با سلام
خوشبختانه تاپیک های خیلی خوبی پیرامون تمام بحث های مربوط به تابلو الیدی ثابت در انجمن موجود می باشد
اما متاسفانه مشکلاتی هم در آنها دیده می شود؛اعم از اینکه پراکنده هستند و یا آنقدر سوال پرسیده شده که وقتی آدم تعداد پست ها را می بیند فرار می کند!

این شد که تصمیم گرفتم یک تاپیک کاملا جامع بزنم و تمام بحث های مربوط به تابلو ثابت را از صفر تا قرار داد و بازاریابی و فروش و نصب و ساخت و فلاشر و....را از نو بنویسم؛البته بدیهی است که از تاپیک های قدیمی کمال استفاده را خواهم کرد
همچنین برای اینکه این تاپیک به حال تاپیک های قبلی نیفتد،این تاپیک قفل و مهم میشه
همینطور پس از توضیح کامل و مختصر و مفید؛لینک تاپیک های مربوط به هر بخش نیز آورده خواهد شد تا در صورت نیاز به آنها مراجعه شود
البته تمام این کارها قرار نیست یک روزه انجام شود؛پس عجله نکنید
سعی میکنم هیچ نکته ای از قلم نیفتد؛اما اگر احساس کردید نکته ای رو نگفتم و یا سوالی براتون پیش اومد،به شرط اینکه به مبحث مورد سوال رسیده بودیم میتونید در این تاپیک بپرسید
بدیهی است اگر قبل از رسیدن به یک موضوع سوالی پرسیده بشه،سوالتون حذف میشه
خوشبختانه تاپیک های خیلی خوبی پیرامون تمام بحث های مربوط به تابلو الیدی ثابت در انجمن موجود می باشد

اما متاسفانه مشکلاتی هم در آنها دیده می شود؛اعم از اینکه پراکنده هستند و یا آنقدر سوال پرسیده شده که وقتی آدم تعداد پست ها را می بیند فرار می کند!

این شد که تصمیم گرفتم یک تاپیک کاملا جامع بزنم و تمام بحث های مربوط به تابلو ثابت را از صفر تا قرار داد و بازاریابی و فروش و نصب و ساخت و فلاشر و....را از نو بنویسم؛البته بدیهی است که از تاپیک های قدیمی کمال استفاده را خواهم کرد

همچنین برای اینکه این تاپیک به حال تاپیک های قبلی نیفتد،این تاپیک قفل و مهم میشه

همینطور پس از توضیح کامل و مختصر و مفید؛لینک تاپیک های مربوط به هر بخش نیز آورده خواهد شد تا در صورت نیاز به آنها مراجعه شود

البته تمام این کارها قرار نیست یک روزه انجام شود؛پس عجله نکنید

سعی میکنم هیچ نکته ای از قلم نیفتد؛اما اگر احساس کردید نکته ای رو نگفتم و یا سوالی براتون پیش اومد،به شرط اینکه به مبحث مورد سوال رسیده بودیم میتونید در این تاپیک بپرسید
بدیهی است اگر قبل از رسیدن به یک موضوع سوالی پرسیده بشه،سوالتون حذف میشه

البته خیلی هم وقت و کار می بره هاااااا
چون هم خیلی وقت میبره و هم خرج مغازه و ... هم هست...من چون مغازه ندارم کیف میکنم وگرنه تابلو سازها اگر مشتریشون کم باشه باید به زور دخل و خرجشون رو یکی کنن....مخصوصا که الان دست هم خیلی زیاد شده

)
.......دلیلش اینه که این جریان بیشتر کشیدن الیدی با گرمتر شدن رو در نظر نگرفتن!........حالا یه چیز بدترم بگم:وقتی الیدی گرم میشه جریان بیشتری میکشه و وقتی جریان بیشتری میکشه بازم گرمتر میشه و این یعنی بازم جریان بیشتری میکشه و همینطور تا یه جایی پیش میره.....حالا به همه این ها گرم شدن ناشی از تابستان و تابش آفتاب و .....هم اضافه کنید!همینه که دیده میشه یه الیدی بدبخت که دست یه آدم ناشی افتاده ییهو داره دوبرابر جریان مجازشو تحمل میکنه!

)اومدن و یه روش پیدا کردن که شما مجبور نباشید این همه مقاومت سری کنین.....البته کمی ریسکی تره ولی اگر خوب انجام بشه جواب میده....من و همکارم که سالیان ساله مشکلی نداشتیم.
)
......
دیدگاه