اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتقای مدار محافظ اتصال کوتاه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتقای مدار محافظ اتصال کوتاه

درود مهندسین عزیز، من یه مدار محافظ اتصال کوتاه برای منبع تغذیه متغیر می‌خوام که با استفاده از ماژول افزاینده ۴۰۰ وات ۱۵ آمپر و ماژول کاهنده ۳۰۰ وات ۲۰ آمپر و پاور کامپیوتر ساختم میخوام، یه شماتیک از سطح اینترنت و با کلی جستوجو پیدا کردم و همینطور ویدیوی یوتیوبش رو اما به نظر ضعیف هستش و نیاز به ارتقا داره، من می‌خوام ماژول به صورت اتوماتیک قطع و وصل بشه و توی ولتاژ‌های متفاوت از ۰ تا ۴۰ ولت عمل کنه، تصویر شماتیک رو در ادامه قرار میدم، برای ارتقای مدار و تحمل جریان بالا چه قطعاتی رو باید با قطعات دیگه جایگزین کنم، توی الکترونیک مبتدی هستم و همه رو تجربی یاد گرفتم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    عکس شماتیک

دانلود کنید.

سلام. در این طراحی تغییراتی باید ایجاد بشود. بیشتر به این دلیل که اون مقامت ۰.۴۷ اهم در جریان بالا بسیار داغ شده و میسوزد. پس آن مقاومت نیز باید عوض شود. در این مدار طراحی های عجیبی دیده میشود. مثلا نحوه ی استفاده از R6. و احتمال دارد درست کار نکند. برای شما که جای کمی در اختیار دارید طراحی های ساده تری ممکن است. بهتر است که خودتان در برنامه proteus 8.9 طراحی کنید. یا اگر خواستید یک نمونه برایتان طراحی کنم تا ایراد های آن را بگیریم. اگر در بخشی نیاز به کمک داشتید میتوانید از من سوال کنید من خوشحال میشود کمک کنم.
    البته گذاشتن ۲ ماژول سوییچینگ پشت سر هم زیاد خوب نیست و معمولا دوام بالایی ندارد. البته اگر در استفاده احتیاط کنید خوب کار میکند.
    پاور کامپیوتر خودش ۱۲ و ۵ و ۳.۳ ولت خروجی همزمان میدهد که اکثر کار های آزمایشگاهی را پوشش میدهد و میتوان با یک افزاینده ولتاژ ثابت ۲۴ ولت نیز به آن اضافه کرد اما اگر خروجی متغیر میخواهید کاهنده سوییچینگ خوب است اما باید در استفاده از آن احتیاط کرد یا محافظ اتصال کوتاه اضافه کرد که شما این را انتخاب کردید. اگر سوالی داشتید خوشحال میشوم کمک کنم.
    جدیدترین ویرایش توسط 88arad88; ۰۱:۰۴ ۱۴۰۵/۰۵/۰۱.

دیدگاه

اتفاقا من نیز در حال ساخت یک منبع تغذیه با پاور ۱۲ ولت ۱۵ آمپر هستم. و من چون نیاز به ولتاژ های بالاتر از ۱۲ ندارم تصمیم گرفتم خودم یک مدار کاهنده و یک مدار محافظت اتصال کوتاه طراحی کنم. وقتی موفق به طراحی مدار محافظ اتصال کوتاه جریان بالا شدم شماتیک آن را برای شما میفرستم که شما نیز استفاده کنید.

دیدگاه

سلام و عرض ادب
        میشه توضیح بدید دقیقا مدارتون رو چجوری بستید؟آیا پاور کامپیوتر رو باز کردید و تغییرات دادید یا صرفا از خروجی 12 ولت آن استفاده کردید؟
        ماژول ها رو چجوری به هم اتصال دادید؟
        اگه این اطلاعات رو کامل توضیح بدید بهتر میشه راهنمایی کرد.

دیدگاه

البته میتوانید از فیوز های برگشت پذیر نیز استفاده کنید. این فیوز ها در اتصال کوتاه جریان را قطع کرده و بعد از رفع اتصال کوتاه دوباره به حالت عادی بر میگردند که برای کار شما عالی است. مانند این نمونه 5 آمپر:
          فیوز قابل برگشت - ریستی 72 ولت 5 آمپر کد RXEF500​
          یا این نمونه 10 آمپر:
          فیوز قابل برگشت - ریستی 30 ولت 10 آمپر کد WDS30-1000​
          البته برای استفاده از مدل 10 آمپر به دلیل محدودیت آن باید حداکثر ولتاژ ماژول افزاینده را زیر 30 ولت قرار دهید تا فیوز آسیب نبیند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X