سلام وقت بخیر. دوستان ۶ عدد پاور ال ای دی رو سری کردم. آداپتور ۱۲ ولت ۱ آمپر استفاده کردم. دلیل داغ شدن بیش از حد پاور ال ای دی ها جریان هست یا ولتاژ ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
جربان یا ولتاژ چند پاور ال ای دی را داغ میکند؟
Collapse
X
-
با سلام به شما...نوشته اصلی توسط sinasaffarian نمایش پست هاسلام وقت بخیر. دوستان ۶ عدد پاور ال ای دی رو سری کردم. آداپتور ۱۲ ولت ۱ آمپر استفاده کردم. دلیل داغ شدن بیش از حد پاور ال ای دی ها جریان هست یا ولتاژ ؟
ایا با ولتمتر، ولتاژ،خروجی،آداپتور را گرفتید ..که دقیقا چند ولت است؟ قبل از وصل به
LED ها و بعد از وصل به LED ها..جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۸:۲۲ ۱۴۰۳/۰۹/۱۲.
-
الیدی ها توی اطلاعاتشون دقیقا چند ولت و چند وات نوشتهنوشته اصلی توسط sinasaffarian نمایش پست هاسلام وقت بخیر. دوستان ۶ عدد پاور ال ای دی رو سری کردم. آداپتور ۱۲ ولت ۱ آمپر استفاده کردم. دلیل داغ شدن بیش از حد پاور ال ای دی ها جریان هست یا ولتاژ ؟
دیدگاه
-
باسلام
قطعا جریان هست. درواقع این جریان هستش که باعث گرم شدن یک قطعه الکترونیکی یا وسیله الکتریکی میشه و منشا این افزایش جریان هم یکیش میتونه زیاد بودن ولتاژ اعمال شده باشه. همونطور که میدونید مقاومت الکتریکی یک قطعه یا وسیله همیشه ثابت هست و طبق قانون اهم شما هرچقدر ولتاژ زیادی بهش اعمال کنید جریان بیشتری ازش عبور میکنه و باعث داغ شدن و در نهایت سوختن اون قطعه یا وسیله میشه.
شما باید میزان ولتاژ و جریان مصرفی اون LED رو بدونید که معمولاااا برای پاور LED های 1-3 وات، این مقدار 3.2 ولت هست. جریان هم بستگی به توان LED داره ولی پیشنهاد میکنم با استفاده از یک مقاومت، میزان این جریان رو محدود کنید.
موفق باشید*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***
دیدگاه
-
با سلام به شما ...با ۲ ولت برای هر LEDنوشته اصلی توسط sinasaffarian نمایش پست هاسلام وقت بخیر. دوستان ۶ عدد پاور ال ای دی رو سری کردم. آداپتور ۱۲ ولت ۱ آمپر استفاده کردم. دلیل داغ شدن بیش از حد پاور ال ای دی ها جریان هست یا ولتاژ ؟
هیچکدام از LED ها ...هیچکدام روشن .
نمی شوند ...قطعا ولتاژ ..آداپتور شما
. بیشتر از ۱۲ ولت است..جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۳:۱۷ ۱۴۰۳/۰۹/۱۳.
دیدگاه
-
ولتاژ ورودی/تغذیه. قرمز: 2.2-2.5 ولت ; جریان مصرفی. 300-700 میلی آمپرنوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها
با سلام به شما...
ایا با ولتمتر، ولتاژ،خروجی،آداپتور را گرفتید ..که دقیقا چند ولت است؟ قبل از وصل به
LED ها و بعد از وصل به LED ها..
دیدگاه
-
ولتاژ،ورودی تغذیه ..دقیقا چند ولت است ؟نوشته اصلی توسط sinasaffarian نمایش پست ها
ولتاژ ورودی/تغذیه. قرمز: 2.2-2.5 ولت ; جریان مصرفی. 300-700 میلی آمپر
..با ولتمتر بگیر لطفا ...
دیدگاه

دیدگاه