اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن 20 تا led با 220 ولت مستقیم!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن کردن 20 تا led با 220 ولت مستقیم!!!

با مقاومت 5 وات 1.5 کیلو هم تست کردم. یک نکته که هیچ کدوم از ما به اون توجه نکردیم ولتاژ ac دوسر مقاومت هست.
    داریم:

Vrms=Sqrt l[(vdc*vdc)+(Vac,rms*Vac,rms)]l

و طبق آزمایش من ولتاژ ac دو سر مقاومت 80ولت و dc آن 60 ولت بود. پس Vrms دوسرش میشه 100 ولت و توانش میشه 6.6 وات.
    در اولین فرصت یه مقاومت 10 وات میگیرم و دوباره تست میکنم. ممنون از کمک بچه ها :applause:

دیدگاه

دوست عزیز تو انجمن یک سرچ کن این مبحث وجود دارد و نقشه انرا یکی از دوستان گذاشته

دیدگاه

:applause::nice:

تقریبا میشه گفت جواب داد:

مقاومت 10کیلو اهم و 5یا10 وات (من 10وات گذاشتم)
        20 تا led سوپر سفید

اینهم نقشه مدار:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط {حمید رضا}
          :applause::nice:

تقریبا میشه گفت جواب داد:
          چرا تقریبا ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده

چرا تقریبا ؟
            یه چیزی تو مایه های تواضع و این طور چیزا...

دقیقا کار کرد و الان هم کنار آکواریمم گذاشتم. تو شب خیلی جذابش کرده و خیلی کم مصرف هست. تست دما هم روش انجام دادم . دمای مقاومت تا 70 ماکزیمم شد.

تو عایق بندیش دقت کنید که خیلی خطر ناکه

دیدگاه

سلام به تمامی دوستان
              من هم این هالوژنهایی داخل آنها LED بود را دیده بودم تا یک روز راهم افتاد به خیابان لاله زار و یکی از چشمک زنهاش رو خریدم که چینی بود وبعدش رفتم خیابان جمهوری که در پاساژ امجد یه جارو پیدا کردم که خودش از این چراغ ها تولید می کرد از طرف خواستم یه مدار بازش رو که هنوز جمعش نکرده به همون قیمت 2500 که می فروخت بهم بده اما نداد به ناچار یک دانه ازش خریدم اومدم خونه دیدم توشو پر از چسب حرارتی که بهیچ عنوان نمیشه بازش کرد برای همین گذاشتمش دم شومینه بعد از 2 تا 3 ساعت چسبش وا رفت و مدارشو بیرون کشیدم . البته در این مدار از 18 تا LED استفاده شده . وقتی مدارشو کامل باز کردم دیدم که از 18 عدد دیود نورانی سفیدکه (به صورت سری به هم وصل شده ) و دو تا مقاومت و یک خازن پلیستر ویک خازن الکترولیت و یک پل دیود تشکیل شده چون تو مدارات جدیداً زیاد می بینم که از RC موازی برای کاهش ولتاژ زیاد استفاده می کنند برای همین من دنبال محاسباتش می گشتم که به سایت شما بر خوردم . حالا هر کی محاسبات اینگونه از مدارات (RC) رو دارد کمک کنه
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedrdx
                برای همین من دنبال محاسباتش می گشتم که به سایت شما بر خوردم . حالا هر کی محاسبات اینگونه از مدارات (RC) رو دارد کمک کنه
                ممنون
                سلام

ببینید این به دردتون می خوره ؟
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=6649.0

