پاسخ : Rain LED ( باران ال ای دی )
چرا مصعود جان همرو خوندم با دقت ولی ببین شما آمدی مثلا 8تا LED رو وصل کردی به پایه های میکرو و با یه پایه داری PWM میدی به کاندشون و با آند فقط میگی الان کدوم روشن باشه اما تو مدار من 32تا LED هست و این که 8تا سطر به میکرو وصل شده که فقط یه پایش قابلیت تولید PWM داره و 4تا ستون هم که با ترانزیستور کنترل میشه و قاعدتا نباید PWM باشه
من تو مدار خودم میخوام بدونم کدوم پایه های میکرو به کدوم سطر یا ستون ها PWM اعمال میکنه و توسط چه پایه هایی از میکرو حرکت LED ها رو کنترل میکنه که کدوم روشن باشه
الان میخوام یکی به من بگه مثلا توی شماتیک مدارم مثلا فلان پایه میکرو احتمالا PWM تولید میکنه و اینجوری فلان طور میشه که با روشن و خاموش شدن فلان ترانزیستورا الان اینطوری میشه که میبینی :icon_razz:
یعنی کار کرد مدارمو تحلیل کنه که باید چطوری باشه تا این نتیجه رو بده
مرسی
نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
من تو مدار خودم میخوام بدونم کدوم پایه های میکرو به کدوم سطر یا ستون ها PWM اعمال میکنه و توسط چه پایه هایی از میکرو حرکت LED ها رو کنترل میکنه که کدوم روشن باشه
• Peripheral Features
– 8-bit Timer/Counter with Separate Prescaler
– 8-bit High-speed Timer with Separate Prescaler
2 High Frequency PWM Outputs with Separate Output Compare Registers
Non-overlapping Inverted PWM Output Pins
– Universal Serial Interface with Start Condition Detector
– 8-bit Timer/Counter with Separate Prescaler
– 8-bit High-speed Timer with Separate Prescaler
2 High Frequency PWM Outputs with Separate Output Compare Registers
Non-overlapping Inverted PWM Output Pins
– Universal Serial Interface with Start Condition Detector
The ATtiny26(L) also has a high frequency 8-bit PWM module with two independent
outputs. Two of the PWM outputs have inverted non-overlapping output pins ideal for synchronous
rectification.
outputs. Two of the PWM outputs have inverted non-overlapping output pins ideal for synchronous
rectification.
الان میخوام یکی به من بگه مثلا توی شماتیک مدارم مثلا فلان پایه میکرو احتمالا PWM تولید میکنه و اینجوری فلان طور میشه که با روشن و خاموش شدن فلان ترانزیستورا الان اینطوری میشه که میبینی :icon_razz:
یعنی کار کرد مدارمو تحلیل کنه که باید چطوری باشه تا این نتیجه رو بده
مرسی
دیدگاه