سلام.
من میخوام 7تا الیدی پاور سبز و 7 تا ابی و 11 تا قرمز رو با تغذیه سوئیچینگ 24 ولت 5 امپر راه بندازم.البته الیدی های همرنگ بطور سری بسته میشن و میشن 3 شاخه.حالا در مورد تغذیه سوال دارم. یه منبع تغذیه گرفتم که 24 ولت 5 امپر هستش اما چهارتا خروجی داره.یعنی رو دوتاش نوشته+(ولتاز مثبت) و رو دوتاش نوشته منفی .حالا میشه راهنمایی کنید که چطوری ازش استفاده کنم؟؟؟
و اینکه در هر شاخه چه مقاومتی بزارم خوبه؟
من میخوام 7تا الیدی پاور سبز و 7 تا ابی و 11 تا قرمز رو با تغذیه سوئیچینگ 24 ولت 5 امپر راه بندازم.البته الیدی های همرنگ بطور سری بسته میشن و میشن 3 شاخه.حالا در مورد تغذیه سوال دارم. یه منبع تغذیه گرفتم که 24 ولت 5 امپر هستش اما چهارتا خروجی داره.یعنی رو دوتاش نوشته+(ولتاز مثبت) و رو دوتاش نوشته منفی .حالا میشه راهنمایی کنید که چطوری ازش استفاده کنم؟؟؟
و اینکه در هر شاخه چه مقاومتی بزارم خوبه؟

eca در 

چون این اعداد و ارقام( ولتاژ فوروارد) دقیق نیست و حتی 0.2 ولت اختلاف هم کلی تفاوت تو نور ایجاد میکنه(چون ولتاژ تغذیه سوییچینگ نزدیک به ولتاژ الیدی های سری شده هست) حالا راحت میتونید مقاومت رو انتخاب کنید: تعداد الیدی * ولتاژی که تو تست به دست اوردین رو از ولتاژ تغذیه کم میکنید و تقسیم بر 0.6 آمپر کنید 
دیدگاه