب گرمایه رگولاتور میشه . پس شما برای اینکه توان کمتری روی رگولاتور بیوفته باید یا جریان کشیده شده رو کم کنید یا ولتاژی رو که روش می یوفته .
          ولی باید بگم من روش زوج و روش دیود رو می پسندم ولی روش 2 رگولاتور رو نمی پسندم . در ضمن در روش دیود اتلاف حرارت نداریم دیود اتلاف حرارت فک نکنم داشته باشه فقط افت ولتاژ داره .
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

دقیقا من این مشگل رو داشتم.که یه دف به تریکدن ختم شد
            من ترانزیستور رو عوض کردم دیگه کوچیکترین گرمایی نه روی رگولاتور نه ترانزیستور ندارم.جریان دهی عالی.
            ترانزستور ماسقت irfz44n
            http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
            daydigi.com

دیدگاه

ببخشید اساتید
              به نظرتون اگه از رگولاتور قابلمه ای استفاده بشه بهتر نیس؟ یعنی کمتر داغ نمیشه؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط !Matrix
                دقیقا من این مشگل رو داشتم.که یه دف به تریکدن ختم شد
                من ترانزیستور رو عوض کردم دیگه کوچیکترین گرمایی نه روی رگولاتور نه ترانزیستور ندارم.جریان دهی عالی.
                ترانزستور ماسقت irfz44n
                این که گزاشتید در واقع یک ماسفت هست و بنابراین از گیتش جریان کشی ندارید. برای همین داغ نمیکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدرضا هاشمی
                  ببخشید اساتید
                  به نظرتون اگه از رگولاتور قابلمه ای استفاده بشه بهتر نیس؟ یعنی کمتر داغ نمیشه؟ :question:
                  کمتر داغ نمیشه،
                  تحمل حرارتی و سطح تماسش با هوا بالاتره، پس مقاوم تره.
                  داغ کردن رگوله ای که از آن 100 میلی هم کشیده نمیشه، (در اکثر فلاشر ها)
                  نشانه ی طراحی نادرست مداره، نه ضعیف بودن رگوله.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                    کمتر داغ نمیشه،
                    تحمل حرارتی و سطح تماسش با هوا بالاتره، پس مقاوم تره.
                    داغ کردن رگوله ای که از آن 100 میلی هم کشیده نمیشه، (در اکثر فلاشر ها)
                    نشانه ی طراحی نادرست مداره، نه ضعیف بودن رگوله.
                    4 روز پیش منم حرف شما رو زدم اما کو گوش شنوا.
                    دوستان وقتی میخوان چیزی بسازن عادت دارن لقمه رو دور سرشون بچرخونن بعد بخورن.
                    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

الان بحث سر چیه؟
                      این مشکل چند روز پیش با راهنمایی های خوب دوستان حل شده

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man

این مدار رو ببندید مشکل داغ شدنتون حل میشه.
                        ترانزیستور اولی ترجیحا c945 دومی هم هر چی گزاشتید.
                        *نکته ی بسیار مهم :
                        vcc رو از قبل از روگولاتور بگیرید
                        سلام ما یک فلاشر خریدیم یک مشکلی داره مثلا یک ساعت کار میکنه بعدش یک سره میشه یا کانال وستیش از کار می یوفته و خیلی کمرنگ میشه .
                        بعدش یک فلاشر ساختم شبیه مدار بالا . فقط مقاومت اولی رو 330 اهم گذاشتم دو روزه داره بدون مشکل کار میکنه .
                        امروز دقت کردم به فلاشری که خریدم می بینم مقاومت دومی رو نداره و یک سره وصل کرده آیا می تونه مشکل همین باشه . در ضمن رگولاتورش هم از این رگولاتورهای 5 ولت شبیه ترانزیستور های c945 می باشد .
                        میخوام مشکل فلاشری رو که خریدم رفع کنم لطفا راهنمایی کنید .
                        سپاس .
                        من احساس میکنم که ترانزیستور های قدرت میره به اشباع چون مقاومت وسطی نیست درسته ؟ و در نتیچه یا برنامه درست کار نمی کنه یا کلا یک سره میشه و ال ای دی ها مدام روشننننننننننند ؟

دیدگاه

هنگ کردن میکروهای avr معمولا از بخش تغذیه و خازن هاست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b.saeed65
                            هنگ کردن میکروهای avr معمولا از بخش تغذیه و خازن هاست
                            یعنی شما میگید یک رگولاتور معمولی به جای رگولاتور ارزون قیمت بزارم رفع میشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارجو
                              یک خازن 100 تا 330 نانو با پایه های VCC-GND آیسی میکرو موازی کنید.
                              باید خازن نزدیک ترین نقطه به آیسی قرار گرفته باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کارجو
                                نه رگولاتور رو عوض نکنید ببینید اول خازن عدسی 100nf که بین پایه های تغذیه میکرو باید باشه رو گذاشتن یا نه اگر بود خازن صافی قبل و بعد از رگولاتورر رو بررسی کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X