اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مکعب ال ای دی cube LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مکعب ال ای دی cube LED

وقتی شما 4 طبقه رو هم میزاری آند هر ستون وصل میشه به آند ستون زیری دیگه و زمانی که 4*4 باشه میشه 4 تا led سری با هم
    در ضمن اون ترانزیستور پایینی واسه تحریک کاتد هر لایست
    امیر مسعود مقدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
      چکاریه به استفاده از گیت نات سخت افزاری؟خب به میرو میگیم به جای یک.صفر شوو گیت حذف میشه
      یا اصلا اگه میخوایم با یک روشن کنیم چکاریه ترانزیستور مثبت استفاده کنیم؟!خب یه منفی به کار می بریم اما ال ای دی هارو مابین کلکتور وتغذیه مثبت وصل میکنیم.
      اون ترانزیستور پایینه به چکاری میاد :nerd:

راستی برای چی باید 4تا سری کنیم؟ :eek:اون طور به نظرت چیز جالبی میشه

برادر شما چجوری 4 تا led رو به یه پایه میکرو روشن میکنی ؟؟؟ به نظرت ولتاژ و جریان خروجی پین اونقد هست !!!
      امیر مسعود مقدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud.moghaddam21

برادر شما چجوری 4 تا led رو به یه پایه میکرو روشن میکنی ؟؟؟ به نظرت ولتاژ و جریان خروجی پین اونقد هست !!!
        ببین من تاحالا عملی اینا رو نبستم.تا حالا فک میکردم دسترسی بیتی باید داشت(یعنی هر ال ای دی فرمان جدا داشته باشه)حالا کار بهش ندارم

من کجا گفتم با پین میکرو 4تا ال دی روشن میکنم؟ :eek:یا کجا گفتم همچین چیزی میشه؟ :eek:
        اما اگه یه مقاومت ویک ترانزیستور ناقابل سر هر پین اضافه کردی.بیا من هزارتاشم روشن کنم
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
          ببین من تاحالا عملی اینا رو نبستم.تا حالا فک میکردم دسترسی بیتی باید داشت(یعنی هر ال ای دی فرمان جدا داشته باشه)حالا کار بهش ندارم

من کجا گفتم با پین میکرو 4تا ال دی روشن میکنم؟ :eek:یا کجا گفتم همچین چیزی میشه؟ :eek:
          اما اگه یه مقاومت ویک ترانزیستور ناقابل سر هر پین اضافه کردی.بیا من هزارتاشم روشن کنم

دقیقا مشکل برمیگرده به همین که اینو عملی نبستی برادر !!! آخه تو عمل باهم چهارتایی سری میشن و این چهارتا باید از یه پین فرمان بگیرن ! حالا من موندم میشه از uln2003 استفاده کرد برای تقویت جریان و ولتاژش یا نه ؟؟؟ یا اینکه از تقویت کننده دیگه ای استفاده کنم !
          امیر مسعود مقدم

دیدگاه

دقیقا مشکل برمیگرده به همین که اینو عملی نبستی برادر !!! آخه تو عمل باهم چهارتایی سری میشن و این چهارتا باید از یه پین فرمان بگیرن ! حالا من موندم میشه از uln2003 استفاده کرد برادر تقویت جریان و ولتاژش یا نه ؟؟؟ یا اینکه از تقویت کننده دیگه ای استفاده کنم !
            اره ulnمیتونی استفاده کنی.هرپینش نوشته 500میلی که حالا ما یک دهم این هم زیاد مونه.ولتاژش پایه مشترکشم که دست خودمونه چقدر بزاریم.
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
              اره ulnمیتونی استفاده کنی.هرپینش نوشته 500میلی که حالا ما یک دهم این هم زیاد مونه.ولتاژش پایه مشترکشم که دست خودمونه چقدر بزاریم.
              [move]همون uln2003 کارمو راه انداخت[/move]

ممنون از راهنماییات مهندس
              امیر مسعود مقدم

دیدگاه

یه دوتا ویدئو در رابطه با این پروژه :rolleyes:

http://www.aparat.com/v/05Mir

http://www.aparat.com/v/MY9kF
                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                [hr]

دیدگاه

خییییییییییییییلی قشنگه.برنامش چطوری نوشته میشه؟
                  کمک کنید .من میخوام یکی بسازم.چه مدل ال ای دی خوبه کار کنی؟ کلاهی یا اوال؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin_shaolin
                    خییییییییییییییلی قشنگه.برنامش چطوری نوشته میشه؟
                    کمک کنید .من میخوام یکی بسازم.چه مدل ال ای دی خوبه کار کنی؟ کلاهی یا اوال؟

