اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمای ساخت خانه هوشمند با ESPHome؛ بدون کدنویسی، از LED تا اتوماسیون کامل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمای ساخت خانه هوشمند با ESPHome؛ بدون کدنویسی، از LED تا اتوماسیون کامل

در دنیای امروز، ساخت خانه هوشمند دیگر تنها برای متخصصان نیست. با ESPHome، می‌توان تنها با چند قطعه ارزان و بدون دانش برنامه‌نویسی پیچیده، دستگاه‌های هوشمند ساخت و آن‌ها را به Home Assistant متصل کرد. ESPHome یک فریمورک متن‌باز است که بر روی بردهای ESP8266 یا ESP32 اجرا می‌شود و ارتباط بین سخت‌افزار و نرم‌افزار را بسیار ساده می‌سازد.

با استفاده از فایل‌های ساده YAML، کاربر می‌تواند عملکرد قطعات مختلف (مثل سنسورها و LEDها) را تعریف کرده و با Home Assistant یکپارچه کند. برای شروع، تنها به یک برد ESP، کابل USB، کامپیوتر، اتصال وای‌فای و چند نرم‌افزار ساده نیاز است. مثال عملی مقاله، ساخت یک چراغ هوشمند با ESP8266، LED و مقاومت است که از طریق اپلیکیشن کنترل می‌شود.

کاربران با کمک ویزارد ESPHome، فایل پیکربندی YAML را ایجاد کرده، آن را ویرایش و روی برد فلش می‌کنند. سپس دستگاه به‌صورت خودکار در Home Assistant شناسایی شده و قابل کنترل می‌شود. همچنین امکان افزودن سنسورها (مثل DHT22، PIR، MQ-2، BME280)، رله‌ها، موتورهای DC و نمایشگرها نیز وجود دارد.

ESPHome از ویژگی‌های پیشرفته‌ای مانند خواب عمیق (Deep Sleep) برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی، به‌روزرسانی بی‌سیم (OTA) و حتی اتوماسیون زمان‌بندی‌شده پشتیبانی می‌کند. اگر نیاز خاصی وجود داشته باشد، امکان افزودن کد C++ سفارشی نیز وجود دارد.

در نهایت، مقاله توصیه‌هایی برای عیب‌یابی، انتخاب کابل مناسب، استفاده از رمزهای قوی، و منابع آنلاین برای پشتیبانی ارائه می‌دهد. با ESPHome، هر کسی می‌تواند خانه‌ای هوشمند، امن و مطابق نیاز خود بسازد؛ از کنترل یک LED ساده گرفته تا ساخت سیستم‌های پیچیده اتوماسیون. خانه هوشمند دیگر رؤیا نیست—می‌توان آن را با کنجکاوی، خلاقیت و ابزارهای مناسب، از صفر ساخت.
    خواندن نسخه کامل نوشته در وبلاگ ECA

سلام وقت بخیر. ممنون از مطلب مفیدتون. من خودم خیلی علاقه به هوشمندسازی ساختمان و محصولات خانه هوشمند دارم و در این مورد سایتهای زیادی را مشاهده کردم که تجهیزات هوشمندسازی ساختمان را میفروشند از جمله تاچ پنل مرکزی خانه هشمند که می توان به انواع کلید لمسی، ایفون هوشمند، دستگیره دیجیتال هوشمند، موتور پرده برقی هوشمند و سیستم صوتی هوشمند متصل کرد و در وقت و انرژی صرفه جویی کرد. نام چند سایت را معرفی میکنم:
    خانه هوشمند آکو
    خانه هوشمند آراز
    خانه هوشمند هایکا و ...
    این سایتها و سایتهای زیاد دیگر در سرچ گوگل برای هوشمندسازی ساختمان مشاهده می کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X