اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حل شد!! مشکل ریموت کنترل روشنایی ۴ کاناله سفید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حل شد!! مشکل ریموت کنترل روشنایی ۴ کاناله سفید

حل شد!!!
    من از این‌ ریموت های چهار کانال خریدم. مشکل اینه که وقتی برق قطع و وصل میشه، همه کانال ها وصل می‌شن. یعنی اگه نخوای چراغی روشم باشه و ساعت ۱۱ شب برق ۵ دقیقه بره و بیاد، اون چراغ یا چراغ ها روشن میمونن تا صبح تا وقتی کسی متوجه بشه و خاموششون کنه. چیزی به عنوانِ nc و no هم نداره که آدم انتخاب کنه. کلا یک سیم نول مشترک برای خروجی ها داره و سیم فاز هم که با ریموت کنترل میشه. خیلی این وسیله کاربردی بود ولی با این وضع هیچ گاربردی نداره. اگر کسی میدونه آیا باید بازش کنم و توی بُردش چیزی رو تغییر بدم لطفا بگه.

ممنونم از شما
    حل: بازش کردم و فقط یک پیچ برنجی دوسو وجود دارد که احتمالا برای فرکانس ریموتش هست و بهش دست نزدم. به غیرآن کلا ۴ تا رله و چیپ و خازن هست که جوری لحیم شدن که پایه هایشان قابل دیدن نیست.
    با آزمون و خطا فهمیدم که از خروجی های A B C D فقط خروجی A بعد از قطعی برق روشن میشود. و اینطوری برنانخ ریزیش کردن. اگر ۱۰ ثانیه برقش قطع بشه و وصل بشه خروجی A وصل میشه. اگر زیر ۱۰ ثانیه برق قطع و وصل بشه به تعداد دفعات این اتفاق می‌آفتد
    قطع و وصل اول = A وصل
    قطع و وصل دوم زیر ۱۰ ثانیه = B وصل
    قطع و وصل سوم زیر ۱۰ ثانیه = C وصل
    قطع و وصل چهارم زیر ۱۰ ثانیه = D وصل
    قطع و وصل پنجم زیر ۱۰ ثانیه = ABCD وصل
    قطع و وصل ششم زیر ۱۰ ثانیه = ABCD قطع
    اگر زیر ده ثانیه عمل کنید دوباره میره سر خونه اول.

انگار اینطوریش کردن که اگه ریموت نداشتین بتونین با یک کلید سیستم رو همگی یا تکی روشن کنید. ولی خب با این وضع یه ریموت ۴ کاناله خریدم ولی از ۳ کانالش استفاده میتونم بکنم و پورت A رو چسب بزنم و به جایی وصل نکنم.

جدیدترین ویرایش توسط Sean.mahanta; ۱۵:۵۰ ۱۴۰۵/۰۴/۱۵. دلیل: مشکل حل شد.

سلام وقت بخیر.
    به نظرم با یه مدار خارجی کوچیک و کمی برنامه نویسی میشه این مشکل رو حل کرد. اینکه بیاییم یه مدار با میکرو ارزان و کوچک مثلا ATtiny13 و فرستنده RF(مشابه با خود ریموت) ببندیم ، به طوری که زمانی که برق دستگاه وصل شد ، مثلا 50 میلی ثانیه(کمتر یا بیشتر) صبر کنه و بعد دستور off رو برای گیرنده بفرسته.(عین خود ریموت که دکمه off اش رو میزنی).

دیدگاه

من بازش کردم. تنها چیزی که میشه تغیرش داد یک پیچ دو سو ریز هست که هیچ ایده ای ندارم برای چی هست و به کدام سمت باید بچرخونم، شما ایده ای دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sean.mahanta نمایش پست ها
        من بازش کردم. تنها چیزی که میشه تغیرش داد یک پیچ دو سو ریز هست که هیچ ایده ای ندارم برای چی هست و به کدام سمت باید بچرخونم، شما ایده ای دارید؟
        اگه ممکنه یه عکس از داخلش بفرستید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MatinDav نمایش پست ها

اگه ممکنه یه عکس از داخلش بفرستید
          عکس چگونه اینجا بدونِ لینک میشه آپلود کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X