اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نصب GRBL v1.1h روی آردوینو uno

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نصب GRBL v1.1h روی آردوینو uno

سلام دوستان
    یه دستگاه mini cnc سه محور ساختم با آردوینو uno و همه چیز آماده ست ! دارم از GRBL controller استفاده میکنم و فقط نیاز به فریمور GRBL نسخه 1.1 دارم برای نصب روی آردوینو.

متاسفانه به خاطر شرایط فعلی (اینترنت ملی) امکان دسترسی به فایل hex یا سورس کامل grbl برای کامپایل روی آردوینو ندارم. از طرفی برنامه ورژن های پایین تر از 1.1 رو پشتیبانی نمیکنه.

اگر کسی فایل HEX آماده از نسخه 1.1 یا 1.1h داره ممنون میشم همینجا برام بفرسته یا لینک بزاره ، آیدی روبیکا هم میزارم.. لطف بزرگی میکنید
    ​آی دی روبیکا @mehdi_explode​

سلام مهندس، اون فایلی که فرستادم جواب نداد؟
    من باهاش رو uno‌ کار کرده بودم و سه محور بدون مشکل کار میکرد
    بهترین ورژن و پایدارترین برای uno همون 0.8c هست که فرستادم با باد ریت ۹۶۰۰ کار میکنه اگه اشتباه نکنم
    grbl 1.1 برای این برد خیلی سنگین میاره بالا و اگه اورجینال نباشه خیلی اذیت میکنه
    تنظیمات گام ها رو محض احتیاط چک کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid.MS نمایش پست ها
      سلام مهندس، اون فایلی که فرستادم جواب نداد؟
      من باهاش رو uno‌ کار کرده بودم و سه محور بدون مشکل کار میکرد
      بهترین ورژن و پایدارترین برای uno همون 0.8c هست که فرستادم با باد ریت ۹۶۰۰ کار میکنه اگه اشتباه نکنم
      grbl 1.1 برای این برد خیلی سنگین میاره بالا و اگه اورجینال نباشه خیلی اذیت میکنه
      تنظیمات گام ها رو محض احتیاط چک کنین
      سلام نصب شد اوکی بود اما برنامه خطا میده پایین تر از ورژن 1.1 پشتیبانی نمیکنه ، منم نیاز به ورژن 1.1 ندارم دستگاهم ساده ست ، منتهی تو این شرایط اینترنت هیچ دسترسی ندارم!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی پیراسته شریفی نمایش پست ها

سلام نصب شد اوکی بود اما برنامه خطا میده پایین تر از ورژن 1.1 پشتیبانی نمیکنه ، منم نیاز به ورژن 1.1 ندارم دستگاهم ساده ست ، منتهی تو این شرایط اینترنت هیچ دسترسی ندارم!!
        احیانا مبدل سریال ch340 هست؟
        یادمه من موقع راه اندازیش به معنای واقعی دیوونه شدم چون ارتباط برد با کامپیوتر به خاطر این لعنتی مداوم نبود و هرازگاهی قطع میشد، تصمیم گرفتم برد رو بفروشم و نسخه با مبدل سریال atmega رو بگیرم و مشکل کاملا حل شد، الان میتونه یه مینی پرینتر سه محور دقیقا با همون تنظیمات قبلی به همراه اکسترودرش رو کنترل کنه
        در کل ch340 برای ارتباط سریال پایدار مناسب نیست یا حداقل اون برد من معیوب بود
        راستی من خودم از pronterface استفاده میکنم برای این کار
        البته یکی از بهترین نرم افزار هایی که قبلا برای کنترل سه محور باهاش کار کردم Candle بود ولی pronterface یه چیز دیگست

دیدگاه

درود
          از نسخه های 0.6 تا 0.9 ؛ تست کن شاید جواب داد

دیدگاه

سلام مجدد
            وبلاگ eca یه مطلب جدید رو گذاشته در مورد نرم افزار های مورد نیاز cnc که کندل و grbl هم هست توشون اگه لینک رو پیدا نکردین بفرستم براتون

دیدگاه

احیانا مبدل سریال ch340 هست؟
              یادمه من موقع راه اندازیش به معنای واقعی دیوونه شدم چون ارتباط برد با کامپیوتر به خاطر این لعنتی مداوم نبود و هرازگاهی قطع میشد، تصمیم گرفتم برد رو بفروشم و نسخه با مبدل سریال atmega رو بگیرم و مشکل کاملا حل شد، الان میتونه یه مینی پرینتر سه محور دقیقا با همون تنظیمات قبلی به همراه اکسترودرش رو کنترل کنه
              در کل ch340 برای ارتباط سریال پایدار مناسب نیست یا حداقل اون برد من معیوب بود
              راستی من خودم از pronterface استفاده میکنم برای این کار
              البته یکی از بهترین نرم افزار هایی که قبلا برای کنترل سه محور باهاش کار کردم Candle بود ولی pronterface یه چیز دیگست
              آره منم همچین مشکلی رو دارم بخاطر همین Uno wifi رو خریدم شاید مشکل رو حل کنه

دیدگاه

سلام مجدد
                وبلاگ eca یه مطلب جدید رو گذاشته در مورد نرم افزار های مورد نیاز cnc که کندل و grbl هم هست توشون اگه لینک رو پیدا نکردین بفرستم براتون
                چند روز نبودم پیام ها رو ندیدم ، مهندس دمت گرم که پیگیر کارم بودی ، ۹۹٪ مشکلم حل شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xmeye نمایش پست ها
                  درود
                  از نسخه های 0.6 تا 0.9 ؛ تست کن شاید جواب داد
                  https://uploadb.com/z4nbxie02zcn
                  تشکر ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X