اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد ریدسوییچ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد ریدسوییچ

با سلام خدمت دوستان عزیز من مدرک ارشد مهندسی نفت دارم و میخوام واسه ماشینم سوییچ مخفی درست کنم. یعنی یک سوییچ را در مسیر پمپ بنزین یا دلکو ماشین بذارم که مخفی باشه و دزد که وارد ماشین میشه تا این سوییچ را فعال نکنه نتونه ماشین روشن بشه.
    حالا میخوام از رید سوییچ استفاده کنم.
    1- اول اینکه رید سوییچ تا چند آمپر را تحمل میکنه و تو بدترین دما مثلا حداکثر 60 درجه
    2- میگن با نزدیک شدن آهنربا به رید سوییچ جریان برق برقرار میشه . حالا اگه اهنربا را از این سوییچ دور کنیم جریان برق همچنان برقرار میشه یا قطع میشه؟(اگه جریان برق همچنان با برداشتن آهنربا ادامه دار هست آیا با خاموش کردن و روشن کردن دوباره خودرو این رله هنوز فعاله یا دوباره باید آهنربا بهش نزدیک بشه؟)
    من رشته ام برق نیست لطفا خیلی سلیس و روان توضیح بدید با سپاس از شما.
    چون از هرکس میپرسم جواب درستی نمیده
    در ضمن اگه برای اینکار سوییچ دیگه ای به ذهنتون میرسه که توانایی این کار را برای من داشته باشه بگید
    سپاس

پاسخ : راهنمایی در مورد ریدسوییچ

سلام
    اول بگم که بهتر بود سوالتون زا یه جای بهتر میذاشتید.
    رید سوییچ ها برای جریان هایی در حد میلی آمپر ساخته شدند و اصلا به درد کار شما نمی خورند.اما من اصلا نفهمیدم که چرا میخواید از این نوع سوییچ استفاده کنید.
    شما یه کلید میخواید که هر وقت خواستید ماشین رو روشن کنید،باید فعالش کنید.خوب از یه کلید ساده استفاده کنید.
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی در مورد ریدسوییچ

باسپاس این سوییچ فقط برای تحریک رله برای من کاربرد دارد و فکر نکنم آمپر بالایی بکشه .در ضمن من میخوام با استفاده از جریان مغناطیس این سوییچ فعال بشه نه این که با کلید ساده .مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X