اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تلویزیون پارس گروندیگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تلویزیون پارس گروندیگ

سلام من یک تلویزیون پارس گروندیگ crt دارم به ابعاد ۲۱ اینچ و به مدل ۷-۵۵۹۳ t55-621
    متاسفانه چیز دیگری جز یک کد ۰۳۰۶۹۴ در پشت دستگاه از مدل دستگاه پیدا نکردم.
    تصویر از حدی که باید بزرگتر است و از ابعاد صفحه بیرون زده است و نویز افقی دیده دیده میشود. به نظر شما چطور باید آن را تعمیر کرد؟ آیا این تلویزیون منوی مخفی سرویس دارد؟ یا باید آن را باز کرد و با پتانسیومتر تنظیمات را انجام داد؟ باید تصویر کوچکتر شود. و به نظر شما نویز افقی از چیست؟
    جدیدترین ویرایش توسط 88arad88; ۲۳:۵۷ ۱۴۰۵/۰۵/۰۵.

نوشته اصلی توسط 88arad88 نمایش پست ها
    سلام من یک تلویزیون پارس گروندیگ crt دارم به ابعاد ۲۱ اینچ و به مدل ۷-۵۵۹۳ t55-621
    متاسفانه چیز دیگری جز یک کد ۰۳۰۶۹۴ در پشت دستگاه از مدل دستگاه پیدا نکردم.
    تصویر از حدی که باید بزرگتر است و از ابعاد صفحه بیرون زده است و نویز افقی دیده دیده میشود. به نظر شما چطور باید آن را تعمیر کرد؟ آیا این تلویزیون منوی مخفی سرویس دارد؟ یا باید آن را باز کرد و با پتانسیومتر تنظیمات را انجام داد؟ باید تصویر کوچکتر شود. و به نظر شما نویز افقی از چیست؟
    درود..
    خازن های 160 ولتی روی سمت ترانزیستور هوریزانتال چک و بررسی شوند و درصورت خرابی تعویض شوند. ( نزدیک ترانس های ولتاژ یک ترانزیستور بزرگ است که به یک هیت سینک آهنی متصل است معمولا شماره آن d2499 است) و خازن های پلی استر روی خط کلکتور ترانزیستور هوریزانتال حتما تعویض شوند....
    مشکل باید رفع شود...
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

سلام تنظیم طول افقی چطوری انجام میشود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 88arad88 نمایش پست ها
        سلام تنظیم طول افقی چطوری انجام میشود؟
        با سلام و احترام
        همانطور که میدانید نسبت طول و عرض تصویر در تلوزیونهای CRT قدیمی 4:3 بود ولی در حال حاضر اکثر دستگاهها تصویر را با نسبت 16:9 پخش میکنند. ممکن است حذف قسمت چپ و راست تصویر به این دلیل باشد.
        موفق باشید.
        جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۰۹:۱۴ ۱۴۰۵/۰۵/۱۵.

دیدگاه

احتمالاً مشکل اندازه تصویر از تنظیمات سرویس یا بخش انحراف افقی/عمودی است، ولی در CRT نمی‌شود بدون شماتیک یا شناسایی دقیق شاسی، پتانسیومترها را به‌صورت حدسی تنظیم کرد.
          نویز افقی هم می‌تواند از تغذیه، خازن‌های الکترولیتی، بخش Flyback/H-Drive یا اختلال در مدار Vertical/Horizontal باشد و باید با اندازه‌گیری مشخص شود.
          اگر تصویر از هر چهار طرف بیرون زده، اول ولتاژهای تغذیه و خازن‌های بخش Horizontal بررسی شوند. منوی سرویس هم بسته به شاسی متفاوت است و صرفاً از روی کد 030694 نمی‌توان با اطمینان روش ورود را گفت.
          چون CRT ولتاژهای بسیار بالایی دارد، اگر تجربه کار روی تلویزیون CRT ندارید، باز کردن دستگاه خطر برق‌گرفتگی دارد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X