اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشورت در مورد اتصال مستقیم ال ای دی به برق شهر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشورت در مورد اتصال مستقیم ال ای دی به برق شهر

با سلام خدمت دوستان من می خوام تعداد 120 عدد ال ای دی رو با هم سری کنم و وصل کنم به خروجی DC شده برق شهر نظرتون چیه؟در طولانی مدت ال ای دی ها نمیسوزه؟نیازه جریانشو کنترل کنم ؟ یا فقط پل دیود و خازن کافیه؟

بعد از دی سی کردن و گذاشتن خازن که ولتاژ میشه رادیکال 2 ضربدر 220 = 311 ولت و حداکثر نوسان دیگه فک نکنم از 350 ولت به بالا باشه واسه اینکه ال ای دی ها نسوزن بجای 311 عدد 350 ولت رو مد نظر قرار میدم
    حالا 350 رو که تقسیم بر 3 ولت کنیم(ولتاژ هر ال ای دی که تا 3.5 جواب میده و ما برای ضریب اطمینان و عمر بالاتر 3 در نظر میگیریم) میشه تعداد 116 عدد ال ای دی که میخوام 120 تا رو سری کنم

بجز پل دیود و خازن هر چی نیازه لطفا بگید . ایا اصلا این کار اصولی است و جواب میده؟

پاسخ : مشورت در مورد اتصال مستقیم ال ای دی به &#157

نوشته اصلی توسط saeedxs
    با سلام خدمت دوستان من می خوام تعداد 120 عدد ال ای دی رو با هم سری کنم و وصل کنم به خروجی DC شده برق شهر نظرتون چیه؟در طولانی مدت ال ای دی ها نمیسوزه؟نیازه جریانشو کنترل کنم ؟ یا فقط پل دیود و خازن کافیه؟

بعد از دی سی کردن و گذاشتن خازن که ولتاژ میشه رادیکال 2 ضربدر 220 = 311 ولت و حداکثر نوسان دیگه فک نکنم از 350 ولت به بالا باشه واسه اینکه ال ای دی ها نسوزن بجای 311 عدد 350 ولت رو مد نظر قرار میدم
    حالا 350 رو که تقسیم بر 3 ولت کنیم(ولتاژ هر ال ای دی که تا 3.5 جواب میده و ما برای ضریب اطمینان و عمر بالاتر 3 در نظر میگیریم) میشه تعداد 116 عدد ال ای دی که میخوام 120 تا رو سری کنم

بجز پل دیود و خازن هر چی نیازه لطفا بگید . ایا اصلا این کار اصولی است و جواب میده؟
    هر چند این کار اصولی نیست
    اما :
    اما شما باید میزان ولتاژ حداقل و حداکثر ال ای دی مورد نظر خودتون رو به دست بیارید و میانگین آن را در نظر بگیرید و سپس با مقدار 310 تعداد را مشخص کنید.
    ولتاژ برق شهر نوسان دارد و ممکن است یا نور خیلی کم بشود و یا کل ال ای دی ها بسوزد.
    بهتر است تعداد ال ای دی ها کم تر انتخاب شود و در آخر یک مقاومت سری شده مناسب اثر این تغییرات ولتاژ برق شهر را کمتر کند.

این سوال هم باید در انجمن ال ای دی پرسیده می شد نه اینجا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X