اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی برای ساخت لامپ ال ای دی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی برای ساخت لامپ ال ای دی...

با ال ای دی نمیتونی نور یک لامپ 20 وات رو هم بدست بیاری...
    من 90 تا ال ای دی رو با هم سری کردم و بوسیله یک پل دیودی به برق شهر وصل کردم. نورش در حد یک مهتابی 20 وات هم نبود و فقط به درد آکواریم می خورد...
    یک مدل لامپ کم مصرف چینی تو بازار هست که روش نوشته 20/40 وات. من واتش رو با مولتی متر حساب کردم و فقط 20 وات مصرف میکرد! قیمتش خیلی خوبه: دونه ای 4000 تومان.
    فقط دقیقا توجه کن که مارک CIXING بگیری و سراغ مارک دیگه ای هم نری چون من خیلی مارک ها رو تست کردم و این بهترین بود...
    اگر از تاپیکی بدتون میاد...
    اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
    اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
    ...بگین که
    [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farahabad
      آقا اون خازن پلی استر 220 . چی؟ نانو . میکرو . دتا. بتا. چند تا دلتا؟ شمارش لطفا / مثلا من توی گوگل سرچ کردم برای هر کدوم دوتا مشخصه داره برم به فروشنده بگم 220 چی؟ لطفا جواب بدید
      سلام.من عموما لامپهایی که میسازم 38 تایی و 74 تایی و بیشتره ولی شما برای 19 یا 20 یا کمی بیشتر و کمتر مقداره C1 رو 220 نانوفاراد یا کمی بیشتر و چهار صد ولت پلی استر (دقت کنید خازن پلی استر) استفاده کنید در ورودی از فیوز هم استفاده کنید مقداره R1 رو یک مگا اهم و یک چهارم وات یا یک هشتم وات استفاده کنید.به جای دیودهای D1 تا D4 میتونید از پل دیود استفاده کنید و به جای خازنه C2 هم از 4.7 یا 2.2 میکرو فاراد و چهار صد ولت (خازن الکترولیت) استفاده کنید و یک مقاومت حدوده 820 یا 1 مگا اهم باهش موازی کنید و یک نکته مهم اینکه یک مقاومت یک هشتم یا یک چهارم با مثبت یا منفی بعد از خازن الکترولیت سری کنید مقداره این مقاومت مقداری باشه که وقتی که ال ای دی ها روشن هستن ازشون جریان حدوده 12 یا 13 یا 14 میلی آمپر بیشتر نگذره بهتره.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed
        من 90 تا ال ای دی رو با هم سری کردم و بوسیله یک پل دیودی به برق شهر وصل کردم. نورش در حد یک مهتابی 20 وات هم نبود و فقط به درد آکواریم می خورد...
        یک مدل لامپ کم مصرف چینی تو بازار هست که روش نوشته 20/40 وات. من واتش رو با مولتی متر حساب کردم و فقط 20 وات مصرف میکرد! قیمتش خیلی خوبه: دونه ای 4000 تومان.
        فقط دقیقا توجه کن که مارک CIXING بگیری و سراغ مارک دیگه ای هم نری چون من خیلی مارک ها رو تست کردم و این بهترین بود...
        سلام.اشتباه میکنید من با چند دونه لامپه ال ای دی یک اتاقه سه در چهار رو کامل روشن میکنم (بدونه لامپه دیگه ای) و لامپه کم مصرف هم اولا بهتره نخرید به خاطره مضراتی که برای سلامتی و محیطه زیست داره و دوم اینه اگه میخواهین بخرین حتما مارکهای معتبر داخلی یا خارجی بخرین چون این چینی ها خیلی هاشون بسیار بسیار زود خراب میشن و همونطور که خودتون گفتین مصرفشون و نورشون هم بسیار پایینه (بعضی هاشون) و البته متاسفانه و بازم متاسفانه لامپه کم مصرف رو خیلی ها تا خراب میشه میندازن دور (در صورتی که مدارشو میشه درست کرد) پس از لحاظه زیست محیطی هم بسیار ضرر داره و در صورتی که لامپه ال ای دی راحتتر قابل تعمیره.من سالیانه ساله که کارم فروش و تعمیر لامپه ال ای دی و کم مصرفه با اطمینان دارم حرف میزنم.

دیدگاه

اینم چند نمونه از لامپهای ال ای دیه من:
          http://www.4shared.com/rar/HWY871kP/lammhaeman.html

دیدگاه

الان توی گوگل این مدار رو پیدا کردم که گفته 19 تا لامپ بهش وصل میشه. چکار کنم که بتونم 30 تا لامپ وصل کنم؟؟؟ اگر نمیشه بیشتر وصل کرد بی زحمت لیست قطعات و مقدار اونها رو بنویسید من زیاد وارد نیستم ممنون.
            سه سال پیش این تایپیک رو زدم و اموزش روشن کردن 33 led رو با برق 220 ولت دادم
            یه سرچ میکردین پیدا میکردین
            ولی اینم لینکش:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43117.0
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
              سه سال پیش این تایپیک رو زدم و اموزش روشن کردن 33 led رو با برق 220 ولت دادم
              یه سرچ میکردین پیدا میکردین
              ولی اینم لینکش:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=43117.0
              از شما ممنونم که به افراد مبتدی مثل من کمک میکنید تا وسایلی که نیاز داریم را خودمان بسازیم.این لینک شما بسیار کارامد و مفید است.

دیدگاه

تصویر لامپ ال ای دی CIXING مد نظر را اگر امکان دارد قرار دهید ممنون.

دیدگاه

یک مدل لامپ کم مصرف چینی تو بازار هست
                  دوست عزیز لطفا بنده های خدارو گمراه نکن من شش ساله که تعمیر لامپ کم مصرف انجام میدم و یکی از آشغال ترین مارکای بازار که اونم قاچاقی وارد میشه همین مارکه که حیفه بهش بگی کم مصرف و من بهشون میگم یکبار مصرف چون عمرش حتی به 1000 ساعتم نمیرسه و حتی به اندازه لامپ ۱۰۰ رشته ای هم نور نمیدن.
                  این بنده خدا اگه بخواد هر دو ماه یه بار لامپاشو عوض کنه که نمیشه.

شوخی میکنی؟؟!!!

تصویر لامپ ال ای دی CIXING مد نظر را اگر امکان دارد قرار دهید ممنون.
                  این مارک ال ای دی نیست یه لامپ تقلبی بی کیفیت هستش که به جای لامپ کم مصرف جا میزنن.
                  امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                  از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سلام.
                    درایور ال ای دی(اس ام دی) رو تعمیر کردم. همه خازن های الکترولیتی (خازن تغذیه و صافی) رو عوض کردم. لامپ روشن شد.

ولی روشن خاموش میشه . شبیه فلاشر. در موقع روش شدن هم ی صدایی (ویز) ازش میاد.
                    لطف می کنید کمکم کنید بگید مشکل از چیه
                    ممنون از همگی

دیدگاه

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X