سلام من تازه تستر t4 را خریداری کرده ام اما سوالی که دارم اینه که وقتی خازن های متفاوت را تست میکنم روی هر پایه esr متفاوتی نشون میده.میخواستم بدونم esr که نشون میده رو هر پایه با چه فرکانسی است.ایا esr همان مقاومت خازن در برابر فرکانس است؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تستر lcr-t4
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست هاسلام من تازه تستر t4 را خریداری کرده ام اما سوالی که دارم اینه که وقتی خازن های متفاوت را تست میکنم روی هر پایه esr متفاوتی نشون میده.میخواستم بدونم esr که نشون میده رو هر پایه با چه فرکانسی است.ایا esr همان مقاومت خازن در برابر فرکانس است؟
خود پارامتر ESR هیچ ربطی به فرکانس نداره ، چون مقاومت اهمی و استاتیک هست.
اینکه روی هر پایه یه مقدار نشون میده ، بخاطر خطای مقاومت های روی تستر و اختلاف جریان خروجی پین های میکروکنترلر تستر با همدیگه هست.
ضمن اینکه تا جایی که میدونم ، تستر LCR T4 از تکنیک اعمال پالس برای اندازه گیری ESR استفاده میکنه ، نه فرکانس.
-
نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست هاممنون.پس تستر مشکل یا خرابی نداره؟باز هم ممنون از اگاه سازیتون.
اگر این اختلاف مقدار در حد 0.1 اهم یا کمتر هست ، دستگاه شما مشکل سخت افزاری نداره.
اگر تستر رو کالیبره نکردید ، پیشنهاد میکنم تستر رو مطابق آموزش های موجود در یوتیوب و آپارات کالیبره کنید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست هابا سختی های فراوان کالیبره اش کردم و درست شده.و حداکثر خطا که بین پایه ها دیدم از 0.00 شروع میشد تا 0.07 .هر پایه مقدار خاص و ثابتی نشان میدهد یکی از انها 0.00 دیگری 0.02 و بعدی هم 0.07 نشان میدهد.این مقدار خطا بد است؟
و البته که این مقدار خطا بخاطر دلایلی که در پست 2 نوشتم کاملا طبیعی هست.
دیدگاه
دیدگاه