اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای انتخاب منبع تغذیه مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای انتخاب منبع تغذیه مناسب

با سلام
    بنده تعداد 4 عدد پاور الیدی 3 وات را به طور سری به هم بستم و حالا دنبال منبع تغذیه هستم.اما نمیدونم کدوم نوع تغذیه برای این الدی ها مناسبه؟
    منبع تغذیه سوئیچینگ
    ادابتور
    یا الیدی درایور
    در ضمن من از یه چیزی شبیه ادابتور استفاده کردم که 5 ثانیه بعد از قطع جریان برق خاموش می شد و بعد از وصل جریان هم جرقه میزد که احتیاطآ ازش استفاده نمیکنم.حالا مشکلی داره یا همینجوریه و اصلا چیه؟
    راستی اصطلاحات و مشخصه های الیدی درایور ها مثلا LED Driver (25-36)x1W یا 20W LED Driverچیه و اصلا ولتازشون چقدره و بر جه اساس باید انتخابشون کنم؟

پاسخ : راهنمایی برای انتخاب منبع تغذیه مناسب

خب اگه سوالام زیاده لا اقل یکیش رو جواب بدید.

دیدگاه

بهترین چیز همون ال ای دی درایوره
      LED Driver (25-36)x1W یعنی 25 تا 36 تا ال ای دی یک وات رو راه اندازی میکنه
      20W LED Driver یعنی یک عدد ال ای دی 20 وات رو راه اندازی میکنه

دیدگاه

با تشکر از جواب شما.
        1.اما ولتاز این الیدی درایورها رو چجوری باید فهمید؟
        2.واینکه میشه (3-1)x1W بجاش یه 3 وات گذاشت؟
        3.و این درایور ها موقع اتصال به برق جره میزنند؟

دیدگاه

خواهش میکنم
          ولتاژ ال ای دی درایور ها متغیره و بستگی به تعداد ال ای دی که بهش وصل میکنی داره . از نظر الکترونیکی ال ای دی درایور یک منبع جریان هست یعنی جریانش ثابته و ولتاژش بسته به بار تغییر میکنه جریان برای یک وات حدود 350 میلی امپره و ... شما فقط به واتش دقت کن مثلا به درایور 4-7*1w باید 4 تا 7 ال ای دی یک وات وصل بشه نه بیشتر نه کمتر
          سوال 2 نه نمیشه
          سوال 3 رو منظورتون رو متوجه نشدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
            خواهش میکنم
            ولتاژ ال ای دی درایور ها متغیره و بستگی به تعداد ال ای دی که بهش وصل میکنی داره . از نظر الکترونیکی ال ای دی درایور یک منبع جریان هست یعنی جریانش ثابته و ولتاژش بسته به بار تغییر میکنه جریان برای یک وات حدود 350 میلی امپره و ... شما فقط به واتش دقت کن مثلا به درایور 4-7*1w باید 4 تا 7 ال ای دی یک وات وصل بشه نه بیشتر نه کمتر
            سوال 2 نه نمیشه
            سوال 3 رو منظورتون رو متوجه نشدم
            بابت تاخیرم عذر خواهی میکنم.
            این مطلب یکمی برام گیج کننده است.خب شما میگید که جریان ثابته.خب اگه 3 تا 1وات رو سری کنیم جریان تقریبی1امپر ازش میگذره.حالا اگه یه 3 وات هم بذاریم همون جریان رو لازم داره.پس چرا نمیشه؟ :surprised: :surprised: :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
              بابت تاخیرم عذر خواهی میکنم.
              این مطلب یکمی برام گیج کننده است.خب شما میگید که جریان ثابته.خب اگه 3 تا 1وات رو سری کنیم جریان تقریبی1امپر ازش میگذره.حالا اگه یه 3 وات هم بذاریم همون جریان رو لازم داره.پس چرا نمیشه؟ :surprised: :surprised: :surprised:
              اگه سه تا ال ای دی رو سری کنیم جریانی که عبور میکنه ثابته حدود 350 میلی این ولتاژه که تغییر میکنه و سه برابر میشه .