برنامش که آسونه مهندس فقط من به تنها مشکلی که برخوردم دررابطه با استفاده ی همزمان از 4 پورت میکرو بود حالا استارت کارو بزن هرجا گیر کردی در خدمتیم
                    در ضمن من چون ال ای دی اوال داشتم از اونا استفاده کردم اما در کل فرقی نداره که چه نوع باشه
                    امیر مسعود مقدم

دیدگاه

من نمیدونم از کجاشروع کنم!!!تو برنامه نویسی حرفه ای نیستم.کمک کنید.سخت افزارش چطوری؟

دیدگاه

من نمیدونم از کجاشروع کنم!!!تو برنامه نویسی حرفه ای نیستم.کمک کنید.سخت افزارش چطوری؟
                        من یه 5*5 ساختم و حالا واسه پروژه کارشناسیم میخوام یه 15*5 بسازم که حالت مکعب مستطیل میشه

خب اولین کار ساخت یک قالب برای قرار دادن led ها دورن اون و خم کردن پایه های led ها مثل نمونه ست .
                        باید تو خم کردن پایه ها دقت کنی که تمامی پایه های کاتد led ها رو به یک سمت(مثلا همه به چپ و یا همه به راست ) و پایه ی آند رو مثل عکس خم کنی

امیر مسعود مقدم

دیدگاه

خب بعد اینکه led ها رو کنار هم مرتب توی قالب چیدی شروع میکنی به لحیم کردن اون ها به هم دیگه
                          فقط به دوتا نکته توجه کن :
                          1-برای استحکام سازه از دو تکه سیم (که توی شکل با فلش مشخص شده ) باید استفاده کنی
                          2- بعد از کامل شدن یک طبقه تمام led ها رو تست کنی تا اگر اشتباها یکی از اونها رو برعکس زده بودی الان مشکل رو برطرف کنی

و در مرحله آخر تمام طبقات رو روی هم گذاشته و پایه ها رو به هم دیگه لحیم میکنی

امیر مسعود مقدم

دیدگاه

خب فعلا این قسمتشو تموم کن تا بعد برسیم به درایورش
                            تا الان باید متوجه شده باشی که مثلا تو یه مکعب 5*5 ما 5 تا طبقه داریم که هر طبقه بوسیله ی یک کاتد تحریک میشه و 25 تا ستون داریم که هر کدوم به وسیله ی یک آند تحریک میشه
                            پس برای روشن کردن هر led که خواستی باید آند اون ستون و کاتد اون طبقه که ledتوش قرار داره رو فعال کنی
                            البته برای فعال کردنش ما (برای نمونه ی 5*5 ) احتیاج به30 پین داریم (25 ستون+5 طبقه) که هم میتونید برای کنترلشون از atmega 8 استفاده کنی و هم atmega32
                            البته اگه از atmega 8 استفاده کنی احتیاج به ای سی های لچ داری که بتونی تعداد خروجی میکرو رو افزایش بدی
                            امیر مسعود مقدم

دیدگاه

خب فعلا این قسمتشو تموم کن تا بعد برسیم به درایورش
                              تا الان باید متوجه شده باشی که مثلا تو یه مکعب 5*5 ما 5 تا طبقه داریم که هر طبقه بوسیله ی یک کاتد تحریک میشه و 25 تا ستون داریم که هر کدوم به وسیله ی یک آند تحریک میشه
                              پس برای روشن کردن هر led که خواستی باید آند اون ستون و کاتد اون طبقه که ledتوش قرار داره رو فعال کنی
                              البته برای فعال کردنش ما (برای نمونه ی 5*5 ) احتیاج به30 پین داریم (25 ستون+5 طبقه) که هم میتونید برای کنترلشون از atmega 8 استفاده کنی و هم atmega32
                              البته اگه از atmega 8 استفاده کنی احتیاج به ای سی های لچ داری که بتونی تعداد خروجی میکرو رو افزایش بدی

تااینجا رو فهمیدم.دستتون درد نکنه.کامل بود.
                              من میخوام با اتمگا8 انجام بدم که کار با آی سی لچ رو هم یاد بگیرم.
                              فقط یه سوال:با ال ای دی کلاهی بهتره یا اوال؟

دیدگاه

تااینجا رو فهمیدم.دستتون درد نکنه.کامل بود.
                                من میخوام با اتمگا8 انجام بدم که کار با آی سی لچ رو هم یاد بگیرم.
                                فقط یه سوال:با ال ای دی کلاهی بهتره یا اوال؟
                                نوع led فرق چندانی نمیکنه .دیدید که من با اوال کار کردم چون داشتم تو خونه از قبل اما قیمتش گرونتر در میاد
                                اگه میخوای با atmega8 کار کنی برو کار با ای سی 74573 رو یاد بگیر
                                میتونی تو این سایت دربارش یه مقدار توضیح پیدا کنی
                                www.hlachini.com
                                امیر مسعود مقدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X