اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

الگوریتم رباتی که یک مسیر رو تکراری نره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

الگوریتم رباتی که یک مسیر رو تکراری نره؟

سلام
    من تو فکر اینم که خونمو یه ربات جارو کنه! :rolleyes:

فقط الگوی درستی توی زهنم نیست برای اینکه رباط 1 جارو 2 بار جارو نکنه! اصلا چطوری میشه یه رباط یه مسیر رو حفظ کنه؟! تازه اجسام رو هم باید حس کنه

این عکسو ببینید:

پاسخ : الگوریتم رباتی که یک مسیر رو تکراری نره؟

نوشته اصلی توسط arvinfx
    سلام
    من تو فکر اینم که خونمو یه ربات جارو کنه! :rolleyes:

فقط الگوی درستی توی زهنم نیست برای اینکه رباط 1 جارو 2 بار جارو نکنه! اصلا چطوری میشه یه رباط یه مسیر رو حفظ کنه؟! تازه اجسام رو هم باید حس کنه

این عکسو ببینید:
    سلام

پردازش تصویر

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز بهتره یک ربات بسازی مختصات x و y رو بدی و از نقطه صفر که هر جایی دوست داری در خون می زاری و شروع میکنه به جارو کردن البته باید یک الگوریتم برنامه نویسی واسش تعریف کنی.من اینکارو قبلا کردم با میکرو ولی واسه کار دیگه بود.
      ولی بدون پردازش تصویر هم میشه کار کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
        سلام
        دوست عزیز بهتره یک ربات بسازی مختصات x و y رو بدی و از نقطه صفر که هر جایی دوست داری در خون می زاری و شروع میکنه به جارو کردن البته باید یک الگوریتم برنامه نویسی واسش تعریف کنی.من اینکارو قبلا کردم با میکرو ولی واسه کار دیگه بود.
        ولی بدون پردازش تصویر هم میشه کار کرد.
        سلام

بیشتر توضیح می هید ؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز منم قبلا چنین طرحی تو ذهنم بود تنها راه حل که به ذهنم رسید وتقریبا عملی بود استفاده از الگوریتم جستو جوی ربات های مین یاب بود . که به صورت منظم وطبق یک تعریف خاص جستو جو میکنند مثلا یک جدول 10در10 در نظر بگیر از 1-1 شروع وبه 10-10 میرند . شما باید همواره ربات را در یک طرف ثابت مثلا راست اتاق قرار بدی(مختصات 0-0) بعد ربا تشرو ع به کار کند و بعد از جاروب ردیف اول دور بزند واز بالا به طرف پایین ردیف دوم را جارو کند اما مشکل این کار تشخیص موانع بزرگ (مثل دیوار) از موانع کو چک(مثل اسباب بازی روی فرش یا پایه میز) است که این کا ر توسط دو الگوریتم قابل حل است .1- سنسور شارپ که خودتون واردید . 2- استفاده از چند میکرو سوییچ . مثلا 8 میکرو سوئئچ اهرم دار جلو ربات وصل میکنیم (کاملا در یک ردیف با دقت میلیمتر) اگر زمان برخورد با مانع تمام سوئئچ ها عمل کرد مانع دیوار است وربات دور میزند . اگر مثلا دو سویئچ وسطی عمل کرد مانع یک جسم قابل دور زدن است و با الگوریتم تعریف شده ان را دور میزند و پشت مانع نیز جارو میشود و ادا مه مسیر طبق همان الگوریتم منظم ذکر شده.........
          موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirf

سلام

بیشتر توضیح می هید ؟
            ببین دوست عزیز شما مقدار x و y را با صفحه کلید وارد میکنی.بعد یک نقطه صفر شروع می کنی و کم کم جلو میری.
            البته باید موتورها تو استپر استفاده کنی.با استپر موتورها آشنایی داری؟؟؟

دیدگاه

به این راختی ها نیست...
              "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

من با آقا افشین موافقم .
                حداقل چیزی که این روبات باید داشته باشه اینکه باید در اطرافش در 8 جهت سنسور فاصله رادیویی داشته باشه .

البته یه رئبات جارو کش هوشمند با قیمت حدود 100 هزار تومن تو بازار هست که این گار می کنه. می تونی در مورد طرز کار اون هم تحقیق کنی.

http://yademannews.blogfa.com/post-181.aspx
                تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X