دیدگاه

یه نکته رو که باید بگم اینه که جریان ماکس ال ای دی 3 وات 700 میلی آمپره نه 1 آمپر :biggrin:
                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                  اگه سه تا ال ای دی رو سری کنیم جریانی که عبور میکنه ثابته حدود 350 میلی این ولتاژه که تغییر میکنه و سه برابر میشه .
                  اها oo: oo: oo:
                  خب حالا میایم و دو تا الیدی درایور رو موازی میبندیم.......حالا چی؟
                  یه نکته رو که باید بگم اینه که جریان ماکس ال ای دی 3 وات 700 میلی آمپره نه 1 آمپر
                  با این وجود ولتازش چند ولت هستش؟بعد هم این عدد 700م امپر در همه رنگها یکیه؟ :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                    اها oo: oo: oo:
                    خب حالا میایم و دو تا3وات رو موازی میبندیم.......حالا چی؟
                    با این وجود ولتازش چند ولت هستش؟بعد هم این عدد 700م امپر در همه رنگها یکیه؟ :smile:
                    برای روشن کردن دو تا سه وات موازی باید 1 تا 1.5 امپر جریان بهش بدی .
                    ولتاژ 3 وات ، 3 ولت یا یکم بیشتر هست
                    جریان توی همه ال ای دی ها یکیه و توی رنگ های مختلف ولتاژ ها متفاوته (معمولا زرد و قرمز از بقیه کمتره)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                      برای روشن کردن دو تا سه وات موازی باید 1 تا 1.5 امپر جریان بهش بدی .
                      ولتاژ 3 وات ، 3 ولت یا یکم بیشتر هست
                      جریان توی همه ال ای دی ها یکیه و توی رنگ های مختلف ولتاژ ها متفاوته (معمولا زرد و قرمز از بقیه کمتره)
                      خب فکر کنم واقعآ متوجه شدم....
                      حالا میشه دو تا الیدی درایور( 1w* (1-3 رو به هم موازی کنیم و جریان مورد نظر رو برای 3 تا 3 وات بدست بیاریم؟
                      یا این که دوتا پاور الیدی 1 وات رو به طور موازی به الیدر درایور 3وات متصل کنیم>>>
                      و اینکه این پ الیدی های 3وات با ولتاز 3ولت درواقع 2 وات هستند.درسته؟
                      ببخخشید که اینقدر سوال میکنم... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                        خب فکر کنم واقعآ متوجه شدم....
                        حالا میشه دو تا الیدی درایور( 1w* (1-3 رو به هم موازی کنیم و جریان مورد نظر رو برای 3 تا 3 وات بدست بیاریم؟
                        یا این که دوتا پاور الیدی 1 وات رو به طور موازی به الیدر درایور 3وات متصل کنیم>>>
                        و اینکه این پ الیدی های 3وات با ولتاز 3ولت درواقع 2 وات هستند.درسته؟
                        ببخخشید که اینقدر سوال میکنم... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
                        درستش اینه که از درایور 3 وات استفاده کنید چون اگه درایور ها کمی ولتاژ و جریان خروجیشون متفاوت باشه ممکنه مشکل پیش بیاره
                        اینم از نظر تئوری میشه تست کنید و جریان هر شاخه و ولتاژ دو سر ال ای دی ها رو بگیرید ببینید در حد مجاز هست یا نه.
                        درسته اگه ولتاژ رو 3.5 و جریان رو 700 میلی بگیریم توانش تازه میشه 2.45 وات بیشتر از این هم فکر نکنم کشش داشته باشه
                        دوست عزیز من هم در مورد مبحث ال ای دی پاور اطلاعات زیادی ندارم چند وقته یکم دارم باهاش کار میکنم

دیدگاه

باز هم از شما دوست گرامی تشکر میکنم.
                          راستش من میخواستم از فروشگاه همین سایت الیدی درایور خریداری کنم که متاسفانه 3واتش رو نداشت.به هر دری هم زدم که از اون یکی ها استفاده کنم که باز هم نشد.
                          حالا گزینه های من منبع تغذیه سوئیچینگ و اداپتور هست که کار باهاشون راحت تره.... حالا نمیدونم باز هم از کدومشون استفاده کنم.ایا اینها تاثیر مخربی روی الیدی ها دارند یا نه؟و اگر شما منبع سوئیچ رو پیشنهاد میکنید ایا این وسیله به وسایل برقی منزل ممکنه اسیب برسونه.....لطفآ در این موارد هم راهنماییم کنید.
                          خیلی ممنونم که وقتتون رو در اختیارم میزارید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                            باز هم از شما دوست گرامی تشکر میکنم.
                            راستش من میخواستم از فروشگاه همین سایت الیدی درایور خریداری کنم که متاسفانه 3واتش رو نداشت.به هر دری هم زدم که از اون یکی ها استفاده کنم که باز هم نشد.
                            حالا گزینه های من منبع تغذیه سوئیچینگ و اداپتور هست که کار باهاشون راحت تره.... حالا نمیدونم باز هم از کدومشون استفاده کنم.ایا اینها تاثیر مخربی روی الیدی ها دارند یا نه؟و اگر شما منبع سوئیچ رو پیشنهاد میکنید ایا این وسیله به وسایل برقی منزل ممکنه اسیب برسونه.....لطفآ در این موارد هم راهنماییم کنید.
                            خیلی ممنونم که وقتتون رو در اختیارم میزارید...
                            منبع تغذیه سوئیچینگ بهتره اما اگه نگران تداخل در سایر مصرف کننده های موجود روی فاز مورد نظر هستید یا دستگاه های حساسی دارید نگرانیتون بجاست واین مساله بر میگرده به کیفیت طراحی و ساخت منبع سوئیچینگ مورد نظر ، درصورتی که منبعی که تهیه میکنید از طراحی و ساخت خوبی برخوردار باشه هیچ مشکلی براتون بوجود نمیاره پس حتما از جنس خوب برای سوئیچینگ استفاده کنید .

در مورد ال ای دی پاور زیاد مسئله رو نباید پیچیدش کنیم شما به هر روش یا از هر منبعی بتونید ولتاژ و جریان مناسب به ال ای دی رو برسونید فرقی نمیکنه و اگر من بهتون گفتم که بهترین راه درایوره فقط به دلیل اینه که برای همین منظور طراحی شده و احتیاج به قطعه اضافی نداره ولی مثلا در سوئیچینگ باید ولتاز و جریان با مقاومت تنظیم بشن و اگر اشتباه بشه ممکنه به ال ایدی اسیب برسه حالا یا کوتاه مدت یا بلند مدت .
                            درضمن حتما مساله هیت سینک و خنک نگه داشتن ال ای دی رو هم به اندازه مساله تغذیه جدی بگیرید .

دیدگاه

اون که حتمآ....
                              یه منبع سوئیچینگ خوب پیدا کردم.اما روش استفادش رو نمیدونم.اینهاش:http://eshop.eca.ir/%D8%A2%D8%AF%D8%...AF-12v-2A.html
                              خب اگه جریانش ثابته چرا ولتازش متغیر نیست و اگه ولتازش ثابته چرا جریانش...................
                              بگذریم.حالا من باید مثل ادابتور ولتازش رو ثابت در نظر بگیرم یا مثل درایور ها جریانشرو که بتونم محاسبات پیچیدش رو رو انجام بدم؟ها :surprised:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X