اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در روشن و خاموش شدن چراغها با قطع برق اصلی در ریموت کنترل چهار کاناله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در روشن و خاموش شدن چراغها با قطع برق اصلی در ریموت کنترل چهار کاناله

باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
    من مشکلی دارم در ریموت کنترل
    موقعی که برق اصلی خونه قطع و وصل میشه تمامی چراغهای که به ریموت متصل هستند روشن میشن
    ممنون میشم راهنمایی کنید چطور این مشکل رو حل کنم
    با تشکر

پاسخ : مشکل در روشن و خاموش شدن چراغها با قطع برق اصلی در ریموت کنترل چهار کاناله

سلام ..خروجی رله مدار رو چطوری به لامپ وصل کردین ..؟!!

دیدگاه

پاسخ : مشکل در روشن و خاموش شدن چراغها با قطع برق اصلی در ریموت کنترل چهار کاناله

سلام برقکار وصل کرده
      مگه اشتباه وصل بشه مشکل میخوره؟
      ممنون میشم راهنمایی کنید.
      جدیدترین ویرایش توسط ebigqi; ۱۶:۳۸ ۱۳۹۷/۰۱/۱۹.

دیدگاه

بله اگه به پایه NC یا همون نرمال بسته وصل بشه این اتفاق می افته .. در واقع زمانی که رله غیر فعال هست این پایه وصله و ازش جریان عبور میکنه
        باید خروجی از پایه NO رله گرفته بشه

دیدگاه

ممنون دوست عزیز

دیدگاه

خواهش میکنم .. موفق باشید

دیدگاه

سلام. من هم همین مشکل رو دارم. چند عدد از این نوع ریموت خرید چون خیلی کاربردی است ولی با رفتنِ برق و وصل شدن برق، همه‌یِ خروجی ها فعال میشود. چیزی هم به عنوان خروجی‌ nc و no نداره که بشه انتخابش کرد. این ریموت ها است که کنترل سفیدر رنگ داره. آیا کسی کست که این مشکل رو حل کرده باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sean.mahanta نمایش پست ها
                سلام. من هم همین مشکل رو دارم. چند عدد از این نوع ریموت خرید چون خیلی کاربردی است ولی با رفتنِ برق و وصل شدن برق، همه‌یِ خروجی ها فعال میشود. چیزی هم به عنوان خروجی‌ nc و no نداره که بشه انتخابش کرد. این ریموت ها است که کنترل سفیدر رنگ داره. آیا کسی کست که این مشکل رو حل کرده باشه؟
                با سلام،
                اگر رله داخل گیرنده از نوع 5 پایه بود ، باید سیم های خروجی رو از NO رله جدا کنید و به NC وصل کنید.
                اگر هم رله 4 پایه بود ، باید رله ها رو با نوع 5 پایه تعویض کنید و فرایند بالا رو انجام بدید.

راه حل دیگری هم که وجود داره ، استفاده از گیت NOT در مسیر ترانزیستور های درایور رله هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
                  اگر رله داخل گیرنده از نوع 5 پایه بود ، باید سیم های خروجی رو از NO رله جدا کنید و به NC وصل کنید.
                  اگر هم رله 4 پایه بود ، باید رله ها رو با نوع 5 پایه تعویض کنید و فرایند بالا رو انجام بدید.

راه حل دیگری هم که وجود داره ، استفاده از گیت NOT در مسیر ترانزیستور های درایور رله هست.
                  خیلی ممنونم از شما

دیدگاه

من بازش کردم. تنها چیزی که میشه تغیرش داد یک پیچ دو سو ریز هست که هیچ ایده ای ندارم برای چی هست و به کدام سمت باید بچرخونم، شما ایده ای دارید؟

دیدگاه

حل شد!!! من از این‌ ریموت های چهار کانال خریدم. مشکل اینه که وقتی برق قطع و وصل میشه، همه کانال ها وصل می‌شن. یعنی اگه نخوای چراغی روشم باشه و ساعت ۱۱ شب برق ۵ دقیقه بره و بیاد، اون چراغ یا چراغ ها روشن میمونن تا صبح تا وقتی کسی متوجه بشه و خاموششون کنه. چیزی به عنوانِ nc و no هم نداره که آدم انتخاب کنه. کلا یک سیم نول مشترک برای خروجی ها داره و سیم فاز هم که با ریموت کنترل میشه. خیلی این وسیله کاربردی بود ولی با این وضع هیچ گاربردی نداره. اگر کسی میدونه آیا باید بازش کنم و توی بُردش چیزی رو تغییر بدم لطفا بگه.

ممنونم از شما
                      حل: بازش کردم و فقط یک پیچ برنجی دوسو وجود دارد که احتمالا برای فرکانس ریموتش هست و بهش دست نزدم. به غیرآن کلا ۴ تا رله و چیپ و خازن هست که جوری لحیم شدن که پایه هایشان قابل دیدن نیست.
                      با آزمون و خطا فهمیدم که از خروجی های A B C D فقط خروجی A بعد از قطعی برق روشن میشود. و اینطوری برنانخ ریزیش کردن. اگر ۱۰ ثانیه برقش قطع بشه و وصل بشه خروجی A وصل میشه. اگر زیر ۱۰ ثانیه برق قطع و وصل بشه به تعداد دفعات این اتفاق می‌آفتد
                      قطع و وصل اول = A وصل
                      قطع و وصل دوم زیر ۱۰ ثانیه = B وصل
                      قطع و وصل سوم زیر ۱۰ ثانیه = C وصل
                      قطع و وصل چهارم زیر ۱۰ ثانیه = D وصل
                      قطع و وصل پنجم زیر ۱۰ ثانیه = ABCD وصل
                      قطع و وصل ششم زیر ۱۰ ثانیه = ABCD قطع
                      اگر زیر ده ثانیه عمل کنید دوباره میره سر خونه اول.

انگار اینطوریش کردن که اگه ریموت نداشتین بتونین با یک کلید سیستم رو همگی یا تکی روشن کنید. ولی خب با این وضع یه ریموت ۴ کاناله خریدم ولی از ۳ کانالش استفاده میتونم بکنم و پورت A رو چسب بزنم و به جایی وصل نکنم.

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                        آیا امکان ست کردن یک ریموت کنترل چهار کانال با یه مدار دیگه وجود داره؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X