اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی مارک ال ای دی های خوب و قیمتشون :applause:

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی مارک ال ای دی های خوب و قیمتشون :applause:

فکر نمیکنم 300 لومنی باشه.
    قیمت 130 لومنی حدود 2000 تومنه.

دیدگاه

سلام.یک سوال.فرض کنید شما ال ای دی 130 یا 140 لومنی یا حتی 120 لومنی خریدین از کجا متوجه میشید واقعا همین مقدار لومن رو میده؟؟ اونم تو بازاره آشفته اینجا.تو هفته پیش من یک سری ال ای دی پیدا کردم یک وات قرمز (از تهران) و ازش 1000 عدد خریدم بعد که اومد متوجه شدم نیم واته و همشو پس فرستادم.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام.یک سوال.فرض کنید شما ال ای دی 130 یا 140 لومنی یا حتی 120 لومنی خریدین از کجا متوجه میشید واقعا همین مقدار لومن رو میده؟؟ اونم تو بازاره آشفته اینجا.تو هفته پیش من یک سری ال ای دی پیدا کردم یک وات قرمز (از تهران) و ازش 1000 عدد خریدم بعد که اومد متوجه شدم نیم واته و همشو پس فرستادم.
        خوب شما از کوجا فهمیدی نیم واته؟ :mrgreen:
        خوب شما وختی از 70 لومن مقایسه داشتی تا 120 لومن خوب حتی چشمی هم میتونی بفهمی نور چه مقدار بیشتره-حتی میشه یه وسیله با کاربرد لوکس متر ساخت ولی خیلی آماتوری و غیر حرفه ای
        البته اصلش اینه که لوکس متر داشته باشیم
        ولی من خودم برای مثال همین هالوژن های 3وات رو لنزاشو باز کردم چیپ هاشو با نمونه 100 لومنی که خودم داشتم مقایسه کردم خیلی اونا نورشون کمتر بود! پس برای 100 لومن و بالاتر رقیبی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
          خوب شما از کوجا فهمیدی نیم واته؟ :mrgreen:
          خوب شما وختی از 70 لومن مقایسه داشتی تا 120 لومن خوب حتی چشمی هم میتونی بفهمی نور چه مقدار بیشتره-حتی میشه یه وسیله با کاربرد لوکس متر ساخت ولی خیلی آماتوری و غیر حرفه ای
          البته اصلش اینه که لوکس متر داشته باشیم
          ولی من خودم برای مثال همین هالوژن های 3وات رو لنزاشو باز کردم چیپ هاشو با نمونه 100 لومنی که خودم داشتم مقایسه کردم خیلی اونا نورشون کمتر بود! پس برای 100 لومن و بالاتر رقیبی نیست
          سلام.خب روش نوشته بود.نوشته بود نیم وات و نوشته بود حدوده 3.2 در 0.175 میلی آمپر.
          بله دیگه وقتی تفاوت نوری زیاد باشه که بله ولی بین مثلا 110 و 120 لومن با چشم خیلی تفاوته که متوجه بشی؟؟؟فکر نکنم.منم تویه خریدهام اول تعداد کمی از یک نمونه میخرم و بعد مثلا باهش یک لامپ میسازم و با یک نوع ال ای دیه دیگه که قبلا باهش لامپ ساختم مقایسه میکنم و بعد متوجه میشم که کدوم لومنش بیشتر ولی دیگه متوجه نمیشم که کدوم چند لومنه.لومن سنج هم که خیلی گرونه ....
          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            سلام.خب روش نوشته بود.نوشته بود نیم وات و نوشته بود حدوده 3.2 در 0.175 میلی آمپر.
            بله دیگه وقتی تفاوت نوری زیاد باشه که بله ولی بین مثلا 110 و 120 لومن با چشم خیلی تفاوته که متوجه بشی؟؟؟فکر نکنم.منم تویه خریدهام اول تعداد کمی از یک نمونه میخرم و بعد مثلا باهش یک لامپ میسازم و با یک نوع ال ای دیه دیگه که قبلا باهش لامپ ساختم مقایسه میکنم و بعد متوجه میشم که کدوم لومنش بیشتر ولی دیگه متوجه نمیشم که کدوم چند لومنه.لومن سنج هم که خیلی گرونه ....
            خوب دیگه. پس وختی طرف یه چیپ بهت میده به اسم 3 وات ولی مشخصاتش جریان و ولتاژش 1واته یعنی چی؟

به نظر من 10 لومن قابل حسه! آخه یه سری بود 600-700 تومن قیمتش بود طرف گفت 90 تا 100 لومنه ولی من با نمونه های چینی تو بازار مقایسه کردم نورش خیلی بیشتر بود و واسه همین حدس میزنم نمونه های چینی بازار زیر 80 لومنه! بعد یسری نمونه گرفتن 100-110 لومن و یه سری 110-120 لومن جالبه که تفاوت نورشون محسوس بود!
            لوکس متر که آره خعلی گرونه ....
            ولی به نظرت نمیشه با فتوسل های ال دی آر یا سولار یه نور سنج درست کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X