اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سروو موتور چرخش پیوسته میخوام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سروو موتور چرخش پیوسته میخوام

سلام ، من یه پروژه رباتیک دارم انجام میدم ، که لازمه با رادیو کنترل چهار کاناله فوتابا ، سروو موتور ها به صورت مداوم بچرخن (یعنی با حرکت جوی استیک کنترلر ، سروو به صورت ساعت گرد و پادساعت گرد بچرخه) شما چه سروویی رو می‌شناسید که میتونه این کارو برام دربیاره ، فقط در دسترس باشه و این ویژگی هایی رو که گفتم داشته باشه ، من توی سایت شما چندتا مدل پیدا کردم ، mg945 , mg996R , fs90R ، فقط توی سایت کامنت گذاشتم گویا گفتید که بعضی از این مدل ها (mg945) چرخش پیوسته نداره و فقط یک دایره به اندازه 360 درجه میچرخه ، لطفاً راهنماییم کنید که کدام مدل چرخش پیوسته داره ، زورش خوبه ، با رادیو کنترل هواپیمای مدل برند فوتابا کانکت میشه ، با تکان دادن جوی استیک شروع به حرکت کنه و با رها کردنش سروو متوقف بشه؟
    و آیا چیزایی دیگه بغیر از سرو موتور هست که جوابگوی کار من باشه ، یه چیزی مثل موتور و گیربکس و آرمیچر و... که در دسترس هم باشه
    ممنون میشم راهنمایی کنید ، چون کار تیم لنگ اینه و همه منتظر منن که راه حل رو پیدا کنم و وسیله مناسب رو بخرم و کار رو تموم کنیم

تا جایی که من میدونم سروو ها اصولا وسیله های هستند که در یک بازه ۳۶۰ درجه، چرخش دقیق انجام میدن و پس از پایان چرخش حرکت نمی‌کنند. اگر بخواید چرخش پیوسته دقیق داشته باشید استپ موتور لازمه. برای کانکت شدن به رادیوکنترل خاص هم فکر کنم فلایت کامپیوتر سازگار لازم دارید که فکر نمی کنم از استپر موتور پشتیبانی کنه چون توی پرواز کاربرد زیادی نداره. ممکنه لازم بشه خودتون یک میکرو برنامه نویسی کنید و رادیوی ۴ کانال (یا هر چند کانال که لازمه) بسازید یا بخرید و وصل کنید به میکرو.

اگر مورد استفاده‌تون رو بیشتر توضیح بدید شاید بشه جایگزین های بهتری هم پیدا کرد.
    جدیدترین ویرایش توسط seyedmm; ۱۸:۳۶ ۱۴۰۴/۰۷/۲۹.

دیدگاه

ممنون بابت پاسخگوییتون ، ما میخوایم چندتا پیچ رو از راه دور باز و بسته کنیم ، با رادیو کنترل چهار کاناله فوتابا ، اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید ، هر وسیله ای لازم باشه تهیه میکنیم ، فقط نمیدونم دقیقا باید از چی استفاده کنیم ، همچنین توی بعضی سایتا نوشته بودن میشه مدار سروو رو تغییر داد چرخش پیوسته بشه ولی ما بلد نیستیم
      در هر صورت هرچیز جایگزینی وجود داشته باشه ما ازش استفاده میکنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X