سلام ، من یه پروژه رباتیک دارم انجام میدم ، که لازمه با رادیو کنترل چهار کاناله فوتابا ، سروو موتور ها به صورت مداوم بچرخن (یعنی با حرکت جوی استیک کنترلر ، سروو به صورت ساعت گرد و پادساعت گرد بچرخه) شما چه سروویی رو میشناسید که میتونه این کارو برام دربیاره ، فقط در دسترس باشه و این ویژگی هایی رو که گفتم داشته باشه ، من توی سایت شما چندتا مدل پیدا کردم ، mg945 , mg996R , fs90R ، فقط توی سایت کامنت گذاشتم گویا گفتید که بعضی از این مدل ها (mg945) چرخش پیوسته نداره و فقط یک دایره به اندازه 360 درجه میچرخه ، لطفاً راهنماییم کنید که کدام مدل چرخش پیوسته داره ، زورش خوبه ، با رادیو کنترل هواپیمای مدل برند فوتابا کانکت میشه ، با تکان دادن جوی استیک شروع به حرکت کنه و با رها کردنش سروو متوقف بشه؟
و آیا چیزایی دیگه بغیر از سرو موتور هست که جوابگوی کار من باشه ، یه چیزی مثل موتور و گیربکس و آرمیچر و... که در دسترس هم باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید ، چون کار تیم لنگ اینه و همه منتظر منن که راه حل رو پیدا کنم و وسیله مناسب رو بخرم و کار رو تموم کنیم
و آیا چیزایی دیگه بغیر از سرو موتور هست که جوابگوی کار من باشه ، یه چیزی مثل موتور و گیربکس و آرمیچر و... که در دسترس هم باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید ، چون کار تیم لنگ اینه و همه منتظر منن که راه حل رو پیدا کنم و وسیله مناسب رو بخرم و کار رو تموم کنیم
دیدگاه