اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد یک نوع led با چیپ بزرگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد یک نوع led با چیپ بزرگ

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
    حق با شماست دوست عزیز به نظر من هم بستن تابلو یه محاسبه ساده میخواد
    من هدفم سوال در مورد این led چیپ بزگها بود که این دوستمون کشیدن به بزرگ کردن تابلو بستن و ...
    البته جواب سوالم رو از یکی از وارد کننده های این نوع led گرفتم، این هم گفتند که عمرشون نصبت به led های معمولی کمتر هست
    عمر این ها چقدر کمتر هست؟ آیا با انواع معمولی خیلی فرق داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر
      عمر این ها چقدر کمتر هست؟ آیا با انواع معمولی خیلی فرق داره؟
      نورشون از معمولیها کمی بیشتر هست ولی عمر کوتاه تری دارند، دقیق نمیدونم ولی گفتند عمر کوتاهی دارند، از چند تابلو ساز هم که سوال کردم همین جواب دادند
      البته منظورشون این نیست که کیفیت ندارن دارن اما دوامشون کمتره از چیپ معمولی ها

دیدگاه

با سلام
        من از ال ی دی kb استفاده کردم کیفیت افتضاحه چند تابلو بهم فقط ضرر زده به یک ماه نکشید کل تابلو ال ی دی هاش سوخته مخصوصا رنگ سبز و نارنجیش
        باتشکر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد یک نوع led با چیپ بزرگ

نوشته اصلی توسط حسین جباری
          این عکسی که شما گذاشتین برای رنگ سفید هست و توی رنگ سفید اصلا چیپ قابل مشاهده نیست.اون چیزی که می بینین فسفر زرد هست که باعث میشه نور آبی تبدیل به سفید بشه.بزرگی و کوچکی این هم هیچ ربطی به چیپ نداره و کیفیت هم همچنین شدیدا متغیره و دلیل بر کیفیت نیست
          سلام
          الان پست شما رو دیدم
          برای اطلاع باید بگم که رنگهای دیگه led کلاهی به همین شکل که شما میگید چیپ نیست دارن میفروشند (نمیدونم اسمش چی هست ولی تو ایران به نام چیپ بزرگ و دو چیپ اسم میبرن حتی وارد کننده ها، خیلی چیزها تو ایران اسم اصلیشو بکار نمیبرن).

