دوست عزیز تایپیک 2 صفحه بیشتر نیست از ابتدا مطالعه کنید متوجه میشید. از مروی گفتند.
دوست عزیز من تهرانی نیستم که بدونم مروی کجاست منظور من اینه که چه مغازه هایی از اینا میفروشند یا اگه ادرس مشهد هم دارید که بهتر و اینکه رفتم مغازه بگم چی میخوام؟
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دوست عزیز من تهرانی نیستم که بدونم مروی کجاست منظور من اینه که چه مغازه هایی از اینا میفروشند یا اگه ادرس مشهد هم دارید که بهتر و اینکه رفتم مغازه بگم چی میخوام؟
عذر خواهی میکنم . :icon_razz:
برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …
ورق استیل و گالوانیزه را چطوری به یکدیگر وصل می کنید؟
آیا میشه بجای ورق گالوانیزه از آلومینیوم استفاده کرد که هم ال ای دی پاور را خنک بکند و هم ورق استیل را به آن وصل کینم؟
وقتی یکی از لوسترها را که مونتاژ کردید حتما یک عکس از آن بگذارید آخه خیلی علاقه بدرست کردن لوستر ال ای دی دارم.
با تشکر
دوست عزیز شما برو خیابان امام خمینی سه راه جم یا سه راه پاسداران بعد از پاساژ قدس کمی جلوتر یک کوچه هست داخل کوچه که شدی تقریبا 50 متر جلوتر یک پاساژ هست داخل پاساژ که شدی سوال کن بهت میگن کی داره. اسم پاساژ یادم نیست.
سلام
من یک لوستر می خواستم که می تونه بدون ال ای دی و چراغ باشه چون فقط نقشه دکور رو داره می خواستم با دو ردیف گوی که حداکثر ارتفاعش بشه 50 سانت اما ابعادش 180 در 40 سانته باشه ساخته بشه متریال هم می تونه ارزون ترین تو بازار انتخاب بشه ایا شما سفارشش رو قبول می کنید ؟ اگر جواب شما اری هست لطفا به من برای ارسال قیمت و مواد ایمیل بزنید با تشکر sale_agkgroup@yahoo.com
سلام بر دوست عزیز
اگه برات امکان داره چند مدل از لوستر های آماده شده بزار که بتونیم بیشتر استفاده کنیم .راستی یادم رفت بگم که مطالبت برای من فوق العاده بود ممنون از لطفت
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دیدگاه