اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار کنترل led rgb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت مدار کنترل led rgb

سلام.
    3 عدد led rgb سایز 5050 دارم که می خواهم یک درایور ارزان قیمت برای راه اندازی شان بسازم.
    مشکل کار من اینه که هنوز ای سی درایور مناسبی برایش پیدا نکردم.
    لطفا یک ای سی درایور مناسب و به صرفه به همراه مدار راه اندازیش معرفی کنید کنید.
    درضمن می خواهم ای سی برای راه اندازی اش نیاز به میکرو نداشته باشد.

سلام وقت بخیر کسی میتونه به من کمک بکنه تا بتونم 5 تا 10 ال ای دی تک رنگ رو با برق 220 ولت روشن کنم ؟ توی انجمن دیدم که یک عدد رو گفته بودن میشه با 220 ولت روشن کرد ولی من میخوام چند تا رو روشن کنم ولی چون تخصص ندارم خواستم اینجا از عزیزان کمک بگیرم . ممنون میشم کمکم کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
      سلام.
      3 عدد led rgb سایز 5050 دارم که می خواهم یک درایور ارزان قیمت برای راه اندازی شان بسازم.
      مشکل کار من اینه که هنوز ای سی درایور مناسبی برایش پیدا نکردم.
      لطفا یک ای سی درایور مناسب و به صرفه به همراه مدار راه اندازیش معرفی کنید کنید.
      درضمن می خواهم ای سی برای راه اندازی اش نیاز به میکرو نداشته باشد.
      کنترل یک LED پنج میلیمتری RGB با کمک میکرو ATTiny13 و بسکام؟؟؟؟ سلام ودستان و اساتید گرامی..... برای میکرو ATTiny13 دوستان میتوانند راهنمایی کنند و یک نمونه برنامه ساده با بسکام برای کنترل یک عدد LED پنج میلیمتری RGB با PWM برایم قرار دهند.... که مثلا ابتدا قرمز به آرامی روشن و بعد خاموش شده... و بعد سبز به آرامی روشن و خاموش

سلام ببینین با این تاپیک مشکلتون حل میشه ؟
      قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام.
        خیر متاسفانه مشکل اصلی من همین میکرو هست.
        نمیخواهم در این مدار میکرو به کار برده شود.
        چیزی که میخواهم بسازم میخواهم شبیه یکی از کالا های همین سایت باشه یعنی این 8011005060​.
        راستش اگر ای سی درایور همین برد رو پیدا کنم عالی میشه.با اون ای سی 223 هم کاری ندارم چون نمیخواهم لمسی باشه.اگر هیچ راهی نبود دیگر مجبور میشوم از همین میکرو استفاده کنم.

باز هم ممنون که حاضر به راهنمایی شدید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X