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد یک نوع led با چیپ بزرگ

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
            سلام
            الان پست شما رو دیدم
            برای اطلاع باید بگم که رنگهای دیگه led کلاهی به همین شکل که شما میگید چیپ نیست دارن میفروشند (نمیدونم اسمش چی هست ولی تو ایران به نام چیپ بزرگ و دو چیپ اسم میبرن حتی وارد کننده ها، خیلی چیزها تو ایران اسم اصلیشو بکار نمیبرن).
            دوست عزیز من خودم از چین ال ای دی وارد میکنم.این چیزی هم که گفتم رو هیچ وقت واردکننده دیگه بهتون نمیگه چون هیچ ماست بندی ماست خودش رو ترش نمیگه.توضیح زیر رو از ویکی پدیا براتون میذارم:
            There are two primary ways of producing white light-emitting diodes (WLEDs), LEDs that generate high-intensity white light. One is to use individual LEDs that emit three primary colors[93]—red, green, and blue—and then mix all the colors to form white light. The other is to use a phosphor material to convert monochromatic light from a blue or UV LED to broad-spectrum white light, much in the same way a fluorescent light bulb works.
            دو روش تولید ال ای دی سفید رو میگه.که البته ما با روش اول کار نداریم و روش دوم یعنی استفاده از ال ای دی آبی و فسفر زرد استفاده میشه.شما ال ای دی سفید بخصوص کلاهی رو از فاصله دور نگاه کنین در حاشیه هاله آبی مشاهده میکنین که دقیقا به خاطر نشت نوری از کنارهای فسفر هست. در ضمن یک علت اصلی که ال ای دی رنگ سفید بعد از یک مدت دچار افت نور میشه دقیقا به همین فسفر برمیگرده.اگر جنس فسفر مناسب نباشه رفته رفته خراب میشه و باعث جلوگیری از عبور نور میشه که مشخصا باعث کم نور شدن میشه.
            البته منکر ال ای دی دو چیپ نمیشم.این نوع وجود داره و برای اینکه بدونین یقین کنین موقع مشاهده دو چیپ داخل ال ای دی مشاهده میکنین ولی قیمت دوبرابری رو هم باید در نظر داشته باشین.البته برای مارک های بی کیفیت دو چیپ شدن قیمت رو برابر تک چیپ مارکهای خوش کیفیت میکنه.در مورد چیپ درشت هم بازم تایید میکنم ولی به هیچ وجه ملاکی برای کیفیت نیست.مثال بگم دو شرکت Sanan و Epistar از شرکت های معروف تولید چیپ هستن.چیپ 38 میل سانان با چیپ 30 میل اپیستار قیمت یکسانی داره.ولی از لحاظ کیفی چیپ اپیستار خیلی بهتر از سانان هست و حتی نور بیشتری هم تولید میکنه با اینکه سایز کوچیکتری داره.
            در نهایت اینکه سعی کنین حرف فروشنده رو به راحتی قبول نکنین.متاسفانه برای فروش خیلی کارا میکنن.
            Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین جباری
              دوست عزیز من خودم از چین ال ای دی وارد میکنم.این چیزی هم که گفتم رو هیچ وقت واردکننده دیگه بهتون نمیگه چون هیچ ماست بندی ماست خودش رو ترش نمیگه.توضیح زیر رو از ویکی پدیا براتون میذارم:
              There are two primary ways of producing white light-emitting diodes (WLEDs), LEDs that generate high-intensity white light. One is to use individual LEDs that emit three primary colors[93]—red, green, and blue—and then mix all the colors to form white light. The other is to use a phosphor material to convert monochromatic light from a blue or UV LED to broad-spectrum white light, much in the same way a fluorescent light bulb works.
              دو روش تولید ال ای دی سفید رو میگه.که البته ما با روش اول کار نداریم و روش دوم یعنی استفاده از ال ای دی آبی و فسفر زرد استفاده میشه.شما ال ای دی سفید بخصوص کلاهی رو از فاصله دور نگاه کنین در حاشیه هاله آبی مشاهده میکنین که دقیقا به خاطر نشت نوری از کنارهای فسفر هست. در ضمن یک علت اصلی که ال ای دی رنگ سفید بعد از یک مدت دچار افت نور میشه دقیقا به همین فسفر برمیگرده.اگر جنس فسفر مناسب نباشه رفته رفته خراب میشه و باعث جلوگیری از عبور نور میشه که مشخصا باعث کم نور شدن میشه.
              البته منکر ال ای دی دو چیپ نمیشم.این نوع وجود داره و برای اینکه بدونین یقین کنین موقع مشاهده دو چیپ داخل ال ای دی مشاهده میکنین ولی قیمت دوبرابری رو هم باید در نظر داشته باشین.البته برای مارک های بی کیفیت دو چیپ شدن قیمت رو برابر تک چیپ مارکهای خوش کیفیت میکنه.در مورد چیپ درشت هم بازم تایید میکنم ولی به هیچ وجه ملاکی برای کیفیت نیست.مثال بگم دو شرکت Sanan و Epistar از شرکت های معروف تولید چیپ هستن.چیپ 38 میل سانان با چیپ 30 میل اپیستار قیمت یکسانی داره.ولی از لحاظ کیفی چیپ اپیستار خیلی بهتر از سانان هست و حتی نور بیشتری هم تولید میکنه با اینکه سایز کوچیکتری داره.
              در نهایت اینکه سعی کنین حرف فروشنده رو به راحتی قبول نکنین.متاسفانه برای فروش خیلی کارا میکنن.
              حق با شماست
              من منظورم دو چیپ بود، عکسی هم که قرار دادم از اینترنت گرفتم چون عکس LED دو چیپی که بهم نشون دادند پیدا نکردم تا بزارم
              ال ای دی های سفید فسفری که ارزون هستند
              یک نمونه قیمتی که از دو چیپ دارم از 140 تومن تا 180 هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X