اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای محافظت از اتصالی در نصب ال ای دی خطی 220 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای محافظت از اتصالی در نصب ال ای دی خطی 220 ولت

درود
    خدمت اساتید و همکاران گرامی
    قصد نصب 40 تا ال ای دی شاخه ای 220 ولت 1 متری به رنگ مهتابی را به صورت مجزا و دو تایی در جاهای مختلف دارم و چون روی این نوع ال ای دی خطی 220 ولت هیچ المان حفاظتی برای اضافه جریان و ولتاژ نداره و اینکه هزینه خرید کلید مینیاتوری هم برای این تعداد ال ای دی هم به صرفه نیست (با توجه به اینکه همه رو به هم وصل نمی کنم و در جاهای مختلف با فاصله نصب می کنم) چه راهکار یا راهکارهایی برای جلوگیری از اتصالی و آتش سوزی در این مورد می تونید ارائه بفرمایید.
    با توجه به اینکه تعدادی پیکو فیوز بشکه ای 2 آمپر داشتم به ذهنم رسید که سر راه هر کدام از این ال ای دی ها یک عدد پیکو فیوز برای جلوگیری از اتصالی نصب کنم عزیزان در این زمینه هم لطفاً راهنمایی بفرمایید
    با سپاس فراوان

اساتید لطفاً راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

عزیزان لطفاً مساعد فرمایید

دیدگاه

عزیزان لطفاً راهنمایی کنید

دیدگاه

درود.
          کلا به نظر من این ریسه ها چیز غیر استانداردی هست چون برق مستقیم میاد روی ریسه.
          همون پیکوفیوز خوبه.فیوز شیشه ای هم خوبه
          جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; 2026/04/01, 20:14.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
            درود.
            کلا به نظر من این ریسه ها چیز غیر استانداردی هست چون برق مستقیم میاد روی ریسه.
            همون پیکوفیوز خوبه.فیوز شیشه ای هم خوبه
            درود
            ممنون که پاسخ دادید
            روش یا راه دیگه ای هم می تونید راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

خیر.تمام دستگاه های خانگی و صنعتی برای حفاظت از همین فیوز استفاده میکنن.
              البته بعضی از این ریسه ها اگر اشتباه نکنم روی pcb یک مقاومت اهم پایین داره که کار فیوز انجام میدهد.
              بازم شما فیوز بذارین سر راهش ایمنی بیشتر میشود.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام
                در کل اینا رو اگه نزدیک مواد یا متریال آتش گیرنده نزارید خطر چندانی نباید پیش بیاد یا گسترش پیدا نمیکنه زود تموم میشه اما برای نصب ریسه یا شاخه‌های LED خصوصا به این شکلی که شما دارید از ریل هیت‌سینک مخصوصش با کاور یا حداقل نگه دارنده مخصوص بجای چسب که در بازار موجود هست استفاده کنید و جدا از حفاظت الکتریکی به هم روشی اجرا می‌کنید یک سنسور ساده دود یا آتش هم بزارید برای اون اتاق یا خودتون بسازید.. اگه اون ریسه ها دارای پوشش عایق خوبی هم باشند و سیمهای ارتباطی و البته اتصالات هم ضعیف نباشند اگر به فرض اتصالی یا داغ شدن یا آتش سوزی رخ بده داخل همون عایق مهار میشه جدا از اون اگه مینیاتوری یا نشتی جریان قبل سر خط باشه امنیتش بالاتر میره همه اینا در صورتی که حتما بخواهید ازون ریسه های 220 ولت که مدار درایور داخل خودشونه استفاده کنید هست هم اگه از SMPW خارجی یا ترانس کلاسیک استفاده کنید همینه.. اگر هم فروشنده میگه اصولی برای نصب این مواردی که شما دارید وجود نداره باز خودتون ابتکار به خرج بدید و پیش بینی کنید اگه اگه اتصالی یا جریان کشی هم پیش اومد چی بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط unicode نمایش پست ها
                  سلام
                  در کل اینا رو اگه نزدیک مواد یا متریال آتش گیرنده نزارید خطر چندانی نباید پیش بیاد یا گسترش پیدا نمیکنه زود تموم میشه اما برای نصب ریسه یا شاخه‌های LED خصوصا به این شکلی که شما دارید از ریل هیت‌سینک مخصوصش با کاور یا حداقل نگه دارنده مخصوص بجای چسب که در بازار موجود هست استفاده کنید و جدا از حفاظت الکتریکی به هم روشی اجرا می‌کنید یک سنسور ساده دود یا آتش هم بزارید برای اون اتاق یا خودتون بسازید.. اگه اون ریسه ها دارای پوشش عایق خوبی هم باشند و سیمهای ارتباطی و البته اتصالات هم ضعیف نباشند اگر به فرض اتصالی یا داغ شدن یا آتش سوزی رخ بده داخل همون عایق مهار میشه جدا از اون اگه مینیاتوری یا نشتی جریان قبل سر خط باشه امنیتش بالاتر میره همه اینا در صورتی که حتما بخواهید ازون ریسه های 220 ولت که مدار درایور داخل خودشونه استفاده کنید هست هم اگه از SMPW خارجی یا ترانس کلاسیک استفاده کنید همینه.. اگر هم فروشنده میگه اصولی برای نصب این مواردی که شما دارید وجود نداره باز خودتون ابتکار به خرج بدید و پیش بینی کنید اگه اگه اتصالی یا جریان کشی هم پیش اومد چی بشه.
                  درود
                  به خاطر کم شدن هزینه مجبور شدم از این نوع ال ای دی ها استفاده کنم هم به خاطر حذف هزینه پاور و هم هزینه کابل و سیم نمره بالا و هم به خاطر اینکه ال ای دی ها رو در یک محوطه نسبتاً بزرگ نصب می کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X