اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از وایرلس برای مین برد های تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از وایرلس برای مین برد های تابلو روان

چند سال پیش میخواستم تابلویی درست کنم که بشه از راه درو کنترلش کرد با استفاده از مین hde ویک ای پی استاتیک میشه این کار راکرد اما اون زمان یکی از وارد کننده ها به من گفت میتونی از m10استفاده کنی که من پیگیریش نکردم
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

پاسخ : استفاده از وایرلس برای مین برد های تابلو روان

نوشته اصلی توسط 1hoshmand
      چند سال پیش میخواستم تابلویی درست کنم که بشه از راه درو کنترلش کرد با استفاده از مین hde ویک ای پی استاتیک میشه این کار راکرد اما اون زمان یکی از وارد کننده ها به من گفت میتونی از m10استفاده کنی که من پیگیریش نکردم
      در صورتی که از HDE یا M10 استفاده بکنید ، باز هم اول و آخرش نیاز به کابل و کابل کشی دارید.
      همچنین در صورتی که بخواهید از کارت های مذکور بصورت بی سیم استفاده بکنید ، نیاز به روتر ، مودم و کامپیوتر دارید که عملا نه مقرون به صرفه هست و نه کارایی مناسبی برای تابلوی کوچک خواهد داشت. در ضمن هزینه ی مودم و روتر هم از خود کارت بیشتر میشه.
      جهت بیسیم کردن تابلو معمولی میتونید از دو مدل کارت که بسیار مقرون به صرفه هستند استفاده بکنید.
      یکی همین کارتی هست که آقا مجتبی معرفی کرد، که اونم فقط آقای دیلمی داره و ظاهرا بیشتر از یکی دو کارتن هم نیاورده.
      یکی هم 3 مدل از کارت های HD هست که با پسوند W مشخص شده اند و فقط در تعداد هاب با هم اختلاف دارند.
      هر چهار کدل کارت هم تقریبا هم قیمت هستند و اختلاف زیادی با هم ندارند.

اما کارایی کارت های HD با کارتی که آقا مجتبی معرفی کردن خیلی تفاوت داره.
      استفاده ی بیسیم از کارت های HD راحته. طوری که دقیقا مثل مودم WiFi میتونید تو PC یا لپ تاپ سرچ بکنید و پس از شناسایی بهش متصل شده و کارتون رو ادامه بدید.
      اما در عین حال که استفاده ی راحتی داره ، کارایی زیادی نداره. چون فقط جاهای به درد میخوره که در نزدیکی سه چهار (شاید کمی بیشتر) متریش کامپیوتر باشه. و جاهایی که امکان وجود کامپیوتر یا اصلا WIFI نیست ، نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد.؛ همچنین ممکنه تابلو جایی نصب بشه که به علت فاصله ی زیاد ، اصلا ارتباط با کامپوتر میسیر نشه.
      اما کارتی که آقا مجتبی معرفی کردند اینطوری نیست. کار کردن باهاش کمی ادا داره و وقت میبره. اما به راحتی میتونید در خانه یا محل کار یا هر کجا که دسترسی به کامپیوتر دارید ، برنامتون رو به حافظه ی پرتابل انتقال بدید (دقیقا مثل ارسال برنامه به کول دیسک) و حافظه رو که فقط اندازه ی یک گوشی معمولی هست رو هر جا که خواستید ببرید و بافشردن یه دکمه برنامه رو انتقال بدید. فقط ارتباط با تابلئ حدود یکی دو دقیقه طول میکشه و نیاز به روشن و خاموش کردن تابلو هست.

حالا هر کسی میتونه بسته به نیازش یا نیاز مشتریش ، یکی از این دو مدل کارت رو انتخاب بکنه.

البته یه چیز دیگه هم عرض بکنم ، دیلمی قول داده برام کارت کنترلر سیم کارت خور بیاره انشااله.
      انشااله هر وقت گرفتم و راه اندازی کردم ، براتون معرفیش میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X