اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول ESP32-C3 SUPER MINI

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ماژول ESP32-C3 SUPER MINI

سلام به همه عزیزان
    واقعاً همه مسیرهایی که خود سایت ECA گفته رو انجام دادم ولی به ماژول کانکت نمیشم
    کابل رو عوض کردم
    همه پورتهای usb کامپیوتر رو چک کردم
    اصلا کانکت نمیشم حتی یه چراغ خاموش روشن کنم????????????

​
    جدیدترین ویرایش توسط ahmadhaghpanah; ۱۴:۱۲ ۱۴۰۵/۰۳/۲۷.

درود
    منظورتان از کانکت نمیشه چی هست؟ وقتی پورت USB را وصل میکنید باید روی کامپیوتر در بخش control panel/device manager/ports(com&LPT) پورت و COM اتصال یافته را مشاهد کنید. یعنی کامپیوتر باید یک اتصال USB یا سریال را شناسایی کند در غیر اینصورت: 1- پورت USB شما مشکل دارد، با یک Device دیگر (مثلا تلفن همراه هوشمند) باید آنرا چک کنید که آیا برقراری اتصال را مشاهده میکنید یا نه. 2- پورت ارتباطی ماژولESP32 شما اشکال دارد.

دیدگاه

بله com3 در device manager میاد
      ولی بعد از 2 ثانیه قطع میشه
      و مدام هر 4 ثانیه صدای قطع شدن میده کامپیوتر
      و همینطور در device manager پورت مربوطه com3- میاد و میره
      و پورت من سالم هست چون با همون پورت دارم پروگرم میکنم....

بعد میریم سرغ دستوری که خود سایت گفته
      نگه داشتن boot
      زدن reset
      رها کردن boot
      در این حالت ثابت میشه همه اتفاقات بالا
      و وقتی مثال خود آردینو رو باز میکنم و وریفای میکنم و بدون خطا هست، وقتی میخوام آپلود کنم خطا میده و آپیود نمیشه
      به ماژول کانکت نمیشم

دیدگاه

درود
        اگر مطمئن هستیدپورت USB کامپیوتر سالم است، برای خلاص شدن از نگاه داشتن همزمان BOOT و EN در هنگام پروگرام کردن، یک عدد خازن 10 میکرو 16 ولت از پین EN به GND وصل کنید (جهت پایه های خازن را رعایت کنید) بعد از این کار دیگر نیازی به نگاه داشتن دکمه های Boot, EN نیست و به شرط سالم بودن میکرو، به راحتی پروگرام میشود.

دیدگاه

پین شماره 7 آی سی QFN32 پین EN هست در این ماژول
          بسیار ریز
          به نظرتون لحیم کاری روی آین آی سی ساده هست؟؟؟؟!!!
          یا این که یکی از پین های PCB ماژول برای EN استفاده میشه؟

دیدگاه

درود
            ظاهرا پین EN در خروجی های ماژول وجود ندارد.
            لحیم کردن روی پین7 آی-سی به هیج وجه توصیه نمیشود.
            شاید بتوانید روی پین دکمه EN خازن را لحیم کنید ولی دقت کنید حرارت زیاد به این پین لطمه ای نزند.

دیدگاه

درود به همه دوستان و مهندسان عزیز،

اگر شما هم جدیداً ماژول ESP32-C3 Super Mini را تهیه کرده‌اید و در همان گام اول راه‌اندازی با مشکل قطع و وصل شدن مداوم پورت COM (هر ۲ ثانیه یک‌بار) و یا خطای عدم آپلود کد (Timeout) مواجه شده‌اید، این یک باگ رایج در طراحی برخی از این بردهاست. ???? ریشه اصلی مشکل چیست؟
              1. مشکل سخت‌افزاری پین EN: حذف یا ضعیف بودن خازن مدار ریست اتوماتیک در پشت پین EN که باعث ریست پیاپی تراشه می‌شود.
              2. تنظیمات نرم‌افزاری USB-CDC: عدم فعال‌سازی پورت سریال مجازی داخلی تراشه در محیط آردوینو.
              ???? دو راه‌حل سریع برای رفع مشکل:

۱. راهکار نرم‌افزاری (در دسترس): در محیط Arduino IDE، از منوی Tools، گزینه USB CDC On Boot را پیدا کنید و حتماً آن را روی حالت Enabled قرار دهید. سپس با نگه داشتن دکمه BOOT و زدن RESET کد را آپلود کنید.

۲. راهکار سخت‌افزاری (حل قطعی و همیشگی): برای اینکه دیگر نیازی به فشردن دستی دکمه‌های سخت‌افزاری هنگام پروگرام نداشته باشید، کافی است یک خازن ۱۰ میکروفاراد (۱۶ ولت) را بین پایه پشت دکمه سخت‌افزاری EN و پین GND برد لحیم کنید. (دقت کنید روی پایه‌های ریز خود آی‌سی لحیم‌کاری نکنید!).

آموزش تصویری و گام‌به‌گام: برای مشاهده تصاویر دکمه‌ها، محل دقیق لحیم‌کاری خازن و تنظیمات کامل آردوینو، می‌توانید مقاله آموزشی کامل را در لینک زیر مطالعه کنید:

لینک مقاله جامع رفع خطای راه‌اندازی ESP32-C3 Super Mini در آدبینو

اگر با این روش مشکلتون حل شد یا به چالش جدیدی خوردید، همین‌جا مطرح کنید تا با هم بررسی کنیم.
              ​

دیدگاه

لطفاً بفرمایید دقیقا کدوم پایه ها باید این خازن رو متصل کنیم

دیدگاه

ماژولی که در این مقاله هست با اونی که در سایت فروخته میشه متفاوت هست

دیدگاه

و به نظر میاد پین 7 آی سی به هیچ کدوم از پین های PCB متصل نیست

دیدگاه

حل شد
                      اگر ماژول رو طوری روبروی خودتون قرار بدین که دکمه ریست سمت چپ و دکمه بوت سمت راست باشه
                      پایه سمت چپ دکمه ریست میشه EN-CHIP
                      که پایه مثبت خازن 10 میکرو 16 ولت رو به این پایه میزنید
                      و پایه منفی خازن رو به زمین GND متصل کنید
                      ​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X