اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در خصوص خرید دیاگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در خصوص خرید دیاگ

در سایت دو مدل دیاگ برای خرید هست
    دستگاه دیاگ خودرو WiFi وای فای با چیپ PIC25K80
    مدل قرمز
    دستگاه دیاگ خودرو WiFi وای فای OBDII ELM327
    مدل مشکی

​
    در خصوص مدل مشکی برخی نوشته بودن چیپست مناسبی ندارد، و غیر اصلی است، آیا این درست است؟
    کدام دیاگ پیشنهاد می شود برای خرید و کیفیت بالاتری دارد

ابزار حرفه‌ای عیب‌یابی خودرو با قابلیت اتصال وای‌فای، سازگار با اکثر خودروهای دارای استاندارد OBD-II و مناسب برای سیستم‌عامل‌های مختلف ورژن 1.5

خرید رابط و اسکنر OBD II / OBD2 مینی وای فای WIFI  - قابل اتصال به گوشی های اندروید و IOS تست عیب یابی موتور اسکنر رابط ماشین با قیمت مناسب در فروشگاه ECA

نوشته اصلی توسط amin66m نمایش پست ها
    در سایت دو مدل دیاگ برای خرید هست
    دستگاه دیاگ خودرو WiFi وای فای با چیپ PIC25K80
    مدل قرمز
    دستگاه دیاگ خودرو WiFi وای فای OBDII ELM327
    مدل مشکی

​
    در خصوص مدل مشکی برخی نوشته بودن چیپست مناسبی ندارد، و غیر اصلی است، آیا این درست است؟
    کدام دیاگ پیشنهاد می شود برای خرید و کیفیت بالاتری دارد
    با سلام و احترام
    هیچکدام از این مدلها ورژن اصلیه ELM327 نیستند و همگی کلون چینی میباشند و ممکن است تمامی فانکشنها را ساپورت نکنند. در نهایت پس از خرید میتوانید با اپلیکیشنهای موجود تست کنید که تا چه مقدار با ورژن اصلی سازگار هستند و چه فانکشنهایی را ساپورت میکنند. ورژن اصلی از همان چیپ PIC18F25K80 استفاده میکند و در بین این دو اگر مشخصات نوشته شده صحیح باشد همان که با ورژن 1.5 سازگار است، گزینه مناسبتری میباشد.
    موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
      هیچکدام از این مدلها ورژن اصلیه ELM327 نیستند و همگی کلون چینی میباشند و ممکن است تمامی فانکشنها را ساپورت نکنند. در نهایت پس از خرید میتوانید با اپلیکیشنهای موجود تست کنید که تا چه مقدار با ورژن اصلی سازگار هستند و چه فانکشنهایی را ساپورت میکنند. ورژن اصلی از همان چیپ PIC18F25K80 استفاده میکند و در بین این دو اگر مشخصات نوشته شده صحیح باشد همان که با ورژن 1.5 سازگار است، گزینه مناسبتری میباشد.
      موفق باشید.
      ورژن اصلی ۱.۵ رو از کجا میشه پیدا کرد؟
      من روی سمند lx و ecu سیتروئن این مدل های کپی رو تست کردم حتی icar هم جواب نمیده، چکار کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Moosavi1202 نمایش پست ها

ورژن اصلی ۱.۵ رو از کجا میشه پیدا کرد؟
        من روی سمند lx و ecu سیتروئن این مدل های کپی رو تست کردم حتی icar هم جواب نمیده، چکار کنم؟
        با سلام و احترام

اول از برنامه ELM327 Identifier که در گوگل پلی هست برای تست همون مدلی که دارید استفاده کنید.
        اینجوری متوجه میشید دستگاه خودتون چه ورژنهایی رو ساپورت میکنه.
        برای دسترسی به تمام امکانات، نرم افزاری که برای دیاگ استفاده میشه هم مهمه و باید برای اون خودروی خاص کانفیگ شده باشه.
        نرم افزارهای عمومی شاید فقط بتونن تنها پارامترهای خیلی رایج مثل دور موتور و سرعت و ... را تشخیص بدهند.

موفق باشید
        ​

دیدگاه

در مورد این دو مدل، مدل قرمزِ مبتنی بر PIC18F25K80 انتخاب مطمئن‌تری به نظر می‌رسد. خود ECA هم برای این مدل صراحتاً PIC18F25K80 را ذکر کرده و پروتکل‌های CAN، KWP و ISO9141 را اعلام کرده است.
          اما درباره مدل مشکی، صرفاً عبارت ELM327 روی بدنه به معنی اصل بودن چیپ یا کامل بودن پیاده‌سازی نیست. تعداد زیادی از ELM327های بازار کلون هستند و بعضی نسخه‌های ارزان، مخصوصاً مدل‌هایی که با عنوان v2.1 عرضه می‌شوند، پروتکل‌ها یا دستورات ELM را به‌صورت ناقص پیاده‌سازی می‌کنند.
          نکته مهم اینه که PIC18F25K80 بودن به‌تنهایی تضمین کیفیت نیست؛ حتی خود PIC هم می‌تواند تقلبی یا با Firmware ناقص باشد. معیار بهتر، کیفیت Firmware و تست عملی روی پروتکل موردنظر است.
          بنابراین اگر بین همین دو مدل بخوام یکی رو انتخاب کنم، مدل قرمز PIC18F25K80 رو پیشنهاد می‌کنم؛ مخصوصاً اگر علاوه بر خواندن خطا و پارامترهای موتور، سازگاری بهتر با نرم‌افزارهای مختلف براتون مهمه. البته این‌ها همچنان ELM327/OBD-II عمومی هستند و نباید با دیاگ‌های حرفه‌ای که به ABS، ایربگ، BCM و سایر ECUها دسترسی کامل دارند اشتباه گرفته شوند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X