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedrdx
                  سلام به تمامی دوستان
                  من هم این هالوژنهایی داخل آنها LED بود را دیده بودم تا یک روز راهم افتاد به خیابان لاله زار و یکی از چشمک زنهاش رو خریدم که چینی بود وبعدش رفتم خیابان جمهوری که در پاساژ امجد یه جارو پیدا کردم که خودش از این چراغ ها تولید می کرد از طرف خواستم یه مدار بازش رو که هنوز جمعش نکرده به همون قیمت 2500 که می فروخت بهم بده اما نداد به ناچار یک دانه ازش خریدم اومدم خونه دیدم توشو پر از چسب حرارتی که بهیچ عنوان نمیشه بازش کرد برای همین گذاشتمش دم شومینه بعد از 2 تا 3 ساعت چسبش وا رفت و مدارشو بیرون کشیدم . البته در این مدار از 18 تا LED استفاده شده . وقتی مدارشو کامل باز کردم دیدم که از 18 عدد دیود نورانی سفیدکه (به صورت سری به هم وصل شده ) و دو تا مقاومت و یک خازن پلیستر ویک خازن الکترولیت و یک پل دیود تشکیل شده چون تو مدارات جدیداً زیاد می بینم که از RC موازی برای کاهش ولتاژ زیاد استفاده می کنند برای همین من دنبال محاسباتش می گشتم که به سایت شما بر خوردم . حالا هر کی محاسبات اینگونه از مدارات (RC) رو دارد کمک کنه
                  ممنون
                  سلام. میتونی نقشه کامل اون لامپ رو هم تو همین فرم بذاری تا بقیه هم استفاده کنند. من هم سعی میکنم محاسباتش رو برات پیدا کنم.

دیدگاه

سلام به تمامی دوستان

اینم نقشه مدار

اگر سوالی داشتید من در خدمتم
                    با تشکر

دیدگاه

آقای {حمید رضا}

در مدار شما LED ها سو سو نمیزنند ؟ ( روشن و خامش سریع ) ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedrdx
                        سلام به تمامی دوستان
                        اینم نقشه مدار

اگر سوالی داشتید من در خدمتم
                        با تشکر
                        hamedrdx جان این سایتی که عکستو پلود کردی " ف ی ل ت ر " هست و چیزی دستگیر ما نشد. اگه میشه تو imagehost.org پ کنی ممنون میشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده
                          آقای {حمید رضا}

در مدار شما LED ها سو سو نمیزنند ؟ ( روشن و خامش سریع ) ؟
                          چرا اگه توجه کنی میزنه. اما سرعت روشن و خاموش شدن led ها 25 بار در ثانیه است. که برای چشم ما سخت معلوم میشه.

دیدگاه

با سلام
                            من سایت پلود را عوض کردم و توی اون سایتی که شما فرموده بودید پلود کردم امیدوارم دیگر مشکل نداشته باشید

من لیست قطعات را اینجا می نویسم
                            ************************************************** **********
                            مقاومت (قهوهای قهوه ای قهوه ای طلایی) و (قهوه ای مشکی سبز طلایی ) (1 وات)
                            خازن پلی استر 334 / 400 ولت
                            خازن الکترولیت 2/2 میکرو فاراد / 100 ولت
                            پل دیود
                            18 عدد دیود سوپر های برایت سفید
                            ************************************************** *********
                            من لیست قطعات رو اینطوری نوشتم که افراد تازه کار هم بتوانند ازش بهره ببرند .
                            باتشکر

دیدگاه

سلام
                              چند تا سوال داشتم ممنون میشم که راهنمایی کنید
                              1-اگه بخواییم به 18 led بازم اضافه کنیم جریان در حد میکرو میرسه؛ چه تغییراتی باید تو مدار بدیم ؟
                              2- در این مدار و در مدار قبلی همه led ها بصورت سری بسته شده اند ؛ اگر یکی از led ها آسیب ببیند ، در نتیجه بقیه روشن نمی شوند ؟ برای این مسئله چه کاری باید انجام داد .

قبلا از اطلاعات و همراهی و همکاری شما متشکرم .

((ما همانیم که می اندیشیم))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط {حمید رضا}
                                سلام دوستان.
                                میخواستم بدونم چطور میشه 20تا led رو مستقیم از برق 220 تغذیه کرد. ولتاژ led ها هم 3.2 تا 3.5 ولت هست. مداری که مطمئن و مقاوم باشه.
                                کسی میتونه کمکم کنه؟ :icon_razz: ممنون از همه :applause:
                                همونی که آقا میلاد گفت
                                البته اگه ترانس مبدل 6 داشته باشی هم میشه این کارو کرد.
                                اگه دنبال نور مطلوب هستی و led هائی که داری معمولیه . چند تا رو امتحانی سری کن تا به نور مطلوب برسی بعد اینارو با هم موازی کن!!
                                یادمه یه بار یه جا مجبور بودم حدود 140 تا led رو که ولتاژشون هم مشخص نبود و فقط رنگی بودن روشن کنم! هیچی وسیله هم نداشتم جز یه ترانس و هویه و سیم لحیم!! 20 تا led ;i f]i fhcdi :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X