اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسیلوسکوپ HAMEG

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اسیلوسکوپ HAMEG

سلام من یک اسیلوسکوپ hameg hm512 دارم که کانال دو عالی کار میکند اما کانال یک آن دچار نویز بسیار شدید شده و بدون اینکه حتی پراپ به آن وصل باشد سطح آن بالا و پایین رفته و نویز شدید دارد. البته در باز کردن آن هم مشکل دارم و هنوز موفق به باز کردنش نشده ام اگر کسی این دستگاه را دارد یا اگر کسی نظری دارد خوشحال میشوم اینجا بنویسد.

نوشته اصلی توسط 88arad88 نمایش پست ها
    سلام من یک اسیلوسکوپ hameg hm512 دارم که کانال دو عالی کار میکند اما کانال یک آن دچار نویز بسیار شدید شده و بدون اینکه حتی پراپ به آن وصل باشد سطح آن بالا و پایین رفته و نویز شدید دارد. البته در باز کردن آن هم مشکل دارم و هنوز موفق به باز کردنش نشده ام اگر کسی این دستگاه را دارد یا اگر کسی نظری دارد خوشحال میشوم اینجا بنویسد.
    سلام

اگه کانال 2 سالمه و کانال 1 حتی بدون پراپ هم نویز شدید داره، احتمالاً مشکل از خود مدار ورودی یا تقویت‌کننده کانال 1 هست.
    اول کلیدها و ولوم‌های CH1 رو چند بار جابه‌جا و تمیز کن، مخصوصاً AC/DC/GND و VOLTS/DIV، چون تو دستگاه‌های قدیمی خیلی وقتا کثیفی کنتاکت باعث اینجور ایرادها میشه.
    اگه روی GND هم خط آروم و ثابت نمیشه، ایراد از داخل خود کانال 1.
    چون کانال 2 سالمه، بهترین راه مقایسه بخش مشابه دو کاناله.

​
    فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

متاسفانه باز کردن این دستگاه بسیار مشکل است چون قاب بیرونی جوش داده شده است و پیچ های پنل جلو از داخل مهره شده اند و مهره در داخل میچرخد و نمیشود آنها را باز کرد پنل پشتی باز میشود اما دسترسی به هیچ قسمتی ایجاد نمیکند و زیر آن را یک pcb بزرگ پوشانده است که باز نمیشود و فقط میتوان مدار درایور crt را دید. من هنوز در تلاش برای باز کردن دستگاه هستم اگر شما نظری دارید خوشحال میشوم بنویسید.
      جدیدترین ویرایش توسط 88arad88; ۱۵:۰۴ ۱۴۰۵/۰۵/۰۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X